VIDEO | Steaua a câștigat și ultimul amical, cu CSM Alexandria. ”Militarii” n-au avut probleme, iar Rareș Enceanu a marcat un gol senzațional

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 06 Mar. 2021, 16:13 Actualizat: 06 Mar. 2021, 17:01 Liga 3
VIDEO | Steaua a câștigat și ultimul amical, cu CSM Alexandria. ”Militarii” n-au avut probleme, iar Rareș Enceanu a marcat un gol senzațional

Încă un meci amical și încă o victorie pentru Steaua. Daniel Oprița și-a verificat, astăzi, 6 martie, jucătorii într-un ultim test cu o echipă de aceeași divizie, a treia, CSM Alexandria. Scorul final a fost 2-0, iar Steaua a marcat câte un gol pe repriză.

Rareș Enceanu, reușită spectaculoasă 

Rareș Enceanu a fost cel care a deschis scorul, cu o execuție superbă. Mijlocașul a șutat de la aproximativ 20 de metri, direct în viclu, și a făcut 1-0 pentru Steaua încă din minutul 34. Al doilea gol, din partea a doua, a fost semnat de Ovidiu Morariu, în minutul 69. Acesta a punctat cu o lovitură de cap, în urma unui corner din partea dreaptă.


Steaua: Raul Bălbărău, Walace Alves da Silva, Dean Beța, George Călințaru, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Rareș Enceanu, Florin Răsdan, Emilian Pacionel, Dragoș Huiban, Philippe Nsiah
Rezerve: Horia Iancu, Antonio Vlad, Ovidiu Morariu, Sergiu Bactăr, Robert Neacșu, Liviu Băjenaru, Vlad Nițu, Dragoș Nicolae, Cezar Mihalache

CSM Alexandria: Iosif Cristică, Eduard Sârbu, Vlad Georgescu, Cosmin Ciocoteală, Sabin Iakafi, Antonio Popa, Marius Mitran, Mario Ioana, Mihai Chiriac, Marius Matei, Cosmin Neagu

Steaua se pregătește de meciul cu FCSB 2, din prima etapă a anului 

Steaua a încheiat astfel și al doilea cantonament al iernii. La finalul partidei cu echipa din Alexandria, portarul Raul Bălbărău a venit la interviuri și a vorbit despre această perioadă, dar și despre cum vede reluarea Ligii 3, unde Steaua se va lupta, în principal, cu FCSB 2 pentru câștigarea Seriei 4.

”A fost un cantonament greu, s-a dus o perioadă fizică dificilă, dar ne simțim bine, echipa are vână. Ne simțim bine și la antrenamente, am fost bine în toate meciurile. N-am pierdut vreun meci, din contră am făcut un singur egal, cu Gloria Buzău. Suntem per total bine, așteptăm meciul de săptămâna următoare.

Ne așteaptă opt meciuri de foc plus încă patru la baraj, suntem siguri că putem să învingem în toate, să câștigăm toate meciurile. Putem să câștigăm, să ne facem treaba și să ducem Steaua unde îi e locul.

Ar însemna foarte mult să învingem FCSB 2. Am porni cu un moral bun în următoarele meciuri, ne-am desprinde la cinci puncte de ea. Abordăm meciul la victorie și trebuie neapărat să luăm cele trei puncte, mai ales că jucăm aici, acasă, în Ghencea. Avem toate șansele să luăm cele trei puncte”, a declarat portarul, pentru Steaua TV.

În precedentele meciuri test desfășurate în 2021, Steaua a înregistrat următoarele rezultate: 4-1 cu Universitatea Cluj (Liga 2), 4-3 cu Sporting Roșiori (Liga 3), 2-2 cu SCM Gloria Buzău (Liga 2), 5-1 cu Vedița Colonești (Liga 3), 8-1 cu Metalul Buzău (Liga 3), 8-0 cu Academica Clinceni 2 (Liga 3) și 6-3 cu SC Popești Leordeni (Liga 3).

Steaua, două puncte avans peste FCSB 2 

În turul campionatului, Steaua a câștigat la limită partida cu FCSB 2, cu 2-1, în deplasare. Cele două echipe se întâlnesc la jumătatea lunii martie, în a 11-a etapă a campionatului și chiar prima din 2021. Cele două conduc Seria 4, Steaua are 26 de puncte, în timp ce FCSB 2 are 24 de puncte.

Foto: Steaua TV official

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 06 Mar. 2021, 16:13 Actualizat: 06 Mar. 2021, 17:01 Liga 3
Pe aceeași temă