Prima achiziție făcută de Turris pentru Liga 2! Portarul naționalei U19 a semnat cu echipa antrenată de Erik Lincar

Prima achiziție făcută de Turris pentru Liga 2!** Portarul naționalei U19 a semnat cu echipa antrenată de Erik Lincar

După ce și-a completat stafful tehnic prin aducerea lui Florin Matache (36 de ani), ca antrenor cu portarii, Turris Turnu Măgurele a făcut și prima achiziție în privința lotului. Nou-promovata în Liga 2 l-a prezentat oficial, astăzi, pe David Andrei Ionuț Luigi Duțu (19 ani), un portar care ultima dată a evoluat la SC Popești Leordeni, în Liga 3.

David Duțu este un obișnuit al convocărilor la naționalele de juniori, acum făcând parte din lotul Under 19. În cariera sa a trecut pe la Sportul Studențesc, Rapid, FC Voluntari și SC Popești Leordeni.

„Să-i urăm bun venit la Turnu Măgurele lui David Duțu.
Născut la 1 Iunie 2000, portarul Echipei Naționale de Fotbal U19, a evoluat la Sportul Studențesc, Rapid București, FC Voluntari, Popești Leordeni.
Îi urăm să aibă cât mai multe realizări în tricoul echipei noastre!”
, a anunțat Turris pe pagina sa oficială de Facebook.

Duțu va fi antrenat de Matache, care anunța că nu intenționează să mai intre între buturi, ci doar în situații extreme. „Sper să ajut Turris Turnu Măgurele sa aibă un sezon bun în Liga a 2-a, să avem rezultate cât mai bune, iar poarta să fie un post care ajută echipa. Nu vreau să mai apăr, sunt antrenor cu portarii. Poate să mai intru pe teren doar în cazuri extreme. Așa a fost și la Flacăra. Turris este o echipă de eșalon superior. Îi mulțumesc lui Erik Lincar pentru oportunitate. Am mai lucrat cu el la Vâlcea și Chiajna și am făcut o treabă bună. Sper să facem încă o dată. Momentan nu știu obiectivul, știu doar că se vrea un loc cât mai onorabil”, a declarat Florin Matache pentru Liga2.prosport.ro.

Pe aceeași temă