Cristian Lupuț și-a dat demisia de la Aerostar Bacău. Eșecul cu Ripensia, al patrulea la rând în acest debut de sezon, l-a determinat să ia această decizie

Marius ANGHEL 20 Sep. 2020, 11:56 Liga 2

Etapa a 4-a a Ligii 2 va consemna schimbarea a încă unui antrenor la una dintre cele 21 de echipe care au luat startul în ediția 2020/2021. După ce runda trecută Adrian Falub și-a dat demisia de la Universitatea Cluj și la scurt timp a fost înlocuit cu Costel Enache, Aerostar Bacău rămâne și ea fără antrenor. Cristian Lupuț și-a prezentat demisia după eșecul de sâmbătă cu Ripensia Timișoara (scor 0-2), iar nou-promovata în eșalonul secund caută acum altă variantă pentru banca tehnică.

Cristian Lupuț demisionează de la Aerostar Bacău

Eșecul cu Ripensia Timișoara, echipă care în primele două jocuri desfășurate în acest sezon încasase nu mai puțin de nouă goluri, l-a determinat pe Cristian Lupuț să-și anunțe demisia de pe banca nou-promovatei în Liga 2 Aerostar Bacău.

Patru meciuri, niciun punct luat și niciun gol marcat: acesta este bilanțul Aerostarului cu Cristian Lupuț antrenor. Orădeanul ultima dată la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, unde a avut rezultate bune, la fel ca la Luceafărul Oradea, nu a avut timp să-și impună strategia la trupa bacăuană și nici nervi să continue în actuala situație în care are numai eșecuri pe linie.

”Dragi suporteri,
La finalul meciului dintre Ripensia Timișoara și CS Aerostar, antrenorul Cristian Lupuț și-a anunțat elevii că, având în vedere rezultatele slabe obținute în cele patru etape ale sezonului competițional 2020-2021- L2, luni își va prezenta demisia în fața conducerii clubului Aerostar”, a anunțat Aerostar Bacău pe pagina sa de Facebook.

La finalul meciului de la Timișoara, Cristian Lupuț nu a dorit să dea declarații despre joc, refuzând dialogul cu presa.

Cristian Lupuț a înregistrat cu Ripensia al patrulea eșec la rând pe banca Aerostarului, din tot atâtea meciuri, și și-a dat demisia. După meciul de la Timișoara a refuzat să ofere declarații presei.

Aerostar e una dintre cele trei echipe fără puncte acumulate după patru etape

Aerostar nu are niciun punct acumulat după patru etape după ce a înregistrat următoarele rezultate: 0-1 acasă cu ”U” Cluj, 0-1 la Farul Constanța, 0-1 acasă cu CSM Reșița și 0-2 la Ripensia Timișoara.

Trupa moldoveană nu este pe ultimul loc în Liga 2 chiar dacă nu are niciun punct acumulat, ci pe 19 din 21, mai slabe la golaveraj decât ea fiind Fotbal Comuna Recea și Pandurii Târgu Jiu.

În etapa a 5-a, Aerostar urmează să primească vizita echipei FK Csikszereda, sâmbătă, de la ora 11:00. Aceasta este, momentan, pe locul 12 în clasament, cu 4 puncte acumulate după două jocuri, în etapa a 4-a urmând să joace luni, de la ora 18:00, pe teren propriu, cu Petrolul.

Patrick Popescu, cea mai recentă achiziție a Aerostarului

Altfel, la meciul cu Ripensia, Aerostar Bacău a avut în echipă, chiar titular, un nou jucător. E vorba despre Patrick Popescu, un mijlocaș de 23 de ani originar din Cluj Napoca și care ultima dată a evoluat la Pandurii Târgu Jiu. Pentru gorjeni a avut 20 de prezențe în sezonul trecut, 19 ca titular, și a marcat două goluri. În cariera sa a mai jucat și pentru Universitatea Cluj.

Patrick Popescu a semnat zilele trecute cu Aerostar și a și debutat pentru noua sa echipă în meciul de la Timișoara cu Ripensia.

Săptămâna trecută, gruparea băcăuană l-a împrumutat de la Poli Iași pe atacantul Alexandru Iulian Zaharia (20 de ani), iar saptămâna aceasta l-a adus în probe pe vârful argentinianul Valentin Haberkon (25 de ani).

Alte achiziții realizate de Aerostar după promovarea în Liga 2 sunt: Dorin Burlacu (atacant, CSM Râmnicu Sărat), Andrei Alecsandru (fundaș, Bucovina Rădăuți), Darius Mureșan (fundaș, Viitorul), Francois Yabre (fundaș, Viitorul Pandurii), Iulian Anca-Trip (portar, Viitorul Pandurii), Vlad Mihalcea (mijlocaș, U Cluj), Bogdan Oteliță (mijlocaș, CSM Ceahlăul), Vlad Danale (mijlocaș, Poli Iași)

Aerostar cu Ripensia: Anca-Trip – Alecsandru, Yabre, Moisi, D. Mureșan – I. Chirilă (M. Chelaru 72′), D. Burlacu (H. Ilie 16′), Oteliță, Ct. Vraciu (cpt.) – Andr. Gavrilă (Mir. Manole 62′), P. Popescu (Al. Iul. Zaharia 72′). Rezerve neutilizate: L. Cebotari – C. Ardei, Danale, Bobaru, Al. Cr. Zaharia.

Foto: Sebastian Tătaru / Sport Pictures și Mediafax Foto

Marius ANGHEL 20 Sep. 2020, 11:56 Liga 2
Pe aceeași temă