EXCLUSIV | Decizie șocantă la ”FC U” Craiova! Adrian Mititelu l-a demis pe Nicolo Napoli după victoria cu 5-0 cu Rapid. Anunțul oficial al clubului

Marius ANGHEL 12 Oct. 2020, 12:31 Liga 2
EXCLUSIV | Decizie șocantă la ”FC U” Craiova! Adrian Mititelu l-a demis pe Nicolo Napoli după victoria cu 5-0 cu Rapid. Anunțul oficial al clubului

Decizie absolut șocantă luată de Adrian Mititelu după ce ”FC U” Craiova a câștigat cu 5-0 derby-ul cu Rapid, iar echipa s-a distanțat la patru puncte în fruntea Ligii 2. Antrenorul Nicolo Napoli a fost concediat.

Nicolo Napoli, demis de la ”FC U” Craiova după victoria cu 5-0 cu Rapid

Nicolo Napoli fusese băgat în ședință de Adrian Mititelu încă după meciul cu Fotbal Comuna Recea, unde echipa a remizat la scorul de 3-3. Apoi a urmat jocul din turul 3 al Cupei României, unde Craiova a avut nevoie de lovituri de departajare pentru a trece de CSM Reșița, după ce în urma a 90 și 120 de minute scorul a fost 1-1.

Liga2.ro a scris despre situația tensionată de la ”FC U” Craiova, despre faptul că Napoli a fost băgat în ședință, iar Mititelu a respins orice gând că îl va demite pe Napoli. Echipa olteană a învins apoi Rapid în etapa a 7-a, iar italianul a fost îndepărtat din nou de la Craiova.

U Craiova 1948 SA: ”Clubul și Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul!”

UPDATE: ”FC” U Craiova a anunțat pe pagina sa de Facebook rezilierea contractului lui Nicolo Napoli, transmițând că solicitarea a venit la cererea italianului, din motive personale:

”Încheiere colaborare!
Clubul și Nicolo Napoli au reziliat de comun acord contractul!
Încetarea raporturilor a survenit la inițiativa antrenorului, acesta invocând motive personale!
Clubul îi mulțumește lui Nicolo Napoli pentru activitatea depusă!”

Declarația dată de Napoli la finalul meciului cu Rapid nu indica în niciun caz faptul că are de gând să plece de la echipă sau că are probleme. Acesta vorbea chiar despre viitor.

”Felicit băieții. Am făcut un meci foarte bun, am meritat această victorie. Am făcut o primă repriză foarte bună, dar, per total, a fost un joc foarte bun. Băieții au meritat să câștige meciul cu Rapid.

”Nu mă interesează pe mine contestatarii. Eu sunt aici pentru a încercat să fac un lucru bun cu Craiova noastră. Încercăm să ajungem în Liga 1, unde este locul nostru”, spunea Nicolo Napoli după meciul cu Rapid.

S-a încheiat a șasea aventură a lui Napoli la o echipă patronată de Adrian Mititelu

Nicolo Napoli fusese numit antrenor la U Craiova 1948 SA la începutul acestui nou sezon, în chiar săptămâna de debut, după ce Eugen Trică a fost demis surprinzător.

Italianul acceptase să revină la echipa patronată de Adrian Mititelu pentru a șasea oară, după alte umilințe suferite din partea finanțatorului oltean. Ultima dată fusese demis după ce a ratat promovarea în Liga 2, la capătul primului sezon petrecut la Liga 3, ediția 2018/2019, de noua ”FC U”. Anterior, mai pregătise echipa finanțată de Mititelu în 2004, 2007-2009, 2011, 2013-2014 și 2017.

Napoli a mai pregătit în România echipele FC Brașov, Astra, CS Turnu Severin și Poli Iași. În Italia a antrenat la Moncalieri, FC Vado și Orbassano.

Napoli a dus Craiova pe locul 1 în Liga 2 și în turul 4 al Cupei României

În acest sezon de Liga 2, cu Nicolo Napoli antrenor, U Craiova 1948 SA a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 la FK Csikszereda, 4-1 cu Ripensia Timișoara, 2-1 cu Dunărea Călărași, 4-2 la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, 2-1 cu CSM Slatina, 3-3 la Fotbal Comuna Recea, 6-4 după lovituri de departajare cu CSM Reșița în turul 3 al Cupei României (1-1 după 90 și 120 de minute) și 5-0 cu Rapid.

După șapte etape desfășurate în Liga 2, ”FC U” Craiova ocupă locul 1 în clasamentul Ligii 2, cu 17 puncte, 21-9 golaveraj, la patru puncte peste Metaloglobus și Rapid, următoarele două clasate.

În etapa a 8-a, Craiova stă, iar în cea de-a 9-a urmează să joace cu Petrolul Ploiești, pe ”Ilie Oană”.

Foto: Ediție

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tensiuni-la-fc-u-craiova-inaintea-meciului-cu-rapid-nicolo-napoli-bagat-in-sedinta-de-adrian-mititelu-oltenii-au-trei-noi-absente-pentru-derby-ul-cu-giulestenii-19151644

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mititelu-avertisment-pentru-jucatorii-echipei-fc-u-craiova-dupa-victoria-cu-rapid-sa-ne-trezim-din-betie-greul-de-abia-acum-incepe-patronul-oltenilor-ac-19152166

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nicolo-napoli-dupa-ce-craiova-a-umilit-rapid-sunt-aici-pentru-a-incercat-sa-fac-un-lucru-bun-cu-craiova-noastra-incercam-sa-ajungem-in-liga-1-unde-este-locul-nostru-19152053

Marius ANGHEL 12 Oct. 2020, 12:31 Liga 2
Pe aceeași temă