Sportul Snagov și-a pierdut și căpitanul și golgheterul din acest sezon. „Nu mai era un mediu propice pentru mine”

Sportul Snagov e penultima clasată în Liga 2 după 21 de etape și ultima echipă din campionat care și-a reluat pregătirile în această iarnă, abia ieri, 24 ianuarie, iar situația sa rămâne în continuare complicată, atât din punct de vedere financiar, cât și a organizării. De astăzi, trupa ilfoveană care nu are un antrenor principal și-a pierdut și căpitanul și, totodată, golgheterul. Adrian Constantin Stoica (27 de ani) a reușit, după mai multe runde de negocieri, să își primească actele, să devină liber de contract și să poată să meargă în altă parte.

După George Micle (18 ani), Iulian Roșu (25 ani), cel mai experimentat jucător pe care îl avea în lot, Adrian Dorobanțu (20 ani) și Antonio Ristea (19 ani), Sportul Snagov nu va mai conta în partea a doua a sezonului nici pe Costin Stoica. Atacantul echipei ilfovene a ajuns astăzi la un acord cu conducerea clubului patronat de Ovidiu Onosă pentru rezilierea amiabilă a contractului.

Liber de contract după ce a renunțat la banii pentru care a muncit, pe care clubul nu i-a plătit la timp

Căpitanul echipei clasate pe penultimul loc în Liga 2 și, totodată, golgheterul acesteia în prima parte a sezonului, cu șase goluri marcate în 19 meciuri jucate, în toate fiind folosit ca titular, a fost nevoit să renunțe la cele patru salarii restante pentru a fi lăsat să plece liber de contract.

„Perioada pe care am petrecut-o la Sportul Snagov a fost una care m-a ajutat să am continuitate în fotbal. Era foarte greu să mai continui cu acest club, deoarece nu mai era un mediu propice pentru mine și am optat pentru a-mi rezilia contractul de comun acord, renunțând la restanțele finaciare pe care le aveau către mine. Le doresc mulăa baftă și succes băieților care au rămas la club.

Pe viitor vreau să mă bucur de fotbal și să iau decizia pe care o consider că mă avantajează cel mai mult în nouă provocare”, a spus Costin Stoica, pentru Liga2.ro, după ce și-a încheiat conturile cu Sportul Snagov. La echipa ilfoveană ajunsese în vara trecută, la începutul actualului sezon.

Atacantul originar din Ploiești a jucat în cariera sa pentru Petrolul, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, FC Caransebeș, SCM Argeș, Academica Clinceni, Ripensia Timișoara și Sportul Snagov.

Articol scris de Marius ANGHEL

Pe aceeași temă