Se reunește haita, însă nu toți „lupii” vor continua cu Petrolul! Jucătorii care nu mai sunt doriți sau cărora li s-a propus micșorarea salariului

Se reunește haita, însă nu toți

Petrolul se reunește miercuri, 8 ianuarie, de la ora 11:00, la stadionul „Ilie Oană”, pentru reluarea pregătirilor, iar primul antrenament condus de Costel Enache va fi deschis publicului. Suporterii așteaptă cu nerăbdare să vadă lotul de jucători, mai ales că până acum conducerea nu a făcut publică nicio achiziție sau despărțire, cu toate că s-a anunțat o mică „revoluție” și în această iarnă.

Petrolul ocupă locul 8 la finalul primei părți a sezonului Ligii 2, fiind la șase puncte în spatele CS Mioveni, ocupanta poziției a doua direct promovabile, sau la patru de Rapid, clasata pe locul 3, care duce la baraj, și speră în continuare la o clasare pe podium. Pentru a-și îndeplini obiectivul, clubul a decis să facă din nou schimbări majore în pauza de iarnă, așa cum a făcut și în sezonul trecut, însă atunci tactica s-a dovedit proastă. Atunci, Petrolul a încheiat prima parte a sezonului pe locul 3, la un punct de lider, iar la final s-a clasat pe 4, la 11 puncte de locul 1.

Conducerea vrea să rezilieze contractele sau să micșoreze salariile unora dintre jucători, însă aceștia nu sunt de acord să semneze actele înaintate de președintele Marius Stan, scrie DigiSport.

Petre Racu, Guy Gnabouyou, Cezar Lungu, Mădălin Mihăescu, Ștefan Bărboianu, Ionuț Cioinac, Alexandru Zaharia, Alexandru Munteanu, Bogdan Gavrilă, Walace Alves da Silva, Ștefan Blănaru sau Younes Hamza sunt, potrivit surselor Liga2.ro, pe această listă.

Contactat telefonic, președintele Marius Stan nu a dorit să comenteze în niciun fel situația jucătorilor din lot care nu mai sunt doriți, spunând că mâine vor avea loc noi runde de discuții.

Petrolul se reunește miercuri, până sâmbătă se va pregăti la Ploiești, iar de duminică începe primul cantonament din Antalya, pe care îl va încheia pe 24 ianuarie. Cel de-al doilea stagiu din Turcia va avea loc între 2 și 14 februarie.

Pe aceeași temă