Modificare de program la Rapid: giuleștenii și-au stabilit încă un amical în cantonamentul de la Brașov. După Vlada, încă un jucător și-a prelungit contractul

Programul de pregătire al echipei Rapid a suferit mici modificări. Giuleștenii și-au stabilit încă un adversar pentru meciurile amicale din această vară, iar acest lucru a dus la câteva schimbări de date.

Până la plecarea în primul cantonament al verii, cel stabilit la Brașov, în perioada 30 iunie – 5 iulie, jucătorii lui Daniel Pancu o vor întâlni pe 29 iunie pe Concordia Chiajna, pe teren ilfovenilor retrogradați în Liga 2. Ulterior, în stagiul de pregătire de la munte, Rapid va juca un test cu Chindia Târgoviște pe 2 iulie. Inițial, acesta trebuia să aibă loc pe 5 iulie, însă a fost devansat pentru a-i face loc altui test. Pe 5 iulie a fost stabilit un amical cu FK Csiksereda, și ea nou-promovată în Liga 2.

Locațiile amicalelor cu Chindia și Csiksereda încă n-au fost stabilite.

Ulterior, în perioada 8-18 iulie, Rapid va merge în cantonament în Turcia, la Bolu. Acolo are deja programate trei meciuri amicale, cu Malatyaspor, Sivasspor și Gazișehir Gaziantep, toate din prima ligă turcă. Gazișehir e antrenată de Marius Șumudică.

După revenirea în țară, Rapid va mai juca două amicale, unul dintre ele cu Hapoel Haifa.

Adversarii Rapidului în meciurile amicale:

🆚 Concordia Chiajna (29 iunie, Chiajna)
🆚 Chindia Târgoviște (2 iulie)
🆚 FK Csiksereda (5 iulie)
🆚 Malatyaspor (cantonament Bolu)
🆚 Sivasspor (cantonament Bolu)
🆚 Gazișehir Gaziantep (17 iulie, cantonament Bolu)
🆚 Hapoel Haifa (22 iulie, Regie)
🆚 adversarul va fi anunțat ulterior (27 iulie)

Alexandru Iacob rămâne și el în Liga 2

Altfel, Rapid a anunțat astăzi că i-a prelungit contractul pe încă un sezon și lui Alexandru Iacob, după ce săptămâna trecută a semnat pe încă un an și cu atacantul Marian Vlada.

Alexandru Iacob (30 de ani) joacă la Rapid încă din Liga a 4-a și este unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului. Fundașul originar din Hunedoara a mai jucat pentru FCSB, Victoria Brănești, Viitorul, Delta Tulcea, Rapid (cel intrat în faliment), Ethnikos Achna (Cipru) și Luceafărul Oradea.

„ALEX IACOB A SEMNAT CU RAPID! ✍️

Fundașul nostru Alex Iacob va continua încă un sezon la Rapid, acesta prelungindu-și contractul până în 2020 💪

🇱🇻 Alex, ce a evoluat cu Rapid în toate cele patru eșaloane, a jucat 55 de meciuri, marcând 14 goluri, în ultimele două sezoane”, a anunțat Rapid.

La capitolul achiziții pentru noul sezon, Rapid are cinci noutăți până acum. Cu mijlocașul George Tudoran (23 de ani) a semnat încă din iarnă, iar apoi au bătut palma cu atacantul argentinian Matias Roskopf (21 de ani) și Gabriel Dodoi (20 de ani) și mijlocașii Alexandru Dulca (21 de ani) și Rareș Lazăr (20 de ani).

Foto: Rapid

Pe aceeași temă