Echipamente noi pentru Dacia Unirea Brăila. FOTO cu ținutele din sezonul următor

Andrei PASCU 05 Aug. 2020, 17:08 Liga 3
Echipamente noi pentru Dacia Unirea Brăila. FOTO cu ținutele din sezonul următor

Dacia Unirea Brăila continuă să se pregătească pentru sezonul următor din Seria 1 a Ligii a 3-a, iar după câteva transferuri a anunțat că va îmbrăca echipamente noi. Echipa antrenată de Florentin Petre le-a prezentat fanilor, pe pagina de Facebook, noile ținute pe care le vor purta jucătorii în stagiunea 2020/ 2021. Brăilenii vor avea tricouri albastre cu nuanțe de alb pe teren propriu, în timp ce cele din deplasare sunt albe cu albastru.

Dacia Unirea Brăila continuă colaborarea cu Acerbis Sport Romania și în sezonul 2020-2021! Fotbaliștii echipei noastre urmând să poarte tradiționalul tricou alb-albastru! În curând, tricouri replica vor fi disponibile pentru achiziționare de către suporterii Daciei Unirea!”, se precizează pe pagina de Facebook a Daciei Unirea Brăila.

Răzvan Nicola Păvălache a semnat cu Dacia Unirea Brăila 

Echipa din Liga 3 a anunțat și un transfer. L-a luat pe Răzvan Nicola Păvălache, fotbalist care în stagiunea precedentă a evoluat la Viitorul Ianca, iar în turul campionatului a fost un fotbalist foarte important, deoarece a fost titular în toate confruntările. Are 18 ani și evoluează pe două posturi, de fundaș și mijlocaș stânga.

Răzvan Nicola Păvălache a semnat cu Dacia Unirea Brăila! Noul jucător al Daciei Unirea este născut pe 1 Iunie 2002 și evoluează ca fundaș/mijlocaș stânga! Răzvan a evoluat în sezonul trecut pentru Viitorul Ianca, fiind titular în toate partidele din tur!

Bine ai venit, RĂZVAN! MULT SUCCES!”, precizează Dacia Unirea Brăila.

Dacia Unirea Brăila l-a mai transferat pe Marius Cocîrlă, fost junior la FCSB și AC Milan 

Echipa lui Florentin Petre a mai făcut un singur transfer în această vară, pe lângă cel al lui Răzvan Nicola Păvălache. L-a mai adus pe mijlocașul Marius Cocîrlă (23 de ani), fotbalist născut la Turnu Măgurele, care era liber de contract din luna ianuarie, după ce și-a reziliat înțelegerea cu echipa din Lituania Atlantas Klaipeda. Cocîrlă are un C.V. interesant, cu multe echipe din România: CS Otopeni, Gloria Buzău, Concordia Chiajna 2, Academica Clinceni, Pandurii Târgu Jiu, Farul Constanța și CS Balotești. A făcut junioratul la FSCB și AC Milan, iar la echipa din Italia a fost votat cel mai tehnic jucător al programului ”Milan Junior Camp”. Debutul la seniori a venit când avea doar 16 ani, în Liga 2, când juca pentru CS Otopeni.

Echipa antrenată de Florentin Petre a terminat sezonul 2019/ 2020 pe locul 14 în Seria 2 din Liga 3 și în mod normal ar fi trebuit să retrogradeze în Liga 4. Doar că decizia Federației Române de Fotbal, de a ”îngheța” sezonul, a făcut ca Dunărea Unirea Brăila să aibă drept de joc în Liga 3 și în sezonul următor.

În stagiunea recent încheiată, a adunat doar 11 puncte și le-a devansat în clasament pe FCSB 2, 10 puncte, și Recolta Gheorghe Deja, două puncte. După terminarea competiției, Florentin Petre declara că vrea să păstreze toți jucătorii pe care i-a avut la dispoziție în 2019/ 2020, dar spunea că își dorește să mai vină și alții.

Foto: Dacia Unirea Brăila 



https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-a-transferat-un-mijlocas-care-si-a-facut-junioratul-la-fcsb-si-ac-milan-a-fost-votat-cel-mai-tehnic-jucator-din-programul-milan-junior-camp-19136538

 

 

 

Andrei PASCU 05 Aug. 2020, 17:08 Liga 3
Pe aceeași temă