Foresta Suceava a convins încă un jucător să rămână: ”Va îmbrăca tricoul și în sezonul următor.” Cine va fi antrenorul cu portarii în mandatul lui Dorin Goian

Răzvan STÎNGĂ 23 Jun. 2020, 14:07 Liga 3
Foresta Suceava a convins încă un jucător să rămână: ”Va îmbrăca tricoul și în sezonul următor.” Cine va fi antrenorul cu portarii în mandatul lui Dorin Goian

Foresta Suceava a făcut două anunțuri importante cu privire la lotul de jucători, dar și referitor la stafful pe care Dorin Goian îl va avea la dispoziție în sezonul următor. Echipa care a terminat pe locul 2 în Seria 1 a Ligii a 3-a a precizat că a ajuns la un acord cu mijlocașul în vârstă de 21 de ani Ruben Sumanariu, în vederea prelungirii contractuale cu încă un sezon, dar și-a asigurat și serviciile antrenorului cu portarii.

Vasile Prisacă a fost la echipă și în mandatul lui Petre Grigoraș 

Vasile Prisacă se va ocupa de portari, așa cum a făcut-o în sezonul 2019-2020. A făcut parte din stafful lui Petre Grigoraș, iar acum a decis să rămână și în cel al lui Dorin Goian. Acesta din urmă va fi ajutat și de Daniel Bălan, care va îndeplini funcția de antrenor secund, după ce a acceptat oferta sucevenilor și a părăsit Bucovina Rădăuți.

Anunțurile Forestei Suceava:

”Ruben Sumanariu va îmbrăca tricoul Forestei pentru încă un sezon”.

”După ce s-a alăturat clubului nostru la începutul sezonului trecut în postura de antrenor al portarilor, Vasile Prisacă va fi responsabil cu pregătirea goalkeeperilor Forestei și în stagiunea ce urmează”.

Foresta Suceava a mai convins trei jucători să rămână 

Referitor la lotul de jucători, Foresta Suceava a mai ajuns la înțelegere cu trei dintre jucătorii ale căror contracte expirau la finalul acestei luni, în vederea prelungirii. Fotbaliștii Robert Martin (atacant, 23 de ani), Eugen Celeadnic (mijlocaș defensiv, 29 de ani) și Dudu Drugă (fundaș stânga, 30 de ani) au anunțat că sunt dispuși să continue la echipa din Suceava și în sezonul următor. Vor urma, conform declarațiilor președintelui Andrei Ciutac, discuții și cu alți fotbaliști aflați în aceeași situație.

”Dorim să ne bazăm în mare măsură pe nucleul de jucători care a dus greul în sezonul precedent. Robert Martin, Eugen Celeadnic și căpitanul Dudu Drugă și-au dat deja acordul pentru a continua pe Areni, iar zilele care vin urmează să purtăm negocieri și alți jucători. De asemenea, există și o listă conturată de fotbaliști pe care dorim să îi transferăm, și sperăm ca în cel mai scurt timp să se concretizeze discuțiile purtate cu ei”, a declarat Andrei Ciutac, președintele Forestei, citat de Monitorul Suceava.

Foresta Suceava a terminat sezonul 2019-2020 pe locul 2 în Seria 1 din Liga 3. Echipa a fost pregătită de Petre Grigoraș și a acumulat 35 de puncte după consumarea a 16 etape, cu șapte puncte mai puțin decât primul loc, Aerostar Bacău.

Există posibilitatea ca Seria 1 să nu trimită vreo echipă în Liga 2, pentru că formația din Bacău a anunțat că are probleme financiare și că nu se bucură de această promovare. Oficialii au precizat că mai bine se anula sezonul, întrucât iau în considerare să nu se înscrie în noua ediție a eșalonului secund. Totuși, Aerostar și-a depus dosarul de certificare pentru Liga 2.


Foto: ACS Foresta Suceava Oficial 

Răzvan STÎNGĂ 23 Jun. 2020, 14:07 Liga 3
Pe aceeași temă