Astra produce șocul pe Cluj Arena și învinge invincibila de până acum ”U” Cluj! Echipa lui Stîngă n-a primit două penalty-uri în prima repriză, însă s-a ales cu unul controversat în partea a doua, cel care a decis meciul

Marius ANGHEL 30 Nov. 2021, 19:26 Liga 2

”U” Cluj a pierdut meciul de pe teren propriu cu penultima clasată Astra, scor 1-2, a încasat primul eșec acasă în acest sezon și a ratat șansa de a se apropia la trei puncte de liderul Petrolul, pe care urmează să-l întâlnească în ultima rundă din 2021.

Partida desfășurată pe Cluj Arena, din nou cu spectatori, a avut parte și de un arbitraj controversat din partea lui Cristian Moldoveanu, cu două penalty-uri neacordate în prima repriză, dar și unul dat și ratat, cât și o lovitură de pedeapsă controversată dictată în a doua repriză. Toate în careul clujenilor. Acesta din urmă a adus și golul decisiv al partidei.

  • Etapa a 15-a a debutat de joia trecută și a mai avut meciuri programate vineri, sâmbătă și duminică.

Două penalty-uri neacordate pentru Astra și un gol al lui Dragu după o pasă înapoi a lui Blejdea

În prima repriză a partidei desfășurate pe Cluj Arena cele două echipe au jucat cu garda jos. Gugu putea înscrie încă din minutul 3, când, dintr-un plonjon, a reluat din doar 2 metri pe lângă bară. În careul advers, la un șut al lui Brăilă, mingea l-a lovit în mână pe Taub (4), însă arbitrul nu a dat penalty, lăsând jocul să continue.

Astra a început curajos și a avut o bună situație la o lovitură liberă bătută de Gheorghe (5), dar Gorcea s-a întins și a respins de lângă bară mingea reluată cu capul. La corner, Gheorghe a centrat bine, iar Dragu (6) a trimis peste poartă din poziție bună.

Blejdea a încurcat jumătatea de teren în care trebuie să joace și a trimis o minge înapoi, prea slab, Claudiu Dragu (13) a interceptat, a trecut printre Balgiu și Gugu și l-a învins pe Gorcea cu un șut din dreapta la colțul lung. Astra devenea abia a treia echipă din opt care au jucat acasă la ”U” Cluj și care a marcat.

Apărarea Universității a fost depășită ușor din nou, iar Balgiu l-a călcat pe picior pe Dragu, însă nici de această dată arbitrul Cristian Moldoveanu nu a dictat penalty.

Șerban a bătut un penalty pe lângă poartă, Brăilă i-a trimis excelent lui Gugu pentru golul egalizator. Giuroiu a nimerit transversala înainte de pauză

Jocul a continuat pe contre, într-un ritm alert, cu situații la ambele porți, însă cei care puteau înscrie au fost tot jucătorii Astrei. Alarcon l-a ținut în careu pe Tiberiu Giurgoiu și arbitrul a dictat destul de ușor fault (31), numai că Gabriel Șerban (32) a executat penalty-ul pe lângă poartă, în dreapta.

Și Blejdea a cerut un penalty la o intervenție a lui Stoian (33), însă reluările tv nu au arătat că mingea l-a lovit în mână pe fundaș, după ce inițial a respins cu genunchiul în corner. Dintr-un corner a ieșit însă golul egalizator al clujenilor.

Blejdea a centrat, Brăilă a deviat slab cu capul, pe spate, iar la bara a doua a apărut Costinel Gugu (36), nemarcat, care a îndeplinit o simplă formalitate.

La prima fază de atac după gol, Astra putea înscrie prin Șerban, însă Gorcea (37) s-a întins și a scos cu greu de lângă bara din dreapta. Tot oaspeții au mai avut o șansă de a marca înainte de pauză, însă reluarea cu capul a lui Giuroiu, din 6 metri, l-a lovit în spate pe Blejdea, iar balonul a lovit transversala.

Penalty controversat acordat la un duel Gheorghe – Alarcon. Șerban n-a mai ratat

Jocul a fost la fel de spectaculos și în repriza a doua, chiar dacă Astra nu a mai jucat la fel de ofensiv, ci s-a axat mai mult pe contraatac.

