Problemele financiare ale Dunării nu sperie jucătorii! La echipa din Călărași au ajuns încă doi atacanți cu experiența Ligii 2

Marius ANGHEL 23 Jul. 2021, 10:39 Liga 2
Problemele financiare ale Dunării nu sperie jucătorii! La echipa din Călărași au ajuns încă doi atacanți cu experiența Ligii 2

Problemele financiare avute de Dunărea Călărași pe întreaga durată a sezonului trecut și faptul că clubul a solicitat de curând intrarea în insolvență nu sperie jucătorul român ofertat să meargă să evolueze la o astfel de echipă care cel puțin în 2021 a atras numai critici pentru conducători și proteste din partea foștilor ei fotbaliști și antrenori din cauza restanțelor financiare cu lunile.

În această situație se află și Gelu Velici (29 de ani) și Alexandru Popescu (23 de ani), doi atacanți care au acceptat condițiile de la Călărăși și au semnat, potrivit Arena media, cu Dunărea, cel mai probabil din disperarea de a se menține la un nivel fotbalistic care să le permită să atragă atenția altor cluburi pentru un viitor transfer.

Gelu Velici s-a întors la Dunărea Călărași

Gelu Miodrag Velici, ultima dată în Liga 3, la Crișul Chișineu Criș, revine la Dunărea Călărași, echipă pentru care a mai evoluat în sezonul 2017/2018 de Liga 2 într-un singur meci, 18 minute.

Acum două sezoane, atacantul timișorean a activat ultima dată în eșalonul secund, la CSM Reșița, iar în cariera sa a mai jucat pentru Ceahlăul (Liga 1), Dinamo (Liga 1), Fortuna Poiana Câmpina (Liga 2), Național Sebiș (Liga 3), CNS Cetate Deva (Liga 3), CSM Lugoj (Liga 3), ASU Poli Timișoara (Liga 2) sau CSC Ghiroda şi Giarmata Vii (Liga 3).

Alexandru Popescu mai bifează încă o echipă de Liga 2

Alexandru Ionuț Popescu a fost legitimat în sezonul trecut la două cluburi din Liga 2, la ASU Poli, pentru care a jucat 187 de minute în 3 meciuri, și mai apoi la Aerostar Bacău, pentru care a evoluat în 415 minute în 6 partide. Pentru amândouă formațiile a marcat câte un gol, cu cea din urmă retrogradând în Liga 3.

Atacantul originar din Voineasa (Vâlcea) a fost mult timp jucătorul prim-divizionarei Universitatea Craiova, pentru care a apucat să joace în Liga 1 doar 51 de minute în două jocuri desfășurate în 2017, în sezoane diferite. Ulterior, în fiecare nou sezon, a fost împrumutat la alte echipe, ca Sporting Turnu Măgurele (Liga 3), Academica Clinceni (Liga 2), CS Mioveni (Liga 2), Energeticianul (Liga 2), din nou la Clinceni (Liga 1) și mai apoi la ASU Poli (Liga 2).

Nouă achiziții făcute de Dunărea

Cu cei doi atacanți, Dunărea ajunge la nouă achiziții făcute în această perioadă de vară.

Anterior au mai semnat cu echipe din Călărași jucătorii: Bogdan Matei (fundaș, ex Minaur Baia Mare), Vasile Gheorghe (mijlocaș, ex CSM Slatina), George Cotiga (fundaș, ex CSM Slatina), Alexandru Stoica (atacant, ex Farul), Elijah Seymour (mijlocaș, ex CS Tunari), Leonard Boiangiu (mijlocaș, ex SC Popești Leordeni) și Albert Popa (portar, ex Gaz Metan Mediaș).

Dunărea începe sezonului de Liga 2 cu un meci în deplasare la Timișoara, sâmbătă, 31 iulie, de la ora 11:00, cu Ripensia.

Foto: Leczki Jozsi și Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-muta-din-nou-pe-piata-transferurilor-a-obtinut-imprumutul-unui-portar-din-liga-1-succes-si-evolutii-cat-mai-bune-ultimele-informatii-din-club-dupa-ce-s-a-cerut-19192601

 

Marius ANGHEL 23 Jul. 2021, 10:39 Liga 2
Pe aceeași temă