Ripensia a stabilit când se reunește. Clubul din Timișoara are de ales pentru cantonament între o locație din Hunedoara și una ”surpriză”

Anda DELIU 19 Jun. 2020, 16:32 Liga 2
Ripensia a stabilit când se reunește. Clubul din Timișoara are de ales pentru cantonament între o locație din Hunedoara și una ”surpriză”

Ripensia Timișoara a anunțat când reia pregătirea în mod oficial. Deocamdată, fotbaliștii sunt în vacanță și vor mai fi până la 1 iulie, când încep verificările medicale. Clubul bănățean a anunțat perioada de cantonament, nu și locația, deoarece decizia finală nu este luată, iar variantele ar fi două.

Înainte de reluarea propriu-zisă a antrenamentelor, în perioada 1-6 iulie, jucătorii vor face vizita medicală. Din 6 se reia pregătire pe plan local. Apoi, în perioada 15-24 iulie, noul antrenor Cosmin Petruescu și elevii săi vor fi în cantonament.

Trebuie precizat că lotul nu este nici pe departe conturat. Jucătorii plecați sunt George Monea, Vlad Chera și Horațiu Moldovan, dar lista rămâne deschisă. Altfel, portarul Mociu Haralambie revine din împrumutul de la Foresta. Alte noutăți nu s-au anunțat.

Cantonamentul se alege din două locații din vest

Clubul Ripensia va face sigur cantonamentul în țară, oricum nu departe de Timișoara. Dumitru Mihu a spus că urmează să aleagă între două soluții. Una este Sântămărie-Orlea, locația de lângă Hațeg unde Cosmin Petruescu făcea pregătirea de vară cu ASU Poli.

”Va fi sigur în țară, pentru că de plecat în străinătate e mai dificil. Avem două locații pe care pe analizăm. Una este Sântămărie-Orlea, iar alta este în Timiș. E o surpriză”, a declarat Dumitru Mihu pentru Liga2.ro.

În iarnă, Ripensia a efectuat cantonamentul în Antalya / Turcia.

În al treilea sezon petrecut în Liga 2, de la reînființarea clubului, Ripesia a încheiat pe poziția a 13-a, cu 28 de puncte acumulate în 23 de meciuri disputate în 24 de etape, atâtea câte au avut loc în această ediție suspendată și mai apoi ”înghețată” din cauza pandemiei de COVID-19. Sezonul trecut, Ripensia a încheiat tot pe locul 13, cu 47 de puncte acumulate în 38 de etape, iar în ediția 2017/2018 s-a clasat pe locul 11, cu 48 de puncte strânse în 38 de meciuri.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-a-oficializat-a-treia-despartire-din-lot-in-afara-de-antrenor-alte-noutati-in-lot-lipsesc-la-echipa-timisoreana-19136053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensistii-pot-alerga-in-ciarda-rosie-dar-cu-reguli-finantatorul-presedinte-explica-ce-vrea-pe-viitor-cu-antrenorul-petruescu-suntem-un-club-pentru-performanta-19135746

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-cu-una-sau-doua-serii-in-editia-2020-2021-scenariile-analizate-de-frf-cea-mai-mare-problema-privind-reorganizarea-si-pasul-inapoi-19135946

Anda DELIU 19 Jun. 2020, 16:32 Liga 2
Pe aceeași temă