Introducerea lui Ribeiro a adus mai multă creativitate în atacul clujenilor. Dintr-o lovitură liberă executată de el Blejdea (56) a fost aproape de a marca, însă mingea trimisă cu capul a fost scoasă de portar de sub transversală. Însă și în careul advers Brăilă (61) și Giuroiu s-au încurcat la o centrare din corner, iar primul a reluat cu capul pe lângă poartă, deși al doilea avea o poziție mai bună de a marca.

Minutul 69 a adus și cea mai controversată fază a meciului, cea care a decis rezultatul final. Dragoș Gheorghe a avut o acțiune de contraatac în stânga, s-a oprit chiar înaintea colțului careului și l-a surprins pe Alarcon, care a pus mâna pe adversar. Jucătorul Astrei a căzut în careu, iar arbitrul a dictat penalty, unul controversat, fiindcă la nivelul picioarelor n-a fost contact, iar la nivelul brațelor a fost unul insuficient pentru a dat o astfel de sancțiune. Alarcon n-a văzut însă și al doilea cartonaș galben, dar l-a văzut pe cel roșu ”secundul” Domocoș, care s-a dus să-i aducă reproșuri arbitrului până lângă careu.

Gabriel Șerban (71) a executat din nou și de această dată a transformat lângă bara din dreapta, chiar dacă Gorcea a reușit ușor să devieze.

Final partidei, unul cu multe injurii adresate din tribune arbitrilor, s-a desfășurat mai mult la paorta lui Moroz, însă Răducanu (85), Dican (90+2) și Gugu (90+5), autori ai unor ocazii mari, n-au putut înscrie.

”U” Cluj rămâne pe 3, Astra urcă un loc, pe 18

”U” Cluj a făcut, astfel, primul pas greșit pe teren propriu în acest sezon și a încasat o înfrângere în fața penultimei clasate Astra. Trupa lui Erik Lincar a rămas pe locul 3, cu 33 de puncte, ratând sansa de a se apropia la trei puncte de liderul Petrolul, pe care urmează să-l întâlnească săptămâna următoare, la Ploiești (7 decembrie, ora 17:00), în ultima etapă programată în 2021.

Astra a obținut al doilea succes în deplasare în acest sezon, are 5 puncte de acum (altele 14 dintre cele obținute fiindu-i scăzute din cauza litigiilor) și a urcat un loc, pe 18. În ultima etapă din 2021 joacă acasă cu Poli Timișoara, la 4 decembrie, de la ora 12:00.

Foto: Flaviu Buboi (Mediafax Foto)

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor și rezultatele înregistrate în etapa a 15-a

COMENTARIUL LIVE:

UNIVERSITATEA CLUJ – ASTRA 1-2

Costinel Gugu 36′ / Claudiu Dragu 13′, Gabriel Șerban 71′ – penalty

”U” Cluj: Gorcea – Alarcon (Rob. Răducanu 77′), Dican, Gugu (cpt.), Taub (Mitrea 46′) – Tescan (Ribeiro 46′), Balgiu – Hofman (M. Ciobanu 77′), Haită, Blejdea (Nic. Pîrvulescu 65′) – Boiciuc
Rezerve neutilizate: Micle – Gîț, Acolatse, D. Ispas
Antrenor: Erik Lincar

Astra: Moroz – Riza, Tib. Giuroiu, Ad. Stoian, R. Gab. Zamfir – Gab. Șerban, Banu (Buliga 84′) – C. Danciu (Gab. Dumitrașcu 46′), Dr. Gheorghe (cpt.)(D. Vasilescu 88′), Brăilă (I. Zaharia 73′) – Cl. Dragu
Rezerve neutilizate: Mih. Cotolan – Y. Fatai, Adeshina, Umit, Iul. Ilie
Antrenor: Florin Stîngă

Stadion: Cluj Arena (Cluj-Napoca – Cluj); Arbitru: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe); Asistenți: Alexandru Filip (Constanţa) și Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj); Rezervă: Claudiu Ștef (Târgu Mureş); Observatori: Vasile Marc (Cluj-Napoca) și Mircea Bucur (Târgu Mureş).

