Dorin Goian intervine în cazul Foresta Suceava: ”Când se jecmănește cum a fost acolo, mă doare sufletul!” Fostul fundaș, dispus să se implice în următorul proiect fotbalistic al orașului

Andrei PASCU 11 Mar. 2024, 18:40 Liga 3
Dorin Goian intervine în cazul Foresta Suceava: ”Când se jecmănește cum a fost acolo, mă doare sufletul!” Fostul fundaș, dispus să se implice în următorul proiect fotbalistic al orașului

Dorin Goian și-a spus punctul de vedere față de ce se întâmplă la Foresta Suceava, echipă care va fi exclusă din campionatul Seriei 1 din Liga 3. Fost antrenor la formația din divizia a treia, pe care a fost aproape să o promoveze în Liga 2 vara trecută, Goian a făcut declarații puternice față de ceea ce s-ar fi petrecut acolo în mandatul său și nu numai.

A afirmat că s-au făcut lucruri nu tocmai în regulă pentru o echipă de fotbal și, în plus, a lăsat de înțeles că e posibil să fi fost trecută și granița legii.

Dorin Goian a plecat în vară de la Foresta Suceava

Foresta Suceava a ratat, sezonul trecut, promovarea în Liga 2, cedând în finala barajului cu ACSM Ceahlăul. La finalul returului, antrenor în acel moment, Dorin Goian și-a dat demisia, decizie luată și de președintele de la vremea respectivă, Gabriel Clim. Tot atunci, de la club și-a anunțat plecarea și Marian Bordeianu, cel care ocupa poziția de vicepreședinte.

Ratarea obiectivului din vara trecută a fost un argument mai mult sau mai puțin important pentru care Dorin Goian s-a dat, pentru a doua oară, de-o parte din poziția de antrenor al clubului sucevean.

Dorin Goian intervine în cazul Foresta Suceava: ”Mă doare sufletul”

Goian declara că au fost probleme la nivel intern, că anumiți oameni din club doreau binele personal, din cauza cărora s-a reușit și s-a dorit doar obținerea unor bani în interes personal.

Acum, fostul fundaș al naționalei României a vorbit din nou despre situația Forestei Suceava, dar din acest moment, care se va desființa, oficial, în câteva zile. Goian a afirmat că echipa a fost ”jecmănită” și că nu s-a dorit cu adevărat promovarea în Liga 2.

Însă, el este dispus să se implice în următorul posibil nou proiect fotbalistic din Suceava.

La Suceava s-a închis prăvălia. S-a desființat (n.r – urmează să fie exclusă din Liga 3), datorii mari, jucătorii au plecat. Din păcate, așteptăm alegerile din nou. La Suceava depindem de noul primar. Stadionul există. Suceava e jos, din punctul de vedere al sportului.

Da, cu siguranță (n.r. – ar reveni într-un proiect). Vreau doar să fie un proiect sănătos și corect. Eu am plecat de la Foresta după acel baraj (n.r. – cu ACSM Ceahlăul), aș fi plecat oricum. Am fost acolo de ceva vreme și s-au întâmplat lucruri urâte. S-a jecmănit un club de fotbal. Vin alții din alte orașe să conducă clubul de fotbal pe banii Primăriei.

Ar trebui să pună o persoană să supervizeze toate plățile. Când se jecmănește cum a fost la Suceava, mă doare sufletul”, a spus Dorin Goian, la Digi Sport.

Conducerea Forestei Suceava a dat primăria în judecată

Liga2.ro a vorbit, zilele trecute, cu încă președintele Forestei Suceava, Andrei Ciutac, acesta afirmând că primăria a refuzat, fără motiv, să continue să achite banii din contractul de sponsorizare promis de autoritățile locale.

În urmă cu o săptămână, Andrei Ciutac a declarat că s-a acționat pe cale legală Primăria Suceava, al cărui primar este Ion Lungu. Între cei doi este și o relație de rudenie, Ciutac fiind nepotul lui Lungu, după cum a notat de-a lungul timpului presa locală.

Foto: Sport Pictures și Foresta Suceava

https://liga2.prosport.ro/nationale/jucatori-din-liga-2-si-din-liga-3-cu-romania-u17-la-turul-de-elita-19302445

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gol-superb-in-liga-3-in-partida-unirea-alba-iulia-unirea-ungheni-19302346

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultatele-meciurilor-din-etapa-16-din-liga-3-19301969

https://liga2.prosport.ro/liga-3/un-primar-fotbalist-a-ajuns-sa-fie-acuzat-de-trafic-de-influenta-19301999

Andrei PASCU 11 Mar. 2024, 18:40 Liga 3
Pe aceeași temă