EXCLUSIV | Matulevicius, out de la Rapid! Atacantul lituanian nu mai e dorit și pentru sezonul de Liga 2

Rapid are ca obiectiv clar în noul sezon al Ligii 2 să promoveze în prima ligă. Alb-vișiniii pregătesc cu grijă campania de achiziții, iar în urmă cu două zile l-au adus pe Matias Exequiel Roskopf (21 de ani) care a semnat un contract pe două sezoane. Totodată, au reconfirmat venirea lui George Tudoran, cu care se semnase un contract încă din iarnă, însă care mai are un meci de disputat la Pandurii.

Transferul ex-atacantului de la Boca Juniors îl scoate din schemă pe Deivydas Matulevicius (30 de ani). ProSport a aflat că Rapid urmează să-i rezilieze contractul vârfului lituanian adus vara trecută.

Alb-vișiniii sunt nemulțumiți de aportul lui Matulevicius din sezonul recent încheiat și negociază cu fotbalistul o despărțire amiabilă. Atacantul mai are contract cu Rapid încă un an.

În sezonul 2018-2019 din Liga a 3-a, Deivydas Matulevicius a marcat 11 goluri pentru Rapid. Lituanianul a venit la gruparea giuleșteană vara trecută, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de echipa finlandeză KuPS. În România, lituanianul a mai evoluat la Pandurii și FC Botoșani.

Altfel, Daniel Pancu a stabilit reunirea lotului pentru pregătirea participării în Liga 2 la data de 16 iunie. Rapidiștii vor mearge în două cantonamente în această vară, însă locațiile și datele exacte încă un sunt stabilite.

Top pasatori la Rapid în sezonul 2018-2019:

1. Alin Cârstocea – 16 pase decisive (31 meciuri)
2️. Marian Vlada – 11 pase decisive (30 meciuri)
3️. Cătălin Hlistei – 11 pase decisive (13 meciuri)
4️. Ionuț Voicu – 7 pase decisive (28 meciuri)
5️. Amir Jorza – 6 pase decisive (31 meciuri)
6️. Antonio Sefer – 5 pase decisive (12 meciuri)

Articol scris de Răzvan SCARLAT
Foto: fb FC Rapid

Pe aceeași temă