Dacia Unirea Brăila a transferat un mijlocaș care și-a făcut junioratul la FCSB și AC Milan: ”A fost votat cel mai tehnic jucător din programul Milan Junior Camp”

Răzvan STÎNGĂ 22 Jun. 2020, 16:35 Liga 3
Dacia Unirea Brăila a transferat un mijlocaș care și-a făcut junioratul la FCSB și AC Milan: ”A fost votat cel mai tehnic jucător din programul Milan Junior Camp”

Dacia Unirea Brăila vrea să devină o echipă importantă în Seria a 2-a din Liga 3, din sezonul următor, după cum a precizat, și a făcut deja primul transfer. A anunțat, prin intermediul unui comunicat emis pe pagina de Facebook, că l-a convins pe mijlocașul de bandă Marius Cocîrlă să semneze.

Fotbalistul născut la Turnu Măgurele era liber de contract din luna ianuarie, după ce și-a reziliat înțelegerea cu echipa din Lituania Atlantas Klaipeda.

Marius Cocîrlă, cel mai tehnic jucător al programului ”Milan Junior Camp”

În vârstă de 23 de ani, Cocîrlă are un C.V. interesant, cu multe echipe din România: CS Otopeni, Gloria Buzău, Concordia Chiajna 2, Academica Clinceni, Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanța și CS Balotești. A făcut junioratul la FSCB și AC Milan, iar la echipa din Italia a fost votat cel mai tehnic jucător al programului ”Milan Junior Camp”. Debutul la seniori a venit când avea doar 16 ani, în Liga 2, când juca pentru CS Otopeni.

Astăzi dorim să arătăm prima dovadă a intențiilor serioase pe care le avem pentru noul sezon!

Astfel, cu mândrie vă prezentăm noul nostru transfer, un jucător care în sezonul trecut a evoluat pentru FK Atlantas în prima Ligă din Lituania.

Cariera fotbalistică include juniorat la Steaua București, AC Milan (fiind votat cel mai tehnic jucător din programul Milan Junior Camp). Debutează la seniori la 16 ani în Liga a 2-a pentru CS Otopeni.

În 2015 este votat jucătorul anului în Liga a 3-a când juca pentru Concordia Chiajna. În sezonul trecut a evoluat în toate meciurile pentru echipa baltică, remarcându-se ca mijlocaș stânga!

Bine ai venit, Marius Cocîrlă!

Forza DUB!, se arată în comunicatul emis de Dacia Unirea Brăila.

Florentin Petre vrea un lot generos: ”Noi ne-am dori să păstrăm toţi jucătorii şi chiar să mai aducem”

Echipa antrenată de Florentin Petre a terminat sezonul 2019-2020 pe locul 14 în Seria 2 din Liga 3 și în mod normal ar fi trebuit să retrogradeze în Liga 4. Doar că decizia Federației Române de Fotbal, de a ”îngheța” sezonul, a făcut ca Dunărea Unirea Brăila să aibă drept de joc în Liga 3 și în sezonul următor.

În stagiunea recent încheiată, a adunat doar 11 puncte și le-a devansat în clasament pe FCSB 2, 10 puncte, și Recolta Gheorghe Deja, două puncte. După terminarea competiției, Florentin Petre declara că vrea să păstreze toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție în 2019-2020, dar spunea că își dorește să mai vină și alții.

”La începutul lunii iunie se încheie contractele unora dintre jucători. Iniţial, noi am făcut completări la acestea. Exista opţiunea că perioada de contract se va prelungi până la încheierea sezonului 2019-2020. Dar cum sezonul a fost îngheţat, acestea nu mai au valoare. Într-o săptămână – două va trebui să vedem pe cine mai putem conta pentru campionatul următor. Noi ne-am dori să păstrăm toţi jucătorii şi chiar să mai aducem. Vom purta discuţii cu oficialităţile locale şi avem convingerea că vom fi sprijniţi financiar în continuare de Consiliul Judeţean. Trebuie să ştim pe ce buget vom conta şi ce va trebui să facem în continuare. În funcţie de buget ne vom stabili obiectivul pentru următorul campionat”, a declarat, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Florentin Petre.

Foto: Dacia Unirea Brăila și Pro Brăila

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-isi-face-planuri-de-viitor-dupa-ce-a-scapat-de-retrogradarea-din-liga-3-florentin-petre-ne-am-dori-sa-pastram-toti-jucatorii-si-chiar-sa-mai-aducem-19133926

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-isi-schimba-sigla-si-i-a-pus-pe-suporterii-echipei-sa-voteze-intre-cele-doua-variante-clubul-anunta-un-nou-inceput-19135811

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-u-craiova-a-programat-primul-meci-amical-va-intalni-o-fosta-adversara-din-liga-3-cu-ce-formatie-din-liga-2-ar-putea-juca-o-partida-de-verificare-19136460

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dupa-cinci-despartiri-consecutive-fc-u-craiova-a-anuntat-prima-prelungire-contractuala-robert-tudor-continua-la-echipa-lui-trica-trebuie-sa-ajungem-acolo-unde-ne-este-loc-19136398

Răzvan STÎNGĂ 22 Jun. 2020, 16:35 Liga 3
Pe aceeași temă