Un jucător crescut de Petrolul, pe care a pus ochii și FCSB, printre noutățile pe care Costel Enache le va avea la reunire

Două zile au mai rămas până la reunirea Petrolului, prima echipă din Liga 2 care va reveni la antrenamente în 2020, iar noutăți oficiale despre lotul pe care îl va avea antrenor Costel Enache lipsesc cu desăvârșire. Chiar dacă la prezentarea „principalului”, petrecută pe 17 decembrie, se anunța că analiza și situația jucătorilor nedoriți în continuare va fi rezolvată până la finalul anului 2019, până pe 6 ianuarie nu s-a întâmplat nimic.

Bogdan Vișan (Pandurii), Eric de Oliveira (Viitorul), Miguel Santos (Academica Clinceni) sau Cristian Ciobanu (Turris Oltul) sunt câteva nume despre care s-a zvonit că ar putea ajunge la Petrolul în această iarnă.

Juniorul Mihai Nițescu revine la Petrolul

Un jucător nou care va fi prezent sub comanda lui Costel Enache la reunire este Mihai Nițescu, un jucător under 20 crescut de Petrolul și care este legitimat în acest moment la Petrosport Ploiești.

Internaționalul de juniori născut în anul 2001, fratele fostului jucător al Petrolului pe când echipa era în Liga a 4-a, Tiberiu Nițescu, este un mijlocaș ofensiv, stângaci, care nu cu mult timp în urmă a susținut probe de joc la clubul englez West Ham United și care a atras și atenția vicecampioanei FCSB. Mihai a fost remarcat de stafful echipei din Liga 2 la un amical susținut în toamnă.

Petrolul se reunește miercuri, 8 ianuarie, iar pe 12 ianuarie pleacă în primul cantonament din Turcia, la Belek, unde stă până pe 24 ianuarie.

Pe aceeași temă