Transferul lui Iamandi la SCM Pitești ține de acceptul Mioveniului. Singura modalitate prin care mijlocașul poate ajunge la echipa lui Schumacher

Transferul lui Iamandi la SCM Pitești ține de acceptul Mioveniului.** Singura modalitate prin care mijlocașul poate ajunge la echipa lui Schumacher

Unul dintre jucătorii pe care SCM Pitești îi dorește în această iarnă, Adrian Iamandi, care în turului sezonul de Liga 3 a jucat la Atletic Bradu, se află sub contract cu CS Mioveni, club de unde a fost împrumutat în ultimii ani să joace la alte echipe din județul Argeș. Mijlocașul de 20 de ani a ajuns la o înțelegere cu cei de la SCM Pitești, însă de acord pentru a pleca aici trebuie să fie și conducerea Mioveniului.

„Iamandi este jucătorul nostru și nu și-a reziliat niciun contract cu noi. Nici nu o poate face și nici nu o va face. Singura modalitate prin care el poate juca la SCM Pitești este cea de împrumutat pentru 6 luni”, a fost poziția oficialilor lui CS Mioveni.

Iamandi este unul dintre cei trei jucători doriți la Pitești de Constantin Schumacher, alături de Ciprian Tănasă (atacant, 34 ani, Atletic Bradu) și Ionuț Rădescu (mijlocaș, Urban Titu).   

Articol scris de Silviu MIHAI

Pe aceeași temă