Luceafărul Oradea a schimbat antrenorul după ce s-a salvat în ultima clipă de la retrogradarea în Liga 4. Noul ”principal” are drept obiectiv creșterea tinerilor, dar a debutat cu stângul, în Cupa României

Andrei PASCU 10 Aug. 2021, 20:09 Liga 3
Luceafărul Oradea a schimbat antrenorul după ce s-a salvat în ultima clipă de la retrogradarea în Liga 4. Noul ”principal” are drept obiectiv creșterea tinerilor, dar a debutat cu stângul, în Cupa României

Luceafărul Oradea s-a salvat în ultimul moment de la retrogradarea în Liga 4, la finalul campionatului trecut de Liga 3. A disputat chiar barajul de menținere în divizie, contra Rapid Jibou (campioana Ligii 4 Sălaj), de care a trecut cu 7-4 la general.

Dan Mudura, numit ”principal” la Luceafărul Oradea 

Conducerea formației din Oradea nu mai vrea să treacă prin acele emoții, motiv pentru care a schimbat antrenorul. Noua stagiune de Liga 3 va fi abordată fără Ciprian Dianu, în locul lui fiind instalat ”principalul” Dan Mudura. Acesta va fi ajutat de Călin Capotă și Ioan Pap-Deac.

Îi mulțumim lui Ciprian Dianu pentru activitatea depusă la clubul nostru și îi dorim mult succes pe mai departe. Principalul obiectiv va rămâne creșterea și promovarea tinerilor din Bihor și menținerea în Liga 3”, a spus Lucia Vladimirescu, prședintele clubului Luceafărul Oradea, citată de Bihor Online.

Luceafărul Oradea a făcut și mai multe modificări de lot 

În plus, lotul de jucători a suferit mai multe modificări, dar acestea vor continua. La reunirea echipei au mai fost prezenți, din vechiul lot, doar Eduard Nergheș, Marco Mudura, Ral Ștef, Denis Laza, Răzvan Toderici, Daniel Lăsconi, Alexandru Jurcuț, Răzvan Tirla, Gabriel Ardelean, Mario Abagiu, Nicolae Goilean, Laurențiu Țîrț, Flaviu Drăgan, Erik Higyed, Alex Gondor, Raul Tămaș și Raul Tirla.

În ceea ce privește transferurile, la Luceafărul Oradea au ajuns în această vară mai mulți jucători din zonă. Este vorba de Adrian Balog, Șerban Man (ex FC Universitatea Oradea), Andrei Alungi (ex Viitorul Borș) și Vlad Negruțiu (ex CA Oradea).

În plus, în perioada următoare vor semna cu echipa și câțiva fotbaliști cu experiență, potrivit sursei mai sus amintite. Se dorește un rezultat mult mai bun ca sezonul trecut, care a fost terminat pe ultimul loc, 10, în Seria 10 a Ligii  3-a. În cele 18 meciuri ale campioantului regular, formația din Oradea a obținut doar 8 puncte.

A adunat două victorii, două egaluri și 14 înfrângeri, având un golaveraj de 15 goluri marcate și 40 primite. După cum a declarat președintele Lucia Vladimirescu, se dorește tot menținerea în Liga 3 și la finalul anului fotbalistic următor și creșterea de tineri fotbaliști.

Luceafărul Oradea a ieșit deja din Cupa României 

Luceafărul Oradea a debutat deja în noua formulă, în meciurile oficiale, în turul 1 al Cupei României. A pierdut însă cu 1-2 în fața echipei Foresta Tileagd. A disputat și două meciuri amicale. În primă fază a trecut de CS Diosig Bihardioszeg cu 7-2, după care de Crișul Aleșd, cu 7-0.

Foto: Bihor Online 

 

 

 

Andrei PASCU 10 Aug. 2021, 20:09 Liga 3
Pe aceeași temă