Încă o plecare de la ASU Politehnica. Jucătorul a obținut rezilierea și va semna tot cu o echipă din Liga 2

Anda DELIU 08 Jun. 2020, 17:47 Liga 2
Încă o plecare de la ASU Politehnica. Jucătorul a obținut rezilierea și va semna tot cu o echipă din Liga 2

Numărul despărțirilor de ASU Politehnica Timișoara a ajuns la trei în ultimele zile. Chiar înainte de minivacanța de Rusalii, Alexandru Cherecheș și-a reziliat înțelegerea cu clubul bănățean, deși oricum ar fi devenit liber din data de 30 iunie. Iar dacă despre ceilalți colegi ai săi care au plecat de la Poli, Dragoș Săulescu și Radu Motreanu, nu știm sigur dacă în viitorul sezon vor fi adversarii alb-violeților, nu este și cazul fundașului stânga, care rămâne în eșalonul secund, urmând a ajunge la Concordia Chiajna.

Alexandru Cherecheș se desparte, astfel, de fotbalul timișorean, loc unde și-a făcut ”majoratul” fotbalistic. Născut în Șimleu Silvaniei, a ajuns la ACS Poli, club unde a jucat la echipa a doua, în Liga 3. De acolo, a jucat sub formă de împrumut la Milenium Giarmata, tot în al treilea eșalon. S-a despărțit de ACS, ca mulți tineri, prin litigiu. Acum două sezoane, a semnat cu ASU Politehnica, unde a fost titularul postului de fundaș stânga.

Cherecheș a cerut reziliere pentru a ajunge la noua sa echipă

Cherecheș își termina angajamentul cu ASU Poli la 30 iunie. Chiar și așa, săptămâna trecută, fotbalistul a reziliat înțelegerea. Jucătorul ne-a confirmat acest lucru, dar a preferat să nu dea declarații oficiale până nu semnează cu noua sa echipă.

Conform mai multor surse Liga2.ro din cadrul cluburilor din Chiajna și Timișoara deopotrivă, ardeleanul va semna cu Concordia. Mutarea urmează să se parafeze în curând, deci este doar o chestiune de zile.

22 de meciuri, din tot atâtea desfășurate de ASU Politehnica Timișoara în acest sezon de Liga 2, are Alexandru Cherecheș, toate începute ca titular și doar în două a ieșit schimbat. În ediția trecută a ligii secunde a avut 29 de aparții, toate în primul ”11” și a marcat și două goluri.

Numărul despărțirilor de la ASU Poli ajunge la trei

Tot săptămâna trecută, și Dragoș Săulescu și-a reziliat contractul cu alb-violeții, pentru a reveni undeva mai aproape de casă. Așadar, Octavian Benga a pierdut doi titulari din echipă.

De asemenea, Radu Motreanu a declarat că divizionara secundă nu i-a propus să rămână, deși devine liber de contract de la ACS Poli și ar putea deveni, în sfârșit, jucătorul ei.

Rămâne de văzut ce angajamente vor găsi Săulescu și Motreanu, căci despre Cherecheș lucrurile sunt destul de clare: va fi, în sezonul viitor, adversar al Politehnicii.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-plecare-de-la-asu-politehnica-dragos-saulescu-nu-se-asteptau-pentru-ei-a-fost-decizie-soc-19134516

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sebastian-novovic-presedintele-druckeria-si-unul-dintre-liderii-suporterilor-timisoreni-are-noi-atributii-oficiale-la-asu-politehnica-clubul-spera-in-continuare-la-un-viitor-sezon-cu-doua-serii-19134584

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sezon-negru-pentru-radu-motreanu-fara-niciun-minut-jucat-culisele-teribile-de-la-acs-poli-de-ce-nu-a-ramas-la-astra-si-ce-si-doreste-dupa-despartirea-de-asu-politehnica-inca-am-sperante-m-19134386

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-chereches-a-depasit-cumplita-accidentare-din-urma-cu-trei-luni-din-meciul-cu-rapid-imi-aduc-aminte-cu-groaza-de-ea-mi-s-a-taiat-filmul-complet-planurile-de-viitor-ale-f-19133831

Anda DELIU 08 Jun. 2020, 17:47 Liga 2
Pe aceeași temă