Luceafărul Oradea, acord verbal pentru numirea unui nou ”principal”! ”Lanterna roșie” a Seriei 10 din Liga 3 a convins un antrenor cu pretenții să semneze

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 18:00 Liga 3
Luceafărul Oradea, acord verbal pentru numirea unui nou ”principal”! ”Lanterna roșie” a Seriei 10 din Liga 3 a convins un antrenor cu pretenții să semneze

Luceafărul Oradea, ultimul loc în Seria 10 a Ligii a 3-a, este pe cale să își numească un nou antrenor principal. Orădenii au ajuns la un acord verbal cu George Zima (32 de ani), care urmează să și semneze contractul în câteva zile. Ultima dată, Zima a pregătit tot o formație din divizia a treia, SCM Zalău.

George Zima a mers deja la club și a făcut cunoștință cu jucătorii. El îi va lua locul lui Dorin Mudura, care va rămâne însă în cadrul clubului Luceafărul Oradea. Potrivit Bihor Online, va pregăti o grupă de copii și juniori.

Luceafărul Oradea, acord verbal cu antrenorul George Zima! 

Pentru că orădenii sunt pe ultimul loc, 10, în Seria 10 a Ligii a 3-a, George Zima a declarat că va încerca să lucreze la capitolul moral al jucătorilor, pentru a putea să le dea mai multă încredere.

Lotul Luceafărului Oradea la reunire:

  • Eduard Nergheș, Marco Mudura, Andrei Cristea, David Negrea – portari;
  • Flaviu Drăgan, Raul Ștef, Daniel Borma, Denis Laza, Mario Abagiu, Adrian Coțolan, Gabriel Ardelean, Vlad Negruțiu, Gabriel Costea, Darius Sfârlea, Laurențiu Țîrț, Nicolae Goilean, Răzvan Tirla, Raul Tirla, Șerban Tirla, Rafael Popovici-Ciatău, Răzvan Pădurean, Raul Tămaș – jucători de câmp.

O să încercăm în perioada următoare să găsim soluții la problemele voastre. Nu vreau să lucrez cu jucători supărați sau plictisiți. Vreau să fiți sută la sută aici, să munciți, să vă implicați total, să nu încercați să păcăliți fotbalul. Situația în clasament este grea, dar îmi doresc ca împreună cu voi să o schimbăm.

Voi da sută la sută pentru Luceafărul, dar am nevoie de jucători pentru că fără jucători un antrenor este zero”, le-a spus George Zima jucătorilor, potrivit sursei amintite.

George Zima, la a patra experiență ca ”principal” 

În venirea lui George Zima la Luceafărul Oradea a avut un cuvânt important de spus, foarte probabil, și Nicolae Sarcină. Omul de afaceri, patron al echipei Viitorul Pandurii, este implicat și la formația din Oradea, iar cei doi au mai colaborat și în trecut. Antrenorul a pregătit fosta Energeticianul, actuala Viitorul Pandurii, în 2019, pentru câteva luni, fiind, la momentul respectiv, cel mai tânăr antrenor din Liga 2 .

De altfel, la fosta Energeticianul, George Zima a îndeplinit și rolul de antrenor secund. Din postura de ”principal”, Zima a mai pregătit-o, pe lângă fosta Energeticianul și SCM Zalău, și pe Sportul Șimleu Silvaniei.

Zima a fost foarte aproape să ducă SCM Zalău în Liga 2 la finalul sezonului trecut, dar a pierdut dramatic barajul de promovare cu Unirea Dej.

Luceafărul Oradea, situație financiară complicată 

Situația Luceafărului Oradea este una prăpăstioasă, întrucât nu doar situația din clasamentul Seriei 10 a Ligii a 3-a e una grea. Și lipsa banilor e o problemă. La finalul anului trecut, înaintea unui meci din deplasare, neplata salariilor de luni bune i-a făcut pe jucători să nu se prezinte la meciul respectiv. Toate detaliile AICI.

Luceafărul Oradea e pe ultimul loc, 10, în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu numai un punct, la 10 de următoarea clasată, locul 9, CSM Satu Mare, oricum și acela retrogradabil.

Foto principal: Bihor Online

https://liga2.prosport.ro/seria-1/solutie-de-avarie-gasita-de-petrolul-in-cazul-lui-sory-diarra-atacantul-trimis-sa-se-antreneze-cu-alta-echipa-pentru-urmatoarele-doua-saptamani-19218228

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-asteptarea-achizitiilor-unirea-dej-s-a-despartit-de-inca-un-jucator-l-a-cedat-la-adversara-din-oras-somesul-19218150

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gilortul-a-schimbat-antrenorul-si-spera-la-mentinerea-in-liga-3-fostul-principal-a-ramas-in-stafful-echipei-din-targu-carbunesti-19218127

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-a-remizat-cu-sc-popesti-leordeni-in-primul-ei-amical-din-2022-echipa-din-liga-2-a-egalat-in-extremis-pe-teren-propriu-19218119

 

 

 

Andrei PASCU 01 Feb. 2022, 18:00 Liga 3
Pe aceeași temă