Al treilea jucător care se desparte de Rapid! E unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului. „Toți o să rămâneți în sufletul meu”

Rapid se mai și desparte de jucători, nu numai transferă. După ce ieri l-a prezentat oficial pe Rareș Lazăr, mijlocaș achiziționat de la CS Mioveni, astăzi, giuleștenii au anunțat să nu îl mai păstrează în lot pe Alexandru Duriță, mijlocaș care fusese înștiințat și în iarnă că nu mai este dorit, însă Pancu s-a răzgândit în privința sa.

Alexandru Duriță a jucat la Rapid încă din Liga a 4-a și era unul dintre cei mai vechi componenți ai lotului. Acesta nu va mai continua cu alb-vișiniii după promovarea în Liga 2, urmându-i pe Guilherme Fagundes „Robinho” și Adrian Grigore, ceilalți doi jucători anunțați oficial că nu intră în planurile lui Daniel pancu pentru noul sezon.

„MULȚUMIM, ALEX DURIȚĂ‚! 👏
Rapid se desparte în această vară de unul dintre cei mai vechi jucători, Alexandru Duriță, căruia îi mulțumim pentru toate momentele frumoase și îi urăm mult succes în cariera de fotbalist”
, a anunțat Rapid pe pagina de Facebook.

Duriță și-a anunțat, la rândul său, despărțirea de Rapid, club pe care spune că îl va păstra în suflet.

„Asa am inceput ⬇️SI asa se termina!
Un nou inceput, un alt nou drum…. ramas bun celor ce mi-au devenit o familie!
Fotografiile au fost facute acum ceva timp, avand total alt scop, insa, azi merg de minune cu gandurile pe care vreau sa le transmit. Dupa aproape 2 ani, cu emotii, cu putina teama, dar si cu entuziasm si dorinta unui nou inceput, pentru mine incepe un alt drum. Nu vorbesc despre mine foarte mult, dar imi permit azi sa imi iau astfel „La revedere!” de la cei care mi-au devenit ca o familie,TOTI O SA RAMANETI IN SUFLETUL MEU ! Am invatat multe impreuna, am plans, am ras, am tipat, am trecut prin nervi, prin stres, prim momente care ne-au adus satisfactii profesioanale, am vrut o schimbare… asa ca azi sunt in acest punct. Acela in care schimb ABSOLUT TOTUL, dar pastrez mii de amintiri. RAPID❤🇱🇻e locul unde ma simt oarecum acasa, unde am petrecut o buna parte din viata mea, unde am crescut,unde mi-am descoperit si pasiunile, asa ca, invariabil, imi va fi dor de o asemenea atmosfera 37 de mii de spectatori, 20 de mii de RAPIDISTI…este ceva unic pentru mine si nu o sa va uit NICIODATA, de atmosfera de aici, dar, in primul rand de o parte din oamenii pe care i-am cunoscut. Mi-am facut prieteni, unii extrem de BUNI..!
Lor le voi multumi acum-ca m-au suportat si cand aveam o zi mai proasta,… sigur si-au castigat un loc in inima mea si vor ramane acolo pentru totdeauna. UN NOU DRUM..O ALTA POARTITA DESCHISA PENTRU MINE ! DAR IN PRIMUL RAND MULTUMESC PENTRU TOT! RAPIDUL ESTE SI VA RAMANE CEA MAI FRUNOASA SI CEA MAI IUBITA ECHIPA DIN ROMANIA ! SUNTETI SI VE-TI FII MEREU IN INIMA MEA !🇱🇻🔝❤❤”
, a scris Duriță pe pagina sa de facebook.

Duriță nu a fost prezent la reunirea care a avut loc luni, fiind anunțat ca fiind învoit, la fel ca Matias Roskopf, Deivydas Matulevicius și Alexandru Catrici. Acesta din urmă este la lotul național de juniori. Din informațiile Liga2.prosport.ro, nici lituanianul MAtulevicius nu mai este dorit la Rapid.

La capitolul achiziții pentru noul sezon, Rapid are cinci noutăți până acum. Cu mijlocașul George Tudoran (23 de ani) a semnat încă din iarnă, iar apoi au bătut palma cu atacantul argentinian Matias Roskopf (21 de ani) și Gabriel Dodoi (20 de ani) și mijlocașii Alexandru Dulca (21 de ani) și Rareș Lazăr (20 de ani). Giuleștenii așteaptă răspunsuri și de la Filipe Teixeira și Claudiu Herea.

Dintre componenții lotului, atacantul Marian Vlada și fundașul Alexandru Iacob și-au prelungit contractele pentru încă un sezon.

Pe aceeași temă