Turris nu glumește! Lincar a primit un jucător cu meciuri în Liga 1 pentru mai multe echipe. E a treia achiziție a teleormănenilor

Turris nu glumește!** Lincar a primit un jucător cu meciuri în Liga 1 pentru mai multe echipe. E a treia achiziție a teleormănenilor

Turris Turnu Măgurele se anunță un adversar puternic în noul sezon pentru echipele din Liga 2 care își propun promovarea. Formația teleormăneană nou-promovată în eșalonul secund a ajuns la a treia achiziție perfectată în această săptămână. După portarul David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni) și mijlocașul Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia), antrenorul Erik Lincar îl va avea la dispoziție și pe mijlocașul Silviu Pană (27 de ani).

Originar din Teleorman, mai exact din comuna Troianul, Silviu Pană s-a făcut remarcat în fotbal la Concordia Chiajna, unde a evoluat în mai multe sezoane, atât în Liga a 2-a, cât și în Liga 1. De la ilfoveni a fost împrumutat la Săgeata Năvodari, când constănțenii au jucat în prima ligă, iar apoi a semnat cu Viitorul. S-a întors la Chiajna, unde a rămas o jumătate de sezon, iar apoi a fost împrumutat la FC Brașov, în Liga 2, în anul desființării clubului transilvănean. Ulterior a ajuns la Olimpia Satu Mare, iar după aceea a semnat cu Dunărea Călărași, echipă cu care a reușit promovarea în prima ligă. În sezonul recent încheiat a fost utilizat de călărășeni în doar zece meciuri, în care a înscris un gol, iar în 2019 nu a bifat nicio partidă.

Pană a semnat acum cu Turris și speră să reintre în circuit după o pauză de mai bine de jumătate de an.

„Bine ai venit!
Silviu Gabriel Pană, născut la 24 septembrie 1991, București, România este un fotbalist român, care a evoluat pe postul de mijlocaș central la clubul din Liga I, FC Dunărea Călărași. A făcut parte din echipa națională de fotbal a României Under-21, unde a avut două selecții.
În cariera sa de senior a mai evoluat la: Concordia Chiajna, Săgeata Năvodari, Viitorul Constanța, Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, Olimpia Satu Mare”
, a anunțat Turris pe pagina sa oficială de Facebook.

Înaintea celor jucătorilor achiziționați, echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani), pe acesta ca antrenor cu portarii.

Turris Turnu Magurele are programată reunirea pe 25 iunie.

Pe aceeași temă