Argeșul a început antrenamentele normale. VIDEO | Cum a decurs prima ședință de pregătire și ce urmează pentru trupa lui Ionuț Badea

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Jun. 2020, 11:58 Actualizat: 09 Jun. 2020, 12:31 Liga 2

Campionii FC Argeș a început pregătirea normală. Luni seară, lotul coordonat de Ionuț Badea a dat startul primelor antrenamente de grup, cu toată echipa, în vederea debutului în play-off-ul Ligii 2. Piteștenii au terminat cele 14 zile de cantonament la sfârșitul săptămânii trecute, când au bifat și al treilea și ultimul test de depistare a virusului COVID-19. Fotbaliștii au primit ulterior puțin timp de relaxare și au mers acasă.

Odată cu prima zi a acestei săptămâni, Ionuț Badea are în plan să organizeze, în primul rând, antrenamentele normale, potrivit comunicatului emis de club, dar și câteva meciuri de verificare, pentru a vedea cum se comportă echipa în partide și să regleze ce mai e necesar până la startul play-off-ului Ligii 2, de la începutul lunii iulie.

FC Argeș a efectuat în această seară primul antrenament colectiv după o pauză forțată de aproape trei luni cauzată de pandemia de COVID-19 care a oprit tot sportul românesc. Ședința de pregătire s-a desfășurat pe terenul Constantin Cârstea din cadrul stadionului Nicolae Dobrin. Lotul echipei noastre a fost împărțit în trei grupe, supravegheate foarte atent de Ionuț Badea și colaboratorii săi. Antrenamentul a început cu câteva exerciții fizice și alergări ușoare pentru a da posibilitatea jucătorilor să-și pună în mișcare musculatura, iar apoi să-și intre cât mai repede în ritm.

După aproape o jumătate de oră de efort fizic susținut, tehnicianul le-a dat elevilor săi și mingea, acesta fiind momentul mult așteptat de fotbaliștii alb-violeți. Pe fețele jucătorilor se putea citi bucuria nemărginită, mingea fiind obiectul care le-a lipsit cel mai mult în această perioadă. Principalul grupării din Trivale a pus accent la acest prim antrenament colectiv pe jocul de posesie, urmând ca zilele următoare să diversifice ședințele tehnico-tactice. Jucătorii echipei noastre sunt conștienți de importanța celor cinci meciuri din play-off, declarând la unison că vor face tot posibilul să readucă Piteștiul pe harta primului eșalon după o absență de aproape 12 ani”, se arată în comunicatul emis de Campionii FC Argeș.

Campionii FC Argeș începe play-off-ul de pe locul 4, cu 19 puncte 

Piteștenii vor juca în play-off-ul pentru promovarea în Liga 1 alături de UTA Arad, CS Mioveni, Turris Oltul Turnu Măgurele, Petrolul Ploiești și Rapid. Cinci etape va avea acest turneul, Argeșul urmând să evolueze două meciuri pe teren propriu și trei în deplasare.

Campionii FC Argeș are același număr de puncte ca Petrolul și Rapid, 19, unul mai puțin decât CS Mioveni și Turris Oltul (ambele au câte 20 de puncte), iar față de liderul UTA e distanțată la șase puncte (25 puncte). Mini-turneul va începe la data de 4 iulie, iar celelalte jocuri se vor desfășura pe 11, 18, 25 iulie și 1 august. Primele două clasate vor promova direct în Liga 1, iar ocupanta locului 3 va juca barajul pentru accederea în primul eșalon, cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1. Meciurile sunt programate pe 5 și 9 august.

Foto: Fotbal Club Argeș Pitești

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 09 Jun. 2020, 11:58 Actualizat: 09 Jun. 2020, 12:31 Liga 2
Pe aceeași temă