SCM Pitești a făcut primele trei transferuri după ce a renunțat la 13 jucători. Noile achiziții vin de la Bradu și Titu

SCM Pitești a făcut primele trei transferuri după ce a renunțat la 13 jucători.** Noile achiziții vin de la Bradu și Titu

După ce a renunțat la 13 jucători imediat după finalul turului de campionat, SCM Pitești a făcut în această săptămână și primele mutări pe piața transferurilor. Echipa din Liga a 3-a a reușit să legitimeze trei jucători care vor pune umărul în lupta pentru promovare. Este vorba de atacantul Ciprian Tănasă și de mijlocașii Adrian Iamandi și Ionuț Rădescu, care au semnat fiecare pe un an și jumătate.

Tănasă este un jucător cu mare experiență, acesta evoluând în cariera sa la echipe de Liga 1 precum FC Argeș, Universitatea Craiova, Poli Iași și CS Mioveni. În turul campionatului, fotbalistul de 34 de ani a jucat în liga a treia la Atletic Bradu, colega de serie a celor de la SCM Pitești.

Mijlocașul Adrian Iamandi a mai evoluat la SCM Pitești în sezonul precedent, fiind împrumutat de CS Mioveni cu care era sub contract. După terminarea angajamentului cu galben-verzii, Iamandi a jucat un tur de campionat la Atletic Bradu.

Ionuț Rădescu, ultimul dintre cei trei, a evoluat la SCM Pitești, Muscelul Câmpulung, Atletic Bradu, iar în turul campionatului a fost legitimat la Urban Titu.

Constantin Schumacher, antrenorul celor de la SCM Pitești, spune că transferurile nu se vor opri aici. „Suntem în discuții și cu alți jucători, însă, până nu vom semna cu ei, nu pot să dau niciun nume. Eu îmi doresc foarte mult să promovez și voi aduce numai jucători de calitate care ne pot ajuta să îndeplinim obiectivul pe care mi l-am propus. Transferurile vor continua și în următoarea perioadă, iar până pe 20 ianuarie, când este programată reunirea lotului, echipa va fi conturată în mare parte”, a spus, citat de Curierul zilei, tehnicianul argeșenilor.

Despre Constantin Schumacher se spune că ar fi propus de noul manager sportiv al Petrolului, Mario Nicolae, să îi ia din ianuarie locul lui Mihai Stoichiță pe banca tehnică a grupării din Liga 1.

SCM Pitești a încheiat turul Ligii 3 pe locul 7 în Seria a III-a, cu 20 de puncte, la egalitate cu Atletic Bradu, și la o distanță de nouă puncte față de liderul Inter Olt Slatina.

Pe aceeași temă