ASU Politehnica a intrat în vacanță după antrenamentele fără testare. Reunirea a fost stabilită, locația cantonamentului e încă incertă. Anunțul despre jucătorii aflați la final de contract

Autor: Anda DELIU Publicat: 20 Jun. 2020, 14:30 Liga 2
ASU Politehnica a intrat în vacanță după antrenamentele fără testare. Reunirea a fost stabilită, locația cantonamentului e încă incertă. Anunțul despre jucătorii aflați la final de contract

ASU Politehnica și-a anunțat reunirea și ea, a doua zi după cealaltă echipă timișoreană din Liga 2, Ripensia. Alb-violeții au intrat oficial în vacanță. După ce au reluat antrenamentele la 1 iunie, pe timp de pandemie, fără să se testeze. Se revine la pregătire la început de iulie, iar, după declarațiile managerului Marius Cociu, este încă incert dacă se va face sau nu un cantonament de vară într-o altă locație.

De la 1 la 19 iunie, echipa s-a antrenat la Baza 2, în grupuri mici. Niciun jucător nu a fost testat. Reunirea este programată al data de 1 iulie, ora 10:00, la Baza 2. Deocamdată, nu e sigur că echipa va face un cantonament.

”Într-un scenariu optimist, anticipând startul competiţiei la jumătatea lunii august, dorinţa noastră ar fi să ne reunim pe 1 iulie. Vrem să efectuăm şi un cantonament, care depinde de asemenea de măsurile autorităţilor la nivel de ţară. Până la acel moment sperăm să avem definitivat lotul în proporţie de 80-90 la sută. Clubul poartă în continuare discuţii cu jucătorii care se apropie de finalul perioadei contractuale”, a spus Marius Cociu pentru site-ul oficial al clubului.

Dacă la Ripensia, cantonamentul e bătut în cuie, se pare că la ASU Poli nu e așa. E greu de crezut că se vor interzice din nou drumurile dintre localități, așa că, cel mai probabil, chestiune nerostită este problema banilor.

Ioan Mera, căpitanul ASU Poli, este unul dintre jucătorii cei mai importanți din lotul trupei timișorene. Foto: Emanuel Titus Iliești / Mediafax Foto

Numărul oficial al plecărilor de la ASU Poli a rămas trei

La săptămâni bune după ce Liga2.ro a anunțat plecările, Politehnica le-a anunțat și ea în mod oficial.

Deocamdată, este vorba despre Radu Motreanu, Dragoș Săulescu și Alexandru Cherecheș.

”De asemenea, în această lună, echipa noastră a încheiat colaborarea cu trei jucători: Alexandru Cherecheş, Radu Motreanu şi Dragoş Săulescu. Pe această cale dorim să le mulţumim pentru perioada petrecută în alb-violet!”, se arată pe site-ul oficial al echipei timișorene.

ASU Poli a încheiat pe locul 11 sezonul de Liga 2 suspendat și mai apoi ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19. În ediția 2019/2020 a acumulat 32 de puncte în cele 22 de meciuri desfășurate în 24 de etape. Ulterior, clubul a anunțat că va continua pe banca tehnică cu antrenorul Cosmin Petruescu.

Autor: Anda DELIU Publicat: 20 Jun. 2020, 14:30 Liga 2
Pe aceeași temă