Min 90+6 Final de partidă pe Cluj Arena. ”U” Cluj încasează prima înfrângere în acest sezon pe teren propriu, 1-2 cu Astra, care urcă un loc, pe 18. ”U” Cluj rămâne pe locul 3 și ratează șansa să se apropie la trei puncte de liderul Petrolul
Min 90+5 Gugu șutează din poziție ideală, din 16 metri central, fără nimeni în față, peste poartă
Min 90+2 Centrare Ribeiro din lovitură liberă din dreapta, Dican reia cu capul din poziție centrală, însă mingea trece razant pe lângă bara din stânga
Min 88 ||| Sebastian Moroz primește cartonașul galben pentru că întârzie repunerea balonului în joc
Min 88 ⇒ Darius Vasilescu intră în locul lui Dragoș Gheorghe
Min 85 Centrare din stânga a lui Ribeiro, Răducanu, liber, plonjează în careu și reia cu capul din 7 metri, însă pe direcția lui Moroz, care prinde
Min 84 Iese Paulian Banu și intră George Buliga
Min 79 ||| Gabriel Șerban primește și el cartonașul galben pentru un fault asupra lui Pîrvulescu
Min 78 ||| Ionuț Zaharia vede și el cartonașul galben pentru o intrare asupra lui Ribeiro
Min 77 Dublă schimbare la ”U” Cluj. Ies Albert Hofman și Roberto Alarcon și intră Marius Ciobanu și Robert Răducanu
Min 77 Haită bate slab, moale, pe centrul porții, o lovitură liberă ed la 25 de metri central, iar Moroz reține fără emoții
Min 73 Iese David Brăilă și intră Ionuț Zaharia
Min 71 1-2 Gabriel Șerban bate penalty-ul pe jos, în dreapta, Gorcea sare pe direcție și deviază ușor, însă nu poate evita golul
Min 69 Gheorghe scapă pe contraatac în stânga, se oprește brusc în fața colțului careului și îl surprinde pe Alarcon, cu care era un duel. Gheorghe cade ca și cum Alarcon l-ar fi agățat, contact existând mai mult la nivelul corpului, al brațelor, e drept că în interiorul careului, iar arbitrul arată punctul cu var, însă nu și cartonașul galben pentru Alarcon, care ar fi fost al doilea și ar fi însemnat eliminare. De pe banca tehnică ajunge până lângă careu ”secundul” lui Lincar, Viorel Domocoș, care protestează violent și îl face nebun pe arbitrul central. ”Ce a fost nebunule, băi nebunule!”, au fost printre cuvintele spuse de Domocoș, care vede direct cartonașul roșu. Clujenii protestează, iar în ajutorul arbitrului vine și asistentul Alexandru Filip, care indică cu mâna către asistentul Raul Ghiciulescu, care ar fi trebuit să vadă foarte bine unde s-a produs contactul, iar acesta probabil că a indicat că în interiorul careului
Min 67 ||| Cristian Balgiu primește cartonașul galben pentru un fault din spate făcut asupra lui Șerban
Min 65 Andrei Blejdea este înlocuit de Nicolae Pîrvulescu
Min 64 Dumitrașcu avansează în dreapta și trage din 20 de metri spre colțul lung, însă pe lângă poartă
Min 62 Șerban trage din 20 de metri central, Gorcea reține
Min 61 Centrare dintr-un corner din stânga, pe lung, Brăilă și Giuroiu nu se înțeleg și primul reia cu capul din 7 metri pe lângă poartă, în dreapta. Giuroiu avea o poziție mai bună
Min 56 Ribeiro centrează dintr-o lovitură liberă din dreapta, Blejdea se demarcă excelent și reia cu capul din 8 metri, mingea se ducea sub transversală, însă Moroz e pe direcție și respinge peste poartă, în corner
Min 54 ||| Robert Riza îl ia pe sus pe Haită și primește galben
Min 52 Ribeiro primește și trage din întoarcere din afara careului, din zonă centrală, la un metru pe lângă bara din dreapta
Min 50 Doi jucători ai Astrei pică în careu, defensiva clujenilor este în continuare haotică, Șerban reia de jos la colțul scurt, iar Gorcea prinde în doi timpi, după ce se bâlbâie
Min 46 S-a reluat meciul
Min 46 Carlo Danciu este înlocuit cu Gabriel Dumitrașcu, la Astra. Florinel Mitrea și Sergio Ribeiro intră în locul lui Carol Taub, respectiv Dragoș Tescan la ”U” Cluj
Min 45 Pauză pe Cluj Arena. 1-1 între ”U” Cluj și Astra, după o primă repriză spectaculoasă, cu multe ocazii, două goluri, cu un penalty ratat de oaspeți și altele două neacordate de arbitru tot Astrei, la un henț al lui Taub (4) și la o talpă pe picior pusă de Balgiu (23)
