Se complică situația la Foresta Suceava. A fost identificat un nou caz de COVID-19 în rândul jucătorilor

Andrei PASCU 24 Jul. 2020, 10:53 Liga 3
Se complică situația la Foresta Suceava. A fost identificat un nou caz de COVID-19 în rândul jucătorilor

Situația la Foresta Suceava devine din ce în ce mai dificilă. După ce în urmă cu câteva zile trei jucători au fost depistați cu noul coronavirus, acum încă un fotbalist din lotul lui Dorin Goian a fost testat pozitiv. Fundașul Eugeniu Celeadnic se alătură colegilor săi care au intrat sub atenția medicilor. Aceștia trebuie să stea două zile în spital, după care să rămână în izolare la domiciliu, pentru 11 zile.

Andrei Ciutac: ”Așteptăm un răspuns din partea Direcției de Sănătate Publică, pentru a vedea când și în ce condiții ne putem relua antrenamentele”

Potrivit președintelui Andrei Ciutac, în acest moment antrenamentele nu se mai organizează, dar se va aștepta o analiză a Direcției de Sănătate Publică din Suceava, pentru a vedea în ce condiții ședințele de pregătire pot fi reluate. La ora actuală, echipa pregătită de Dorin Goian mai are la dispoziție doar 13 jucători.

În acest moment ședințele de pregătire sunt suspendate și așteptăm un răspuns din partea Direcției de Sănătate Publică, pentru a vedea când și în ce condiții ne putem relua antrenamentele cu cei 13 jucători testați negativ”, a declarat președintele Forestei Suceava, Andrei Ciutac, pentru Monitorul Suceava.

Andrei Sahlean, Cosmin Rotaru și Ruben Sumanariu au fost și ei testați pozitivi 

Echipa din județul cu cele mai multe cazuri pozitive din țară și-a testat luni jucătorii pentru a putea să se antreneze cu tot lotul și a disputa meciuri amicale, însă rezultatele primite au creat îngrijorare. Trei jucători ai lui Dorin Goian au ieșit pozitivi la COVID-19. Andrei Sahlean, Cosmin Rotaru și Ruben Sumanariu sunt cei trei jucători care au ieșit pozitiv la testare. Acum, lista este mărită la patru jucători, după infectarea fundașului Eugeniu Celeadnic.

Foresta Suceava a început antrenamentele, în termenii impuși de protocolul medical, miercuri, 8 iulie. Fotbaliștii echipei pregătite de Dorin Goian au fost organizați în grupuri de cel mult zece, așa cum procedează toate formațiile din România. La primul antrenament al echipei din Seria 1 a Ligii a 3-a au participat doar 14 jucători, întrucât câțiva dintre ei au fost învoiți de club.

Foresta Suceava, schimbări importante de lot în această vară. Au fost aduși cinci jucători 

La capitolul plecări, Foresta s-a despărțit în această vară de opt jucători: Sebastian Bîlbă, Mario Pipoș, Carlos Corduneanu, Haralambie Mociu, Savane Mamadou, Adrian Neacșu, Florin Burghelea și Bogdan Filip, ultimul având totuși șanse să se întoarcă pe Areni sub formă de împrumut de la FC Botoșani.

Până acum, echipa lui Goian a făcut câteva anunțuri cu privire la prelungirile contractuale ale câtorva jucători. A ajuns la un acord cu mijlocașul în vârstă de 21 de ani Ruben Sumanariu, în vederea prelungirii înțelegerii cu încă un sezon, la fel ca în cazul și altor jucători. Robert Martin (atacant, 23 de ani), Eugen Celeadnic (mijlocaș defensiv, 29 de ani) și Dudu Drugă (fundaș stânga, 30 de ani), Alexandru Marin (atacant; 32 de ani), Radu Ungureanu (mijlocaș, 30 de ani) contină și el la echipa din Suceava în sezonul următor.

Foresta Suceava a anunțat și câteva transferuri după oprirea campionatului în Liga 3. Echipa antrenată de Dorin Goian i-a adus pe fundașul central Vasile Vitu, portarul Daniel Zvoronciuc, fundașul Florin Chiseliță, mijlocașul Iosif Netbai și pe juniorul Andrei Sahlean.

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/probleme-pentru-foresta-suceava-echipa-antrenata-de-dorin-goian-isi-suspenda-activitatea-dupa-ce-trei-jucatori-au-iesit-pozitiv-la-testarea-covid-19-19140246

https://liga2.prosport.ro/liga-3/luam-in-calcul-testarea-fotbalistilor-si-intrarea-in-cantonament-foresta-suceava-a-reluat-pregatirea-dar-antrenamentele-in-grupuri-nu-sunt-pe-placul-oficialilor-lotul-avut-la-disp-19138578

 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-va-beneficia-de-nocturna-primarul-ion-lungu-va-fi-montata-dupa-finalizarea-licitatiei-vor-urma-si-lucrari-pentru-modernizarea-stadionului-19137224

 

 

 

Andrei PASCU 24 Jul. 2020, 10:53 Liga 3
Pe aceeași temă