Robert Vîlceanu și-a găsit echipă la șapte luni după despărțirea de Metaloglobus. Fotbalistul lansat de FCSB a fost prezentat cu mare fast: ”E unul dintre cei mai talentați tineri din România!”

Răzvan STÎNGĂ 20 Aug. 2020, 22:14 Liga 3
Robert Vîlceanu și-a găsit echipă la șapte luni după despărțirea de Metaloglobus. Fotbalistul lansat de FCSB a fost prezentat cu mare fast: ”E unul dintre cei mai talentați tineri din România!”

Robert Vîlceanu (23 de ani) a semnat un nou contract, după șapte luni în care a fost fără angajament. Mijlocașul va juca în sezonul următor în Liga 3, la Dacia Unirea Brăila, după ce în stagiunea precedentă a fost legitimat în Liga 2, la Metaloglobus. Cu echipa din București a reziliat înțelegerea în luna ianuarie, iar de atunci nu a mai evoluat nicăieri.

Dacia Unirea Brăila: ”Vă prezentăm un nou membru al echipei noastre, unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din România!”

Vîlceanu s-a format și a crescut la echipele ”under” ale formației FCSB, iar ulterior, de acolo, a fost împrumutat la două echipe, FC Voluntari și UTA. În 2017 fosta campioană a României a renunțat definitiv la el și a mai jucat pentru Astra și Metaloglobus. Robert Vîlceanu a dat cel mai bun randament la Metaloglobus, pentru care în intervalul ianuarie 2019 – ianuarie 2020 a prins 23 de meciuri și a marcat două goluri. Mijlocașul este a patra achiziție a celor de la Dacia Unirea Brăila din această vară.

Vă prezentăm un nou membru al echipei noastre, unul dintre cei mai talentați tineri fotbaliști din România!

Robert Vâlceanu a semnat cu Dacia Unirea Brăila, fiind al patrulea transfer din această vară!

Robert este nascut pe 29 Martie 1997, a evoluat în carieră pentru FCSB, Astra Giurgiu, UTA Arad, FC Voluntari și Metaloglobus București!

Are în palmares 2 titluri de campion al României, 1 trofeu al Cupei României și 2 Cupe ale Ligii!

MULT SUCCES, ROBERT!”, anunță Dacia Unirea Brăila.

  • Robert Vîlceanu are două titluri în palmares, cu FCSB, în sezoanele 2013 / 2014 și 2014 / 2015.

Dacia Unirea Brăila a transferat numai mijlocași în această vară 

Echipa antrenată de Florentin Petre a mai adus trei jucători până acum, pe Marius Cocîrlă (mijlocaș, 23 de ani), Răzvan Nicola Păvălache (mijlocaș, 18 ani) și Dimitar Petkov (mijlocaș defensiv, 32 de ani).

Dacia Unirea Brăila a terminat sezonul 2019/ 2020 pe locul 14 în Seria 2 din Liga 3 și în mod normal ar fi trebuit să retrogradeze în Liga 4. Doar că decizia Federației Române de Fotbal, de a ”îngheța” sezonul, a făcut ca Dunărea Unirea Brăila să aibă drept de joc în Liga 3 și în sezonul următor.

În stagiunea încheiată, a adunat doar 11 puncte și le-a devansat în clasament pe FCSB 2, 10 puncte, și Recolta Gheorghe Deja, două puncte. După terminarea competiției, Florentin Petre declara că vrea să păstreze toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție în 2019/ 2020, dar spunea că își dorește să mai vină și alții. Până acum au venit cei patru jucători amintiți.

Foto: Ștefan Ciocan / Sport Pictures și Dacia Unirea Brăila

https://liga2.prosport.ro/liga-3/echipamente-noi-pentru-dacia-unirea-braila-foto-cu-tinutele-din-sezonul-urmator-19142598

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-a-transferat-un-mijlocas-care-si-a-facut-junioratul-la-fcsb-si-ac-milan-a-fost-votat-cel-mai-tehnic-jucator-din-programul-milan-junior-camp-19136538

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-isi-schimba-sigla-si-i-a-pus-pe-suporterii-echipei-sa-voteze-intre-cele-doua-variante-clubul-anunta-un-nou-inceput-19135811

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alexandru-vagner-revine-in-fotbal-la-ultima-echipa-pentru-care-a-evoluat-dupa-doi-ani-de-la-momentul-retragerii-sale-pentru-a-se-dedica-jocului-de-poker-19144868

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 20 Aug. 2020, 22:14 Liga 3
Pe aceeași temă