Adrian Mihalcea și-a dat acordul și va semna prelungirea cu Unirea Slobozia. Antrenorul, informații despre transferurile pentru sezonul următor

Andrei PASCU 22 May. 2022, 15:38 Liga 2
Adrian Mihalcea și-a dat acordul și va semna prelungirea cu Unirea Slobozia. Antrenorul, informații despre transferurile pentru sezonul următor

Majoritatea echipelor din Liga 2 a terminat evoluțiile din acest sezon. În competiție mai sunt doar Concordia Chiajna și ”U” Cluj, care mai au de jucat în retururile dublelor pentru barajul de menținere/promovare în Liga 1. În rest, celelalte cluburi încep să se organizeze pentru stagiune care vine, așa cum e și Unirea Slobozia.

Unirea Slobozia va continua pe banca tehnică alături de antrenorul Adrian Mihalcea, chiar dacă acordul expiră luna următoare, în iunie. Fostul atacant al lui Dinamo a declarat că deja există discuții între el și conducere și nu se pune problema să nu continue colaborarea.

Adrian Mihalcea va semna prelungirea contractului cu Unirea Slobozia

Clubul cu siguranță îl vrea, dat fiind faptul că Mihalcea a dus Unirea Slobozia în play-off-ul Ligii 2 deși obiectivul inițial era unul inferior, clasarea în top 10, dar și antrenorul vrea să aibă continuitate la Slobozia.

Obiectivul pentru 2022/2023 este unul declarat încă de pe acum, prinderea primelor șase locuri la finalul campionatului regular.

O vacanță activă și plăcută, dar nu mai suntem angrenați sută la sută la treburile echipei. Singura ofertă pe care o am e cea de la Unirea Slobozia. Contractul e scadent luna viitoare, dar relația mea cu cei de la Slobozia e una bună. Faptul că mi-am dat acordul nu cred că va sta într-o semnătură sau nu.

Ne dorim o accedere în play-off. Anul acesta am declarat că vrem locul 10 și am reușit să atingem play-off-ul. Anul următor e un obiectiv propus, vom avea și o susținere mai mare din partea Consiliului Județean, care va conta foarte mult. Ștacheta a fost ridicată. Dacă anul ăsta am jucat un play-off și am făcut-o destul de bine, anul viitor trebuie să se întâmple la fel”, a declarat Adrian Mihalcea la Sport Total FM.

Adrian Mihalcea, despre strategia transferurilor pe care Unirea Slobozia o va aborda 

Vor veni mai mulți jucători la Unirea Slobozia, dar foarte puțin probabil ca aceștia să fie nume sonore. Mihalcea mizează pe fotbaliști care să se plieze pe stilul său și, mai mult, vrea să nu existe o mare diferență de salarii între fotbaliștii care vor continua la echipă și cei care vor veni în perioada următoare.

Vom aduce jucători care, pe lângă cei care vor rămâne, trebuie să aducă un plus de valoare și vom miza și pe lot. Anul acesta am mizat pe a avea o echipă bună și din păcate pe finalul de campionat am suferit enorm fizic. Nu am avut nici foarte mulți jucători, dar din sezonul care vine vom încerca să facem un lot solid, să nu mai avem astfel de probleme.

Vom încerca să aducem jucători care să se muleze pe stilul meu de joc, un stil poate mai determinat, cu atitudine bună. Nu o să iau niciodată un jucător mingicar, care joacă doar când are posesia, în detrimentul unui jucător care aleargă și pune osul la treabă la fiecare minut, la fiecare meci.

Nu știu dacă vom aduce jucători cu nume. Avem un buget mai mare, dar nu vom depăși o anumită limită. Nu vrem să existe diferențe mari între jucători, dar vor fi jucători cu experiență în Liga 2. Dacă vom putea să aducem și jucători de Liga 1 dar mulați pe stilul meu, da, dacă nu, până la urmă cei care cunosc Liga 2 sunt buni”, a mai declarat Mihalcea.

Unirea Slobozia, pe ultimul loc în play-off-ul Ligii 2

Unirea Slobozia a terminat play-off-ul Ligii 2 pe ultimul loc, pe 6, cu 41 de puncte, la patru lungimi de poziția a 5-a, Concordia Chiajna, care a și prins barajul pentru accederea în prima divizie, unde dă peste Chindia Târgoviște, în dublă manșă, iar în tur a învins-o cu 2-1.

În cele 10 meciuri din grupa pentru promovare, formația din Slobozia a înregistrat o victorie, cinci egaluri și patru înfrângeri și a avut un golaveraj de șase goluri marcate și 12 primite. Singura victorie în play-off a ialomițenilor a fost pe Cluj Arena, 2-1 cu ”U” Cluj. Contra ardelenilor a remizat și acasă în play-off, scor 2-2.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

 

Andrei PASCU 22 May. 2022, 15:38 Liga 2
Pe aceeași temă