Min 43 Centrare din cornerul din stânga, Giuroiu reia cu capul din 6 metri central, mingea îl șterge pe spate pe Blejdea și lovește transversala, apoi revine în teren și e degajată
Min 43 Astra continuă să dea o replică bună. O centrare din stânga careului este respinsă cu emoții de Taub, din fața porții, în corner
Min 37 Gheorghe bate cu efect cornerul din stânga, mingea e aproape să intre în poartă la colțul lung, însă se duce în afara terenului
Min 37 Șerban preia în fața careului, își face mingea pentru un șut cu dreptul, trage pe jos, iar Gorcea scoate greu de lângă bara din dreapta, în corner
Min 36 1-1 Blejdea centrează dintr-un corner din stânga, Brăilă deviază cu capul pe spate de la prima bară, perfect la bara a doua, acolo unde Costinel Gugu e nemarcat și înscrie cu capul din jumătate de metru
Min 33 Blejdea avansează în careu în stânga și centrează spre poartă, Stoian blochează cu genunchiul și respinge în corner. Blejdea susține că mingea l-a lovit și în braț pe Stoian, în drumul ei către corner, vrea penalty, încenunchează în fața arbitrului, dar se dă corner. Pe reluările tv nu se vărd hențul
Min 32 Gabriel Șerban bate penalty-ul execrabil, în dreapta, la un metru pe lângă bară. Spectatorii izbucnesc de fericire
Min 31 ||| Lovitură liberă de la distanță bătută puternic, mingea e deviată de zid în dreapta, în careu, Tiberiu Giurgoiu e în duel cu Roberto Alarcon, jucătorul Astrei e mai puternic, îi ia fața fundașului galdelor, e ținut de mână, pică și arbitrul acordă penalty și cartonaș galben
Min 30 ||| Andrei Blejdea îl ține din spate pe Zamfir și primește cartonașul galben, primul pentru ”U” în acest meci
Min 27 Fază de contraatac a Astrei, Zamfir avansează pe dreapta și preferă un șut din 14 metri la colțul scurt, iar Gorcea deviază ușor și acordă corner. În stânga așteptau doi coechipieri ai lui Zamfir
Min 26 Alarcon primește în dreapta careului, șutează puternic, Moroz parează în față, de unde un coechipier respinge în față, mingea este recuperată rapid de clujeni, iar Haită trage din 17 metri în blocaj
Min 23 La o centrare din dreapta în careu, Balgiu intervine imprudent și îl calcă pe Dragu, care cade imediat și cere penalty, însă arbitrul Cristian Moldoveanu nu dictează nici de această dată lovitură de pedeapsă
Astra este a treia echipă care înscrie împotriva celor de la ”U” Cluj în acest sezon, în meciurile de acasă ale ardelenilor, după Metaloglobus (2-1) și Unirea Dej (3-1). ”U” Cluj are în precedentele șapte jocuri doar victorii acasă 
Min 18 ||| Carlo Danciu intră întârziat asupra lui Taub, îl calcă pe picior și primește și el cartonașul galben
Min 16 Balgiu primește înapoi și șutează din 20 de metri, Moroz plonjează în dreapta sa și reține
Min 13 0-1 Blejdea pasează înapoi de la mijlocul terenului, însă o face neinspirat, prea moale, iar Claudiu Dragu ajunge primul, avansează, Balgiu nu presează, dă mingea pe lângă Gugu și trece lejer de el, pătrunde în careu și finalizează cu șut pe jos din 13 metri la colțul lung. Mingea șterge bara și intră în plasă
Min 13 Blejdea are un șut-centrare din stânga careului, Boiciuc nu ajunge la minge, iar Moroz reține fără probleme
Min 7 ||| Radu Zamfir primește cartonașul galben pentru o intrare tare, întârziată, asupra lui Taub
Min 6 Gheorghe bate cornerul din dreapta, Dragu reia cu capul din 8 metri central, din poziție bună, însă peste poartă
Min 5 Gheorghe centrează în careu dintr-o lovitură liberă din stânga, mingea e reluată cu capul din centru, iar Gorcea plonjează și respinge de lângă bara din stânga sa în corner. Mingea părea să se ducă pe lângă poartă
Min 4 Brăilă trage din marginea careului, ușor în dreapta, mingea îl lovește în mână pe Taub și apoi balonul este degajat. Arbitrul închide ochii și nu acordă penalty
Min 3 Haită centrează dintr-o lovitură liberă de la 23 de metri lateral stânga în fața porții, balonul merge spre colțul lung, unde Gugu plonjează și reia cu piciorul, din 2 metri, razant pe lângă bară
Min 1 A început partida de pe Cluj Arena, unde sunt prezenți și suporteri. Galeria își face treaba și încurajează echipa ardeleană


