EXCLUSIV | Adrian Falub a demisionat de la ”U” Cluj după ce în primele trei etape echipa a pierdut două meciuri. Anunțul clubului

Vlad MĂCICĂȘAN 14 Sep. 2020, 20:55 Liga 2
EXCLUSIV | Adrian Falub a demisionat de la ”U” Cluj după ce în primele trei etape echipa a pierdut două meciuri. Anunțul clubului

Contestat de majoritatea suporterilor, fără susținerea conducerii și cu jucătorii dezamăgiți după ultimele rezultate, Adrian Falub a decis să părăsească ”U” Cluj.

Se pare că întâlnirea decisivă dintre antrenor și președintele Universitatea Cluj, Radu Constantea, va avea loc în această seară. Sursele Liga2.ro susțin că cei doi vor discuta termenii rezilierii contractului pe care Adrian Falub și stafful său tehnic îl au.

După ce se va rezilia contractul cu Falub, oficialii lui ”U” Cluj vor începe negocierile pentru a numi de urgență un antrenor principal.


UPDATE: ”U” Cluj a anunțat pe pagina sa de Facebook că Adrian Falub a demisionat, confirmând, astfel, informația anunțată în exclusivitate de Liga2.ro. ”U” Cluj devine, astfel, prima echipă care își schimbă antrenor în acest sezon de Liga 2.

”Adrian Falub şi-a înaintat astăzi demisia din funcţia de antrenor principal.
FC Universitatea Cluj îi mulţumeşte pentru munca depusă”, e anunțul vag postat de Universitatea Cluj.

Falub se desparte, astfel, din nou de ”U” Cluj, pe care a mai antrenat-o în perioada septembrie2017 / octombrie 2018. Acum conducea echipa din septembrie 2019.

Adrian Falub după eșecul de la Buzău: ”Nu sunt antrenor de ieri, de azi să îmi fie teamă că mă schimbă”

”U” Cluj visează la promovarea în Liga 1, a făcut multe transferuri sonore în această vară, a început sezonul cu o victorie chinuită în deplasarea de la Aerostar Bacău (1-0), iar apoi a pierdut acasă cu ASU Poli (scor 0-1) și la SCM Gloria Buzău (scor 1-2).

După această din urmă înfrângere, suferită ieri de echipa clujeană, Adrian Falub spunea că nu se teme de o nouă îndepărtare a sa de la ”U”.

”De ce să îmi fie teamă? Nu sunt antrenor de ieri, de azi să îmi fie teamă că mă schimbă. Nu a fost o înfrângere decisivă, încă se pot recupera punctele. E adevărat că au trecut două etape pe lângă noi. Ca joc am făcut poate cea mai bună repriză din cele trei jocuri, dar avem nevoie de puncte, nu neapărat să jucăm bine. Trebuie să câștigăm meciul următor”, spunea Falub la Buzău.

Adrian Falub a mai fost demis o dată de pe banca actualei ”U” Cluj, reînființată în 2016. Se întâmpla în octombrie 2018, după ce prelua echipa în septembrie 2017, când era înlocuit cu Bogdan Lobonț. La începutul sezonului trecut, Falub era readus la echipă în septembrie 2019 pentru a-i lua locul lui Cristian Dulca, după un start de campionat slab. Evoluația modestă a continuat și apoi, echipa fiind aproape de retrogradare dacă pandemia nu ar fi ”înghețat” sezonul.

Vlad MĂCICĂȘAN 14 Sep. 2020, 20:55 Liga 2
Pe aceeași temă