20 de jucători prezenți la vizita medicală a echipei CS Comunal Șelimbăr. Pe lângă achizițiile deja prezentate, sibienii au și un doi tineri de la UTA și FC Brașov

Ovidiu BOICA 19 Jun. 2023, 18:40 Liga 2
20 de jucători prezenți la vizita medicală a echipei CS Comunal Șelimbăr. Pe lângă achizițiile deja prezentate, sibienii au și un doi tineri de la UTA și FC Brașov

După o vacanță de peste o lună de zile, 20 de jucători care fac parte, în momentul de față, din lotul echipei CS Comunal Șelimbăr au efectuat astăzi de dimineață vizita medicală. Primul antrenament a fost programat după-amiaza, de la ora 18:00, pe terenul bazei sportive de la Bungard, sat din comuna Șelimbăr.

20 de jucători a avut CS Comunal Șelimbăr la vizita medicală

La vizita medicală s-au prezentat Aleksander Mitrovic (20 ani), Alexandru Roșca (19), Simion Bumbar (17) – portari; Florinel Mitrea (29), Ciprian Natea (27), George Monea (25), Nestor Lumbu (25), Raul Palmeș (26), Robert Gliga (17) – fundași; Denis Ursu (19), Alexandru Luca (18), Robert Răducioiu (19), Ruben Vecerdea (19), Mikael Panos (26), Marvin Schieb (27), Ionuț Năstăsie (31), Rodrigo Hernando (23), Casian Soare (16) – mijlocași; Tudor Cociș (19) și Raul Popa (18) – atacanți.

Printre cei prezenți la reunirea lotului Șelimbărului s-au aflat cei trei jucători transferați în această vară, Marvin Schieb, grecul Mikael Panos, ambii luați de la FK Miercurea Ciuc, și spaniolul Rodrigo Hernando, atacant adus în România tot de echipa din Harghita și care ultima dată a evoluat în Liga 3, la CSM Satu Mare.

De asemenea, a fost prezent și Ruben Vecerdea, revenit după împrumutul la Crișul Chișineu Criș, dar și Raul Popa și Tudor Cociș, veniți de la UTA Arad, respectiv FC Brașov.

”Am efectuat vizita medicală aici, la teren. Nu au existat probleme deosebite, toți jucătorii s-au prezentat bine. Cu toții au avut programe individuale de pregătire în vacanță, au fost monitorizați tot la 2-3 zile. Proba de efort a fost făcută la doctor Iliaș”, a declarat directorul clubului, Cornel Stănilă.

Amical cu Steaua, în Bulgaria

Șelimbărenii se vor pregăti pe plan local vreme de trei săptămâni, după care vor pleca, din data de 8 iulie, până la 20 iulie, într-un cantonament centralizat în Bulgaria, la Bansko, după cum Liga2.ro a informat.

În cadrul acestuia, ”călăreții roșii” vor sursține patru meciuri de verificare, pentru moment fiind cunoscut unul dintre adversari, colega din Liga 2 Steaua București.

Un alt amical perfectat până în momentul de față este cel de pe 6 iulie, cu FC Hermannstadt, la o săptămână după revenirea sibienilor din cantonamentului de la Bolu (Turcia).

Revenind la vizita medicală de luni dimineața, niciunul dintre cei 20 de jucători nu au avut probleme.

Noi transferuri, anunțate săptămâna asta de șelimbăreni

Cornel Stănilă a adăugat că alți doi jucători care vor fi transferați în această perioadă vor fi prezentați în aceste zile, fără a pronunța nume. Tot în aceste zile vor mai veni câțiva juniori născuți în 2005, cunoscut fiind faptul că, în noul sezon, fiecare echipă din Liga 2 va trebui să aibă în permanență pe teren un ”under” născut cel puțin în 2003 și altul în 2005.

În această vară, Șelimbărul s-a despărțit până acum de nouă jucători, și anume Nini Popescu, Ion Cărăruș, Igor Arhirii, Mircea Manole, Lucian Buzan, Stefan Visic, Radu Crișan, Adrian Voicu și Jordan Gele. Au fost anunțate și prelungirile contractelor cu George MoneaFlorinel Mitrea și Ciprian Natea.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cantonament-in-bulgaria-pentru-echipa-lui-claudiu-niculescu-selimbarul-are-stabilit-pana-acum-un-singur-amical-19275043

https://liga2.prosport.ro/seria-1/jordan-gele-nu-mai-vrea-la-selimbar-echipa-sibiana-si-a-pierdut-golgheterul-din-meciurile-disputate-in-2023-nu-puteam-sa-stam-sa-asteptam-la-infinit-este-pierdere-mare-pentru-no-19274774

https://liga2.prosport.ro/seria-1/doua-noi-mutari-la-cs-comunal-selimbar-o-plecare-si-o-venire-sibienii-readuc-in-liga-2-un-jucator-care-nu-a-convins-la-fk-miercurea-ciuc-19273117

Ovidiu BOICA 19 Jun. 2023, 18:40 Liga 2
Pe aceeași temă