Ultimul meci al etapei a 15-a a Ligii 2, penultima rundă programată în acest an, se desfășoară astăzi, 30 noiembrie 2021, de la ora 17:30, la Cluj-Napoca, pe Cluj Arena, între Universitatea Cluj și Astra. Se întâlnesc două formații aflate la poli opuși în clasament, cu ”U” mare favorită să se impună.

  • Etapa a 15-a a debutat de joia trecută și a mai avut meciuri programate vineri, sâmbătă și duminică.

”U” Cluj se poate apropia la trei puncte de liderul Petrolul

Partida de pe Cluj Arena aduce față în față ocupanta locului 3 în acest moment în Liga 2 și pe cea aflată pe poziția a 19-a, penultima.

Universitatea, cu 34 de puncte, e în pierdere un loc față de cum se afla la începutul rundei, fiind depășită cu un punct de FC Hermannstadt (1-0 cu Petrolul), în timp ce Astra s-a menținut pe aceeași poziție, cu 2 puncte, fiind la egalitate cu ”lanterna roșie” Dacia Unirea Brăila, care are un golaveraj mult inferior.

Cu un succes astăzi, ”U” Cluj poate reveni pe locul 2 și, mai mult, se poate apropia la trei puncte de liderul Petrolul (39 puncte), care în această rundă a pierdut la Mediaș cu FC Hermannstadt. Clujul urmează apoi să joace chiar împotriva prahovenilor, la Ploiești.

În schimb, Astra poate urca cel mult un loc în clasament, să depășească Dunărea Călărași (4 puncte), doar în cazul în care va câștiga pe Cluj Arena. Trebuie precizat însă și faptul că fosta prim-divizionară are 2 puncte în clasament fiindcă alte 14 din cele câștigate i-au fost scăzute din cauza penalizărilor luate pentru datorii către foști angajați.

Clujenii au punctaj maxim pe teren propriu

”U” Cluj vine după două victorii consecutive, 1-0 acasă cu FC Brașov și 1-0 în Ghencea cu Steaua, și este în formă excelentă în acest final de an.

Pe teren propriu, indiferent că a jucat pe Cluj Arena, la Sânmartin sau Bistrița, ”U” Cluj are punctaj maxim în acest sezon, în fața sa aplecându-se Poli Timișoara (3-0), Unirea Constanța (1-0), Metaloglobus (2-1), Viitorul Pandurii (1-0), Unirea Slobozia (2-0), Unirea Dej (3-1) și FC Brașov (1-0). După cum se poate vedea, echipa antrenată de Erik Lincar a primit doar două goluri.

Erik Lincar: ”Dacă nu suntem concentrați, s-ar putea să suferim”

Erik Lincar atenționa în privința Astrei chiar de la finalul jocului cu Steaua. Antrenorul nu își subestimează adversara, precizând că aceasta a nu a reușit să marcheze decât în câteva jocuri.

”Ne interesează doar jocul de mâine, care, cum spuneam și la finalul meciului cu Steaua, va fi extrem de complicat dacă nu vom fi concentrați, serioși, motivați să jucăm din minutul 1 până în minutul 95, 98 la capacitate maximă. Vom avea probleme, adversarul va fi unul motivat, a pierdut foarte greu etapele trecute. Țin să remarc că a marcat în aproape toate jocurile, în afară de ultimul, cu Hermannstadt, și cu Dej, când a pierdut cu 0-2.
A reușit să marcheze, să facă puncte și dacă nu ar fi avut depunctarea, ar fi fost pe la jumătatea clasamentului. De aceea, am speranța ca ai mei jucători să fie foarte motivați și prin prisma faptului că putem trece din nou pe locul 2. Sper să avem un public cât mai numeros, sper că, deși va fi frig și nu vor fi condiții optime, să ne luăm cizmele cu blană, o haină groasă și să venim la meci. Aș aprecia foarte mult dacă am putea să facem o atmosferă frumoasă și, în același timp, ostilă pentru adversarii de mâine și să ne ajute fanii să luăm cele trei puncte”, a declarat Erik Lincar la conferința de presă.

