Adrian Iencsi, demis de la Rapid, la o săptămână după eșecul rușinos cu Progresul Spartac. Conducerea a decis cine asigură interimatul

Marius ANGHEL 27 Oct. 2020, 10:17 Liga 2
Adrian Iencsi, demis de la Rapid, la o săptămână după eșecul rușinos cu Progresul Spartac. Conducerea a decis cine asigură interimatul

Rapid l-a demis pe Adrian Iencsi și se alătură echipelor din Liga 2 care își schimbă antrenorul. Chiar dacă ultimul meci oficial pe care Rapid l-a avut a fost în urmă cu o săptămână, eșecul din Cupa României cu Progresul Spartac, conducătorii clubului giuleștean au decis abia acum să anunțe despărțirea de Iencsi

Interimatul până la numirea unui nou antrenor principal va fi asigurat de Mihai Iosif, antrenorul echipei secunde a alb-vișiniilor.

Conducerea Rapidului a numit un nou staff tehnic la prima echipă, iar Adrian Iencsi rămâne pe tușă

Legenda Rapidului, Adrian Iencsi, nu mai primește, astfel, încredere din partea conducerii clubului și este îndepărtat de pe banca echipei după doar șapte partide disputate în acest sezon.

”Începând de astăzi, conducerea interimară a băncii tehnice va fi asigurată de către Mihai Iosif și staff-ul său de la formația secundă, până la numirea unui nou antrenor principal.

Situația echipei și strategia pentru viitor vor fi discutate și analizate în perioada următoare de către conducerea clubului, împreună cu Adrian Iencsi și staff-ul său, astfel încât să fie găsită cea mai bună soluție pentru clubul nostru.

La Rapid, Mihai Iosif a promovat în prima ligă, din postura de antrenor secund (2016), a fost „secund” și în Liga 4, reușind promovarea și Cupa României pe București (2018), a mai antrenat formația U17 a Rapidului, cu care a câștigat un Campionat Județean (2018), iar de la începutul acestui sezon conduce echipa a doua.

Pentru Rapid urmează două meciuri dificile, cu doi adversari puternici, CS Mioveni (joi) și Universitatea Cluj (luni), partide ce se vor desfășura la Centrul FRF de la Buftea”, a anunțat Rapid decizia de a îl schimba pe Adrian Iencsi din funcția de antrenor principal al primei echipe a clubului.

Adrian Iencsi, demis de la Rapid după opt meciuri în care a fost antrenor principal

Cu Adrian Iencsi antrenor, Rapid a început sezonul cu trei victorii consecutive: 3-1 la Viitorul Pandurii, 2-1 cu Pandurii și 3-0 la CSM Slatina. Au urmat apoi rezultate de toate felurile: remiza de la Buftea cu Turris Oltul (1-1), eșecul rușinos la Fotbal Comuna Recea (1-2), victoria cu Concordia Chiajna (4-2), umilința cu U Craiova 1948 SA (0-5) și o altă înfrângere rușinoasă, 2-3, după prelungiri, cu Progresul Spartac, în turul 4 al Cupei României.

Cu Progresul Spartac, Iencsi a lipsit de pe banca tehnică, fiindcă a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a intrat în izolare.

În total, cu Iensi antrenor, Rapid a înregistrat patru victorii, un egal și trei înfrângeri. Giuleștenii au fost eliminați din Cupa României de la primul joc, iar în campionat, după nouă etape în care echipa a jucat șapte meciuri, ocupă locul 9, cu 13 puncte.

Rapid joacă joi, de la ora 18:30, la Buftea, cu CS Mioveni, în restanța din etapa a 8-a, iar în runda a 10-a joacă luni, tot pe teren propriu, de la ora 18:00, cu Universitatea Cluj.

Rapid, a șasea echipă din acest sezon de Liga 2 care își schimbă antrenorul

Rapid devine, astfel, așasea echipă care își schimbă antrenorul în acest început de nou sezon de Liga 2.

”U” Cluj (out Adrian Falub – in Costel Enache), Aerostar Bacău (out Cristian Lupuț – in Daniel Munteanu), Fotbal Comuna Recea (out Ciprian Danciu, in Nicolae Constantin), U Craiova 1948 SA (out Nicolo Napoli, in interimarul Dan Vasilică) și CSM Reșița (out Alexandru Pelici – in interimarul Călin Cheregi) sunt celelalte echipe care au făcut schimbări pe banca tehnică în acest sezon.

Pe lângă acestea, și Concordia Chiajna este pe punctul de a-l demite pe Florin Bratu.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Marius ANGHEL 27 Oct. 2020, 10:17 Liga 2
Pe aceeași temă