VIDEO | Steaua s-a impus dramatic contra echipei Sporting Roșiori, după ce a condus cu 4-0. Daniel Oprița a testat trei jucători, printre care și Nicușor Craiu, fost junior la Real Madrid

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2021, 19:20 Liga 3

Steaua (liderul Seriei 4 a Ligii 3) a învins, la capătul unui meci spectaculos, Sporting Roșiori (locul 3 în Seria 6 a Ligii 3). Echipa lui Daniel Oprița s-a impus la finalul unui meci cu șapte goluri, 4-3.

Steaua avea 4-0 cu 30 de minute înaintea finalului

Steaua a început perfect meciul și a marcat de două ori în primele 10 minute. Remus Chipirliu, minutul 7, și Cezar Mihalache, minutul 10, au făcut 2-0 și totul părea că duce la o victorie lejeră a Stelei. Lucrurile păreau și mai clare după ce până la pauză ”militarii” au mai marcat un gol, prin același Mihalache, în ultimul minut.

Steaua a continuat să atace și după pauză și a făcut 4-0. Emilian Pacionel, minutul 53, a înscris și el. Apoi, a urmat revenirea celor de la Sporting Roșiori, care au fost aproape să scoată un egal în Ghencea. Au marcat de trei ori la rând, prin Constantinescu, minutul 63, Godin, minutul 67, și Bugeanu, minutul 81.

Echipa de start a Stelei: Raul Bălbărău, Walace da Silva, Antonio Vlad, George Călințaru, Valentin Bărbulescu, Robert Neacșu, Liviu Băjenaru, Nicușor Craiu, Vlad Nițu, Cezar Mihalache, Bogdan Chipirliu.

Rezerve: Horia Iancu, Alexandru Zaharia, Ovidiu Morariu, Sergiu Bactăr, Adrian Ilie, Mădălin Mihăescu, Rareș Enceanu, Emilian Pacionel, Dragoș Nicolae, Philippe Nsiah, Dragoș Huiban.

Steaua a testat trei jucători de 21 de ani: Nicușor Craiu, Robert Neacșu și Cezar Mihalache

Daniel Oprița a testat și câțiva jucători în această partidă, trei, printre care și Nicușor Craiu. Mijlocașul ajuns acum la 21 de ani era un tânăr foarte promițător anii trecuți, când evolua pentru echipele de tineret ale celor de la Villarreal și Real Madrid. Însă, în ultimii ani evoluțiile lui au scăzut considerabil, iar ultima dată a fost legitimat în liga a 3-a din Polonia, la Ursus Varșovia.

Ceilalți doi jucători pe care i-a verificat Daniel Oprița au fost mijlocașul de 21 de ani Robert Neacșu, fost la Turris Oltul, și atacantul de aceeași vârstă Cezar Mihalache, fost la Chindia Târgoviște.

Potrivit informațiilor oferite de AS47, Steaua este și în căutarea unui atacant în această perioadă, până la reluarea Ligii 3.

Fanii bucureștenilor, chiar dacă nu pot lua parte la meciuri în această perioadă, au încercat să îi susțină pe jucători cu mesaje motivaționale. Pe gardurile de la intrarea în complexul din Ghencea, dar și pe cele de la marginea terenului de joc, suporterii au afișat bannere. ”Un singur gând, o nouă promovare” sau ”Steaua, clubul de lângă inimă, un singur gând, o singură cale…promovarea!!!”, au fost câteva dintre mesajele afișate de suporteri

În primul amical din 2021, Steaua a trecut mai ușor de Universitatea Cluj, cu 4-1.

Foto: AS47
Video: Steaua Tv

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-explica-rezultatul-rusinos-cu-steaua-si-anunta-transferuri-la-u-cluj-luni-ajunge-un-jucator-nou-19167155

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-steaua-joaca-acum-un-amical-cu-u-cluj-in-ghencea-echipa-lui-oprita-conduce-19166974

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-stefan-iovan-stie-ce-trebuie-sa-faca-daniel-oprita-pentru-ca-steaua-sa-nu-rateze-promovarea-in-liga-2-pana-acum-a-gestionat-bine-echipa-e-pe-primul-loc-dar-meciurile-de-baraj-vor-f-19166029

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Feb. 2021, 19:20 Liga 3
Pe aceeași temă