Andrei Cordoș, proaspăt numit manager la ”U” Cluj, se gândește deja la derby-ul cu Petrolul: ”Vreau să atrag atenția asupra unui singur lucru”

Andrei Cordoș, proaspăt numit manager la ”U” Cluj, se gândește deja la derby-ul cu Petrolul: ”Vreau să atrag atenția asupra unui singur lucru”

Andrei Cordoș (33 de ani) și-a văzut visul cu ochii chiar de Ziua Națională, fostul fundaș fiind numit ca manager general la Universitatea Cluj.

Instalarea sa în funcție s-a produs chiar la o zi distanță după ce echipa pierdea primul meci în acest sezon pe teren propriu, un surprinzător 1-2 cu Astra, penultima clasată, un joc în care arbitrajul a fost dezastruos, cu două penalty-uri neacordate pentru oaspeți în prima repriză și unul dat în a doua repriză, deși faultul a fost produs în afara careului clujenilor.

Andrei Cordoș, numit manager general la ”U” Cluj: ”Vom analiza toată situația clubului”

Cordoș a vorbit pentru Liga2.ro despre revenirea la Universitatea Cluj, acum într-o funcție de conducere, și spune că va face o analiză în urma căreia va decide ce se va întâmpla cu clubul aflat acum pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, fiind aproape calificat în play-off.

”M-am întors acasă, la clubul care m-a format și îmi doresc să ajut cât mai mult acest club pentru tot ce mi-a dat în carieră. Vom analiza toată situația clubului și voi reveni cu o conferință de presă în care voi dezvălui ce vom face de acum înainte”, a spus Cordoș, fost jucător la ”U” Cluj, Frosinone (Italia), FCM Târgu Mureș, FC Vaslui, Dinamo, FC Botoșani, Pandurii Târgu Jiu, ASA Târgu Mureș, Maziya S&RC (Maldive), Luceafărul Oradea și Zalgiris (Lituania).

Cordoș își începe cariera de conducător prin a trage semnale de alarmă privind arbitrajul!

La ultimul meci de acasă din 2021, ”U” Cluj a pierdut cu Astra, într-un joc influențat de arbitraj, însă mai degrabă în defavoarea oaspeților, care ar fi trebuit să primească două penalty-uri în prima repriză. E drept că golul decisiv al fostei prim-divizionare a fost marcat dintr-un penalty controversat dictat de Cristian Moldoveanu, la un fault care mai degrabă a fost făcut, dacă a fost, în afara careului. După meci, Erik Lincar se rezuma să vorbească mai mult despre jocul modest al echipei sale în fața penultimei clasate și mai puțin despre arbitraj.

În ultima etapă programată în acest an, a 16-a, ”U” Cluj urmează să joace la Ploiești cu Petrolul, liderul clasamentului, rămas la șase puncte în față. Partida încheie etapa și este programat tocmai marți, 7 decembrie, de la ora 17:00, pe ”Ilie Oană”.

Nici Andrei Cordoș nu a dorit să vorbească despre arbitrajul din meciul cu Astra, concentrându-se mai mult pe tras semnale de alarmă înaintea derby-ului cu Petrolul.

”Legat de meciul de ieri, nu vreau să discut foarte mult despre arbitri, dar e o situație care, din păcate, ne dezavantajează din toate punctele de vedere. Nu e normal ce s-a întâmplat!

Vreau să atrag atenția asupra unui singur lucru. Urmează meciul cu Petrolul. Îmi doresc, ca și până acum, să fim arbitrați corect”, a spus Cordoș pentru Liga2.ro.

În acest moment, după 15 etape, cu patru runde rămase de jucat în sezonul regular, podiumul Ligii 2 este ocupat pe Petrolul (39 puncte), FC Hermannstadt (34 puncte) și ”U” Cluj (33 puncte). Pe locurile care duc în play-off se mai află Concordia Chiajna (31 puncte), FC Buzău (28 puncte) și Steaua (25 puncte).

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-are-un-nou-manager-general-fostul-fotbalist-andrei-cordos-s-a-intors-in-club-si-a-fost-numit-in-functie-la-un-an-distanta-dupa-lupta-pentru-putere-19212447

https://liga2.prosport.ro/seria-1/repetitie-pentru-play-off-trei-meciuri-de-foc-in-liga-2-in-ultima-etapa-din-2021-se-intalnesc-clasatele-pe-locurile-1-si-3-4-si-2-si-6-si-5-programul-rundei-si-partidele-televizate-19212462

https://liga2.prosport.ro/seria-1/foto-cum-sa-faci-praf-un-meci-din-trei-faze-simple-centralul-cristian-moldoveanu-a-comis-erori-de-incepator-si-a-influentat-decisiv-rezultatul-meciului-u-cluj-19212353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-lupta-pentru-putere-la-u-cluj-daniel-stanciu-s-a-saturat-plec-orice-se-intampla-cine-sunt-cei-care-incearca-sa-puna-mainile-pe-club-19170385

Pe aceeași temă