VIDEO | Steaua, ”chinuită” de SC Popești Leordeni, însă tot victorioasă la o diferență importantă. Desfășurarea scorului, una spectaculoasă

Marius ANGHEL 26 Feb. 2021, 19:06 Liga 3

Steaua a avut ceva probleme cu SC Popești Leordeni în prima repriză în amicalul desfășurat vineri, 26 februarie, în Ghencea, însă în partea secundă s-a descătușat și a înregistrat o nouă victorie la o diferență importantă în seria jocurilor de verificare din această iarnă.

Echipa lui Daniel Oprița, liderul Seria a 4-a a Ligii 3, a fost condusă în Complexul Sportiv Steaua după reușita superbă a lui Alin Pătrașcu (14) direct din lovitură liberă. Philippe Nsiah (31′) și Remus Chipirliu (38′) au marcat și și-au adus echipa în avantaj, însă ilfovenii au punctat și ei de două ori până la pauză, prin Cristian Onţel (41′) și Cosmin Ilie (43′). Însă scorul pauzei a fost unul de egalitate, 3-3, după ce Emilian Pacionel nu a ratat din penalty în minutul 45.

Steaua s-a descătușat în a doua repriză cu SC Popești Leordeni

În partea a doua însă, Steaua a mai înscris de trei ori, de două ori pe final, demonstrând spusele lui Florin Răsdan din amicalul precedent, că echipa este foarte bine pregătită fizic. Chiar Florin Răsdan (53′) și-a adus echipa în avantaj, iar Cezar Mihalache (83′) și Rareș Enceanu (84′) au stabilit rezultatul final: 6-3.

Steaua a câștigat, astfel, și în fața clasatei pe locul 7 în Seria a 3-a a Ligii 3 și a obținut a șasea victorie în cele șapte meciuri amicale desfășurate în această iarnă, rămânând neînvinsă.

Desfășurarea scorului contra echipei SC Popești Leordeni a decurs astfel: 0-1, 2-1, 2-3, 6-3.

Steaua: Ștefan Mușat – Walace Alves da Silva, Dean Beța, George Călințaru, Adrian Ilie, Valentin Bărbulescu, Liviu Băjenaru, Dragoș Huiban, Emilian Pacionel, Remus Chipirliu, Philippe Nsiah
Rezerve: Raul Bălbărău – Sergiu Bactăr, Ovidiu Morariu, Rareș Enceanu, Vlad Nițu, Cezar Mihalache, Dragoș Nicolae, Nicușor Craiu, Florin Răsdan
Antrenor: Daniel Oprița

SC Popești Leordeni: Alexandru Achiriloaiei – Alexandru Păun, Roberto Anghel, Angelo Anghelini, Toma Vincene, Alexandru Tudor, Bogdan Ilie, Alin Pătrașcu, Leonard Boaingiu, Cristian Onţel, Cosmin Ilie
Antrenor: Valentin Ivan

  • În precedentele meciuri test desfășurate în 2021, Steaua a înregistrat următoarele rezultate: 4-1 cu Universitatea Cluj (Liga 2), 4-3 cu Sporting Roșiori (Liga 3), 2-2 cu SCM Gloria Buzău (Liga 2), 5-1 cu Vedița Colonești (Liga 3), 8-1 cu Metalul Buzău (Liga 3) și 8-0 cu Academica Clinceni 2.

Ultimul amical al Stelei înainte de reluarea campionatului Ligii 3 este programat cu CSM Alexandria (locul 6 în Seria a 6-a a Ligii 3), în data de 6 martie.

ÎNREGISTRAREA amicalului Steaua – SC Popești Leordeni:

Video și foto: Steaua TV

Marius ANGHEL 26 Feb. 2021, 19:06 Liga 3
Pe aceeași temă