”Am analizat jocul Astrei, sunt jucători tineri acolo, născuți în 1997-2003, o echipă omogenă, nu pot spune că valoric nu suntem mai buni ca ei, pentru că ne-am face de râs, dar au fost momente în care am tratat adversarul neprofesionist și la sfârșitul partidei aveam regrete.
În fotbal s-au văzut multe și, dacă nu suntem concentrați, s-ar putea să suferim. Eu îmi doresc ca, în acest ultim joc de acasă, să strângem câți mai mulți suporteri și să ne bucurăm împreună la finalul partidei”
, a mai afirmat Lincar.

Florin Stîngă: ”Sper din tot sufletul ca jucătorii să se mobilizeze”

Astra a avut un început bun de sezon, în ciuda problemelor financiare avute, numai că în ultimele trei etape a înregistrat numai înfrângeri, 1-2 cu Petrolul, 1-2 la Concordia Chiajna și 0-5 cu FC Hermannstadt.

În jocurile din deplasare, Astra a obținut o victorie (1-0 la FK Csikszereda), trei remize (1-1 la Brăila, Șelimbăr și Steaua) și două înfrângeri (1-2 la Ripensia și Concordia).

Antrenorul Florin Stîngă spunea înainte meciului cu ”U” Cluj că și-ar dori ca echipa sa să fie prima care învinge trupa lui Lincar pe terenul propriu în acest sezon.

”O să fie un meci dificil, întâlnim un adversar foarte bun, cu un antrenor care își dorește să joace fotbal. Noi venim după o perioadă foarte grea, în care am avut trei eșecuri, sper din tot sufletul ca jucătorii să se mobilizeze, să aibă altă atitudine față de meciul cu Sibiu și să încercăm să obținem punct sau puncte.
Jocul nu știu dacă a scârțâit în meciurile trecute, am jucat cu echipele din fruntea clasamentului. Cu Chiajna, de exemplu, în ultimele minute ei s-au băgat în propria jumătate și au jucat cu mingi lungi și n-au mai avut ocazii, asta e părerea mea.
Cu Sibiu, am avut ceva probleme, nu am putut să aliniez cel mai bun 11 și ce s-a întâmplat în ultima perioadă a afectat. Sunt problemele cu banii, am avut și jucători accidentați și suspendați.
Pot să spun după aceste ultime două meciuri dacă pot să salvez echipa de la retrogradare. Dacă reușim să luăm patru puncte, să terminăm pe locul 17 sezonul regular, am putea. Dar singura noastră salvare e barajul”
, a spus Florin Stîngă înaintea partidei de la Cluj-Napoca.

Cristian Moldoveanu arbitrează ”U” Cluj – Astra

Meciul dintre Universitatea Cluj și Astra va fi arbitrat de centralul Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) și de asistenții Alexandru Filip (Constanţa) și Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj). Rezervă de arbitru este Claudiu Ștef (Târgu Mureş), în timp ce observatori au fost delegați Vasile Marc (Cluj-Napoca) și Mircea Bucur (Târgu Mureş).

De precizat faptul că arbitrul asistent Alexandru Filip fusese delegat inițial pentru meciul dintre Metaloglobus și Ripensia, desfășurat sâmbătă, la București, însă în urma articolului publicat de Liga2.ro, în care informam că acesta a fost în trecut jucător al Ripensiei, portar, CCA a decis schimbarea sa cu un alt arbitru. Timișoreanul Filip, domiciliat acum în Constanța, a fost mutat la meciul de Cluj-Napoca.

CLASAMENTUL Ligii 2 și al golgheterilor și rezultatele înregistrate în etapa a 15-a

Marius ANGHEL 30 Nov. 2021, 19:26 Liga 2
Pe aceeași temă