Alertă pentru Schumacher! CS Mioveni a pierdut acasă cu CS Afumați, în ultimul test înainte de debutul în Liga 2

Marius ANGHEL 29 Jul. 2023, 17:58 Liga 2

CS Mioveni a pierdut ultimul test desfășurat înainte de debutul în noul sezon al Ligii 2, ediția 2023-2024, în care va avea statut de retrogradată din prima ligă. În propriul fief, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, trupa antrenată de Constantin Schumacher a cedat cu scorul de 1-3 în fața echipei din Liga 3 CS Afumați.

CS Afumați a câștigat la Mioveni în fața divizionarei secunde

Ilfovenii din Afumați au deschis scorul în minutul 25, după ce Alexandru Iamandache, intrat de puțin timp pe teren în locul accidentatului Dorin Burlacu, s-a desprins ușor de apărarea gazdă, a scăpat singur cu portarul Sima și a șutat plasat. După pauză, în minutul 60, ilfovenii au marcat din nou, de această dată cu un șut sub transversală al lui Cezar Beșleagă, de la circa 18 metri.

CS Mioveni a înscris și ea în jurul minutului 76, prin Remus Guțea, din careu, după ce tot el a ratat un penalty, portarul respingând în față.

Ultimul gol a aparținut tot Afumațiului, tot lui Cezar Beșleagă, în minutul 82, când a punctat pe o fază de contraatac.

CS Mioveni debutează în Liga 2 cu un joc acasă cu Gloria Buzău

Potrivit Sportul argeșean, Constantin Schumacher a folosit în acest meci tot aproape toți jucătorii disponibili din lot. A început meciul cu: Sima – Gogor, R. Garutti, Burnea, Șerbănică – Trașcu, Cărăruș – Căprescu, Cl. Herea, Duțan – Costea. După pauză au mai intrat: L. Bucur – Dică, Bîrzu, Iordache, A. Șerban, Văsălie, Seb. Ivan, Bolohan, Andr. Militaru, Coșereanu, Guțea, Pleșa, Tincău.

În această perioadă de pregătire de vară, CS Mioveni a mai disputat cinci meciuri amicale, înregistrând următoarele rezultate: 3-0 cu ACS Muscelul Câmpulung Elite, 0-2 cu CSM Slatina, 2-1 cu Progresul Spartac, 0-0 cu Corvinul Hunedoara și 0-1 cu Campionii FC Argeș.

Va debuta în Liga 2 cu un joc acasă cu Gloria Buzău, programat abia marți, 8 august, de la ora 18:30.

CS Afumați a fost la al doilea test în această vară

De partea cealaltă, antrenorul Vasile Neagu a început amicalul de la Mioveni în următoarea formulă: Obretin – Ciucur, Robicek, Duțu, Rz. Avram – Buduroi, Zaina, Vl. Tudorache, D. Burlacu (Iamandache 20) – Gheoroae, Cip. Stanciu. În repriza a doua au fost utilizați: Chioveanu – Ciucur, Mih. Tudose, Bg. Matei, Rz. Avram – Beșleagă, Seb. Stancu, Vl. Tudorache (R. Oprea 60), Iamandache (Al. Enache 70) – M. Ionică, Gheoroae (S. Nica 75).

CS Afumați s-a aflat la al doilea amical în această vară, după ce în weekendul trecut a câștigat cu 6-1 jocul cu FCSB U19. Urmează test cu Cozia Călimănești înainte de meciul din Turul 2 din Cupa României, unde nu își știe momentan adversarul, apoi un amical cu SCM Râmnicu Vâlcea, iar după aceea, în cazul în care se va califica, va evolua în Turul 3 al Cupei.

Ilfovenii o iau din nou de la capăt din Liga 3, după ce și în ediția recent încheiată a dominat sezonul regular și play-off-ului, însă în barajele de promovare s-a oprit în faza semifinală.

Foto: Sportul argeșean

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noii-antrenori-ai-cs-mioveni-prezentati-oficial-19278155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/argesul-victorie-la-limita-in-amicalul-cu-cs-mioveni-19278102

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-si-a-schimbat-presedintele-executiv-constantin-stancu-a-explicat-motivul-pentru-care-a-renuntat-la-aceasta-functie-dupa-zece-ani-si-ce-va-face-in-continuare-directorul-de-marketing-noul-19278065

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ca-la-noi-la-nimeni-liga-2-din-romania-versus-structurile-esaloanelor-secunde-din-celelalte-tari-care-apartin-de-uefa-sub-lupa-lui-razvan-toma-19277899

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-frf-stabileste-astazi-programul-meciurilor-noului-sezon-de-liga-2-sezon-2023-2024-19277624

Marius ANGHEL 29 Jul. 2023, 17:58 Liga 2
Pe aceeași temă