A jucat pentru Ripensia și Poli Timișoara în sezonul trecut, acum negociază cu Șelimbărul

Ovidiu BOICA 22 Jun. 2023, 19:53 Liga 2
A jucat pentru Ripensia și Poli Timișoara în sezonul trecut, acum negociază cu Șelimbărul

Unul dintre jucătorii care ar putea îmbrăca din sezonul viitor al Ligii 2 tricoul grupării din Șelimbăr este Tudor Călin. În vârstă de 22 de ani, Călin evoluează pe postul de mijlocaș la închidere.

Originar din Cluj-Napoca, Tudor Călin a evoluat, în sezonul precedent, pentru cele două divizionare secunde din Timișoara, Ripensia mai întâi, apoi Politehnica, ambele retrogradând în Liga 3.

Tudor Călin, ultima dată la Poli Timișoara, este în negocieri cu Șelimbăr

Pentru Ripensia, mijlocașul a evoluat în 13 partide, iar după întreruperea campionatului a trecut la concitadina Politehnica, unde a mai jucat 6 meciuri și a marcat o dată.

În cariera sa a mai trecut prin curtea prim-divizionarelor Sepsi OSK și UTA, însă nu a apucat să joace pentru acestea. În Liga 2 a mai evoluat pentru Luceafărul Oradea, 2 jocuri în 2019, în timp ce pentru Ripensia a mai jucat și în sezoanele 2019-2020, 2020-2021 și 2021-2022, între acestea două din urmă având o perioadă în care a fost la UTA.

Directorul general al CS Comunal Șelimbăr recunoaște pentru Liga2.ro că Tudor Călin este unul dintre jucătorii cu care se poartă tratative în aceste zile, dar că, până în momentul de față, nu este nimic concret. ”Negociem cu mai mulți jucători, iar în momentul în care vom semna contractele, îi vom prezenta. Da, printre aceștia se numără și Tudor Călin. Repet însă, suntem în faza tratativelor, nimic mai mult”, a afirmat Cornel Stănilă.

Trei veniri și zece plecări de la echipa lui Claudiu Niculescu

Până în momentul de față, echipa sibiană a anunțat trei transferuri în această vară. Sub comanda lui Claudiu Niculescu au ajuns Marvin Schieb și grecul Mikael Panos, ambii luați de la FK Miercurea Ciuc, și spaniolul Rodrigo Hernando, atacant adus în România tot de echipa din Harghita și care ultima dată a evoluat în Liga 3, la CSM Satu Mare.

De asemenea, la reluarea pregătirilor au fost prezenți juniorii Robert Popa (18 ani) și Tudor Cociș (19), ambii atacanți, veniți de la UTA Arad, respectiv FC Brașov.

În schimb, în această vară, CS Comunal Șelimbăr s-a despărțit de zece jucători: Nini Popescu, Ion Cărăruș, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan, Adrian Voicu, Jordan Gele și Bogdan Vișa.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Leczki Jozsi (Mediafax Foto)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-visa-pune-punct-carierei-de-fotbalist-si-e-ridicat-pe-piedestal-de-cs-comunal-selimbar-cum-il-numeste-clubul-sibian-pe-fundas-si-modalitatea-prin-care-ii-arata-stima-19275674

https://liga2.prosport.ro/seria-1/20-de-jucatori-prezenti-la-vizita-medicala-a-echipei-cs-comunal-selimbar-pe-langa-achizitiile-deja-prezentate-sibienii-au-si-un-doi-tineri-de-la-uta-si-fc-brasov-19275464

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cantonament-in-bulgaria-pentru-echipa-lui-claudiu-niculescu-selimbarul-are-stabilit-pana-acum-un-singur-amical-19275043

Ovidiu BOICA 22 Jun. 2023, 19:53 Liga 2
Pe aceeași temă