Schumacher taie în carne vie. A renunțat la 13 jucători și pornește reconstrucția pentru a obține promovarea. Mărgăritescu și-a agățat ghetele în cui

La finalul turului Ligii 3, staff-ul tehnic și conducerea echipei SCM Pitești, a 7-a clasată în Seria a III-a, au analizat minuțios activitatea și randamentul fiecărui jucător din lotului cu care s-a abordat prima parte a acestui sezon, iar în final s-a decis să se renunțe la aproape jumătate din ei. 13 dintre jucătorii formației argeșene n-au mai fost doriți.

Antrenorul Constantin Schumacher spune că va încerca să umple aceste goluri cu fotbaliști care o pot ajuta pe SCM Pitești în încercarea de a promova în Liga 2. Argeșenii au renunțat la portarul Alexandru Iordan, George Avram, Dan Săndulescu, Ciprian Dicu, Codruț Lircă, Andrei Neagoe, Alexandru Preda, Anghel, Cătălin Alexe, Mădălin Mustață, Dan Miculaiciuc, Marius Albu și Andrei Vasilescu. Totodată, din lotul alb-violeților nu mai face parte nici mijlocașul Andrei Mărgăritescu, care a decis să-și agațe ghetele în cuie la 35 de ani.

Cu toate că SCM Pitești se află abia pe locul 7 în Seria a III-a, cu 20 de puncte după 13 etape, cu nouă mai puține față de liderul Inter Olt Slatina, Constantin Schumacher nu și-a luat gândul de la promovare. „Obiectivul nostru rămâne promovarea, chiar dacă avem de recuperat nouă puncte față de primul loc. Am decis să ne despărțim pe cale amiabilă de acești jucători și le mulțumim pe această cale pentru tot ce au făcut pentru echipă. Conducerea clubului și staff-ul tehnic a analizat randamentul fiecăruia și am decis că este cazul să ne despărțim. În această iarnă vom încerca să aducem jucători cu care să îndeplinim obiectivul pe care ni l-am propus. Acum suntem în vacanță însă fiecare jucător trebuie să urmeze un program de pregătire stabilit de mine și de staff-ul meu”, a spus Schumacher pentru Curierul zilei.

Reunirea echipei SCM Pitești a fost programată pentru 20 ianuarie 2016.

Pe aceeași temă