Dică a rupt tăcerea. Ce spune despre despărțirea de Campionii FC Argeș: „A fost inițiativa mea”

Octavian Vasilescu 08 Oct. 2019, 10:33 Campionat
Dică a rupt tăcerea.** Ce spune despre despărțirea de Campionii FC Argeș:

Nicolae Dică a explicat de ce a decis să se despartă de Campionii FC Argeș. Fostul tehnician de la FCSB spune că el și-a dorit să rupă contractul, nu clubul.

Nicolae Dică s-a despărțit luni de Campionii FC Argeș, iar mai apoi a explicat cum s-a ajuns în această situație: „A fost inițiativa mea. Au fost lucruri care nu mi-au convenit mie, ce s-a întâmplat în săptămâna meciului cu Măgurele, ce s-a întâmplat în săptămâna meciului pierdut la Timișoara. Nu pot să spun, pentru că sunt lucruri interne și eu nu sunt genul de om să spun ce s-a întâmplat la FC Argeș. Eu am decis să plec”, a spus Dică, pentru Telekom Sport.

Pe lângă Dică, clubul din Pitești s-a mai despărțit de secundul Alin Popescu, antrenorul cu portarii, Răzvan Stanca și preparatorul fizic, Dan Didiță.

Toată lumea spera să vadă Campionii FC Argeș în fruntea clasamentului în acest sezon, mai ales după ce clubul a obținut drept de promovare. Dică a explicat în repetate rânduri că e nevoie de răbdare: „Pe linia de fund am tot schimbat și nu am folosit un „11” la fel trei-patru etape la rând. Am jucat cu un jucător născut 2000, unul 1999 și încă doi născuți 1996. Nu știu dacă mai este vreo echipă cu media asta de vârstă pe linia de fund. Eu risc și îmi place să le dau încredere jucătorilor tineri.

Îmi doresc să fac la FC Argeș o echipă pe care oamenii, atunci când vin la stadion, să o știe pe dinafară. Eu îmi aduc aminte când eram copil, că veneam la stadion și știam primul „11”. Așa îmi doresc să fac și eu, dar nu se poate așa, bătând din palme. Trebuie să avem răbdare. Ne trebuie timp pentru acest lucru”, spunea recent Nicoale Dică.

După zece etape, Campionii FC Argeș ocupă locul 6 în Liga 2, cu 16 puncte. UTA se află pe locul de baraj, cu 19 puncte. Turris e lider în eșalonul secund, cu 22 de puncte. CS Mioveni este singura formație neînvinsă și a ajuns până pe 2, cu 20 de puncte.

Octavian Vasilescu 08 Oct. 2019, 10:33 Campionat
Pe aceeași temă