Turris a făcut a cincea achiziție pentru Liga 2, un fost junior al Stelei sau al lui Dinamo

Turris a făcut a cincea achiziție pentru Liga 2,** un fost junior al Stelei sau al lui Dinamo

Nou-promovata Turris Turnu Măgurele este una dintre cele mai hotărâte echipe care vor evolua în noul sezon al Ligii 2 când vine vorba de achiziții. Formația care îl are antrenor pe Erik Lincar a perfectat al cincilea transfer. Cel mai nou jucător care a semnat cu formația din județul Teleorman este Alexandru Mitracu (18 ani).

Ultima dată fost la CS Tunari, echipă care s-a clasat pe locul 6 în seria de Liga 3 din care a promovat Rapid, a 2-a, mijlocașul originar din București a început fotbalul la Steaua, iar apoi a trecut pe la Dimsoft București, Concordia Chiajna sau Dinamo, acesta din urmă anunțând în 2017, prin vocea lui Gabriel Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori, că l-a vândut, alături de Deniz Giafer, celor de la Benfica Lisabona. Acest „transfer” rămâne însă un mister, cert fiind faptul că Mitracu nu a mai continuat la Dinamo, ci a ajuns la Tunari.

La 17 ani, pe când era legitimat la Dinamo, Mitracu a fost utilizat 15 minute într-un meci al echipei under 19, în înfrângerea cu 0-2 în fața celor de la Lokomotiva Zagreb U19, la București, în competiția UEFA Youth League, sezonul 2017/2018.

Acum, noua sa echipă, Turris, îi face o prezentare amatoricească, la fel ca în cazul celorlalți jucători achiziționați. Postul pe care evoluează sau perioada transferului sunt detalii care nu sunt importante pentru clubul nou-promovat în Liga 2.

„Bun venit Alex!
Alexandru Mitracu, născut la 30 August 2000, a evoluat la FC Dinamo București, Academia Regal Sport, FC Steaua București, CS Concordia Chiajna, CS Tunari”
, a anunțat Turris pe pagina sa oficială de Facebook.

Până acum, Turris a mai semnat cu portarul David Duțu (19 ani, ex SC Popești Leordeni), mijlocașii Charles Acolatse (24 de ani, ex FK Sileks / Liga 1 Macedonia) și Silviu Pană (27 de ani) și fundașul Cătălin Pîrvulescu (28 de ani, ex FC Hermannstadt). Echipa din Teleorman l-a adus și pe Florin Matache (36 de ani), pe acesta ca antrenor cu portarii, însă va putea fi utilizat ca jucător și în situații extreme.

 

Pe aceeași temă