Foresta, la primul transfer după numirea lui Dorin Goian ca antrenor. Sucevenii au semnat cu un jucător al rivalei locale

Răzvan STÎNGĂ 25 Jun. 2020, 22:55 Liga 3
Foresta, la primul transfer după numirea lui Dorin Goian ca antrenor. Sucevenii au semnat cu un jucător al rivalei locale

Foresta Suceava a anunțat primul transfer după oprirea campionatului în Liga 3. Echipa antrenată de Dorin Goian l-a adus pe fundașul central Vasile Vitu (27 de ani). Potrivit informațiilor oferite de Foresta, contractul a fost semnat pe o perioadă de doi ani. În ultimele patru sezoane, fotbalistul născut la Chișinău a evoluat pentru Bucovina Rădăuți, unde a fost și căpitan. Tot de acolo, echipa din Suceava l-a luat și pe omul care îi va fi antrenor secund lui Goian, Daniel Bălan, care a avut funcția de ”principal”.

Vasile Vitu a mai evoluat la Suceava chiar la actuala echipă Foresta, pe când purta numele de Rapid CFR, însă a jucat și la Sporting Suceava.

Vasile Vitu se alătură echipei noastre, semnând un contract valabil pe două sezoane. Fundașul central este un produs al fotbalului sucevean, trecând până acum pe la Sporting Suceava, Rapid CFR Suceava, Bucovina Pojorâta sau CSM Bucovina Rădăuți. Dorim să-i urăm bun venit și îi dorim cât mai multe realizări în tricoul Forestei, se arată în comunicatul emis de Foresta Suceava.

Foresta Suceava a anunțat mai multe prelungiri contractuale 

Este primul transfer pe care îl face Foresta Suceava. Până acum, echipa lui Goian a făcut doar câteva anunțuri cu privire la prelungirile contractuale ale câtorva jucători. A ajuns la un acord cu mijlocașul în vârstă de 21 de ani Ruben Sumanariu, în vederea prelungirii înțelegerii cu încă un sezon, dar există discuții și cu alți jucători. Robert Martin (atacant, 23 de ani), Eugen Celeadnic (mijlocaș defensiv, 29 de ani) și Dudu Drugă (fundaș stânga, 30 de ani) au anunțat că sunt dispuși să continue la echipa din Suceava și în sezonul următor.

Foresta a făcut câteva schimbări și la nivelul staffului tehnic. Pe lângă aducerea lui Dorin Goian, ca antrenor principal, și a lui Daniel Bălan, ca antrenor secund, Vasile Prisacă se va ocupa de portari, așa cum a făcut-o și în sezonul 2019-2020. A făcut parte din stafful lui Petre Grigoraș, iar acum a decis să rămână și în cel al lui Dorin Goian. Clubul din Suceava și-a anunțat candidatura la primele locuri în Seria 1 a Ligii a 3-a și în sezonul următor, încă din momentul numirii lui Goian.

Sunt bucuros că m-am întors și am șansa să antrenez acasă, pe stadionul în care m-am lansat în fotbalul mare. Vin cu inima deschisă și dornic să fac performanță, însă nu îmi place să promit marea cu sarea. Cu siguranță voi face totul pentru a reuși. Deocamdată nu știm cine pleacă, cine vine, sunt jucători la final de contract și trebuie să discutăm cu fiecare în parte. În funcție și de bugetul pe care îl vom avea la dispoziție vom încerca să facem o echipă competitivă la Suceava, pentru că mă cunoașteți, mie în fotbal mi-a plăcut să fiu cât mai sus”, a precizat Dorin Goian, după ce a semnat cu Foresta Suceava.

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Jun. 2020, 22:55 Liga 3
Pe aceeași temă