Florin Bratu e istorie pentru Concordia Chiajna? Salariile fotbaliștilor au rupt vestiarul, dar președintele Cristian Tănase vrea să-și dea antrenorul afară: ”N-au valoare și caracter” | EXCLUSIV

Autor: Alin GRIGORE Publicat: 25 Oct. 2020, 14:25 Liga 2
Florin Bratu e istorie pentru Concordia Chiajna? Salariile fotbaliștilor au rupt vestiarul, dar președintele Cristian Tănase vrea să-și dea antrenorul afară: ”N-au valoare și caracter” | EXCLUSIV

Concordia Chiajna trece printr-o perioadă delicată în Liga 2, unde a strâns doar 9 puncte în tot atâtea meciuri și ocupă locul 12. Situația e atât de dificilă încât președintele Cristian Tănase se gândește să-l dea afară pe antrenorul Florin Bratu (40 de ani).

Sursele ProSport din cadrul clubului ilfovean susțin că Florin Bratu e pe picior de plecare de la Chiajna. Președintele Cristi Tănase nu mai are răbdare cu tehnicianul în vârstă de 40 de ani și a început deja să dea telefoane în stânga și în dreapta pentru a-i căuta înlocuitor. Antrenorul care a prelua Concordia la 8 ianuarie 2020 a fost testat pozitiv de curând cu coronavirus și nu a stat pe bancă la ultimele două meciuri.

Salariile fotbaliștilor Concordiei au ”rupt” vestiarul

Jucătorii Chiajnei cu salarii mai mici sunt total nemulțumiți că alți colegi de-ai lor au remunerații chiar și de 5.000 de euro, cum e cazul lui Azdren Llullaku (32 de ani). Andrei Hergheligiu (28 de ani) și Andrei Marc (27 de ani) sunt alți doi jucători cu salarii mari despre care colegii lor spun că nu-și merită banii.

„În vestiar nu mai e atmosfera aia din trecut odată cu venirea lui Llullaku. E un jucător bun, dar nu a făcut cu nimic diferența în meciurile astea și are salariul dublu față de mulți dintre noi. Chiar mai mult decât dublu față de alți colegi. Cei noi au luat peste 10.000 de euro la semnătură. Ce mai poate fi de spus?”, spune unul dintre jucătorii ilfovenilor sub protecția anonimatului.

Cristian Tănase: ”Problema la Chiajna o reprezintă jucătorii care n-au valoare și n-au caracter”

Președintele Cristian Tănase a reacționat pentru ProSport: „Nu există discuții între jucători despre salarii. Sunt niște prostii. Nu știu de așa ceva. Salariile sunt confidențiale, domnule! De unde știți că sunt trei jucători cu salarii de peste 5.000 de euro? Jucătorii au salarii între 800 și 3.000 de euro. Alea de 3.000 de euro sunt doar câteva. Ați găsit acum dumneavoastră că asta e marea problemă de la Chiajna. Aveți o sursă proastă de la mine din vestiar. Cât timp ești slab și nesimțit mai vorbește și cu presa. Problema la Chiajna o reprezintă jucătorii care n-au valoare și n-au caracter. Cine v-a spus dumneavoastră să-i transmiteți că n-are caracter și e prost. Nu există salarii de 5.000 de euro la Chiajna”.

4 goluri în 9 meciuri a marcat Azdren Llullaku pentru Chiajna în acest sezon

Tănase dă de pământ cu Florin Bratu!

Cristi Tănase a vorbit cu ProSportși nu s-a ferit să-l critice public pe Florin Bratu: „Echipa merge foarte rău. Asta e munca antrenorilor și a jucătorilor. Au toate condițiile de pregătire. N-ar trebui să mai rămână nici antrenorii, nici jucătorii la echipă. Toată lumea e de vină. Din punct de vedere administrativ, organizator, eu sunt vinovat, dar sportiv e treaba antrenorilor. E un campionat ratat. Rezultatele echipei sunt pe teren. La Chiajna lotul a fost făcut de antrenor.

Pe mine să mă întrebați dacă sunt probleme cu datorii, dacă au probleme legate de infrastructură. Salariile sunt la zi. N-au respectat clubul. Am văzut o echipă plafonată, nepregătită! Nici jucătorii n-au vreo dorință în a demonstra ceva. Doar printr-o minune mai putem intra în cărțile promovării. De antrenat nu antrenează vreun angajat al clubului, doar antrenorii. Noi, conducerea, nu ne băgăm niciodată să facem echipa sau lotul. Nu noi jucăm. E o lipsă de respect și de bun simț din partea antrenorilor și jucătorilor.”

Avem toate condițiile de a face performanță. Și eu sunt de vină. Poate am prima vină. Eu am vina că am semnat contractele cu ăștia și am avut încredere în ei. Noi avem 8 jucători under din cei 32 de jucători care sunt în lot. Problema e că am câștigat un singur punct din ultimele 15 puse în joc. Dar nu Bratu e singurul vinovat, că nu el le spune jucătorilor să facă penalty sau să nu se apere bine”
Cristian Tănase, președinte Concordia Chiajna

Sâmbătă, Concordia Chiajna a pierdut cu 1-2 meciuri de pe teren propriu cu Farul Constanța. Pe banca tehnică a stat președintele executiv Auraș Brașoveanu, care are și licență de antrenor principal, iar indicații a dat antrenorul cu portari Daniel Stanciu, singurul din stafful tehnic scăpat neinfectat cu COVID-19.

Miercuri, echipa ilfoveană a trecut cu 1-0 de CS Mioveni în turul 4 al Cupei României. Pe bancă au stat tot Brașoveanu și Stanciu.

Foto: Răzvan Păsărică și Florin Alboiu / Sport Pictures

Autor: Alin GRIGORE Publicat: 25 Oct. 2020, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă