Încă o echipă fruntașă din Liga 3 surprinde și își schimbă antrenorul. CS Blejoi s-a despărțit de Marius Vișan

Marius ANGHEL 30 Sep. 2022, 19:01 Liga 3
Încă o echipă fruntașă din Liga 3 surprinde și își schimbă antrenorul. CS Blejoi s-a despărțit de Marius Vișan

După Gilortul Târgu Cărbunești, din Seria 7, o altă echipă bine clasată în acest start de sezon de Liga 3 își schimbă antrenorul principal. Este vorba despre prahovenii de la CS Blejoi, din Seria a 5-a, care ieri seară, 29 septembrie 2022, cu aproape două zile înainte de meciul oficial din runda a 6-a a campionatului, au anunțat despărțirea de Marius Vișan.

Vișan, fost și la CSM Râmnicu Sărat, a fost instalat în funcția în aprilie 2022, după ce mandatul lui Răzvan Vlad a fost ”închis” după mai bine de opt ani de prezență pe banca tehnică.

Marius Vișan s-a despărțit de CS Blejoi după doar șase luni

După șase luni petrecute ca antrenor principal la CS Blejoi, Marius Vișan și echipa de lângă Ploiești au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă.

Despărțirea vine într-un moment în care echipa la care fostul petrolist Cristi Vlad este manager sportiv are un start aproape perfect de campionat, cu patru victorii și un egal în primele cinci etape.

”După şase luni, de comun acord, colaborarea dintre clubul nostru şi antrenorul Marius Vişan a încetat.
Îi mulƫumim pentru munca depusă şi rezultatele obƫinute, urându-i mult succes pe mai departe”, a transmis CS Blejoi pe pagina sa de Facebook, tot acolo unde răspunde și uneia dintre întrebările puse de cei care au văzut mesajul.

”Schimbați antrenorul după 5 meciuri, dintre care 4 victorii și 1 egal, deci neînvinși în campionat. De ce?!”, a întrebat Horia Bura, iar CS Blejoi i-a răspuns: ”Nu a fost schimbat. Antrenorul a solicitat încetarea colaborării.”

Vișan a plecat din cauza lui Cristi Vlad?

Larisa Andreea Goga, chiar partenera de viață a lui Vișan, a dezvăluit mai multe detalii despre această despărțire surprinzătoarea, având în vedere rezultatele echipei, fără să numească pe cineva din conducere: ”Asemenea caractere nu sunt compatibile cu «sistemele dictatoriale», astfel că aleg să rămână fidele principiilor care le guvernează activitatea profesională.”

Aceasta este completată de Dinu Bogdan, suporter al Petrolului: ”Cât timp este Cristi Vlad acolo se întâmplă numai… vezi perioada Petrolul.”

Despre această despărțirea din Vișan și Blejoi, Gazeta de Prahova scria în urmă cu două zile. Publicația mai preciza faptul că ”până la alegerea și numirea unui alt tehnician principal, de antrenamente și de derbiul de la Plopeni, contra CSO, din runda cu numărul șase, se va ocupa… team managerul Irinel Dumitru, consiliat de către managerul sportiv numit pe 7 ianuarie a.c., ex-petrolistul posesor de licență A Cristian Vlad”.

Și Ziarul Prahova a scris despre această ruptură: ”Marți seară a avut loc o ședință de analiză, în care nemulțumirile și problemele care «mocneau» de câteva săptămâni au ieșit la suprafață, iar Vișan a părăsit echipa!”

Marius Vișan nu rămâne însă departe de fotbal, fiindcă el este și președintele echipei Tricolorul Breaza, actualul lider al Ligii a 4-a Prahova.

CS Blejoi, neînvinsă în acest sezon de Liga 2 și de două ori lider în Seria 5 în primele cinci etape

CS Blejoi a mers aproape perfect în acest debut de sezon de Liga 3, în primele patru etape câștigând toate jocurile (2-0 cu AFC Odorheiu Secuiesc, 2-0 la Olimpic Cetate Râșnov, 2-1 cu SR Brașov și 5-0 la CS Blejoi), iar în runda din weekendul trecut remizând acasă surprinzător cu ultima clasată KSE Târgu Secuiesc, scor 2-2.

Echipa a fost lider în etapele 2 și 4, iar acum se află pe locul 2, cu 13 puncte, golaveraj 13-3, la două puncte în spatele liderului CSO Plopeni (15 puncte).

CS Blejoi joacă în etapa din acest weekend chiar cu liderul CSO Plopeni, pe terenul acesteia, sâmbătă, de la ora 15:00.

În Cupa României, echipa din Blejoi a trecut de CSO Plopeni (1-0 în deplasare), în Turul 1, și de Metalul Buzău (0-0 după 90 și 120 de minute și 5-4 la lovituri de departajare, acasă), în Turul 2, fiind eliminată de divizionara secundă Gloria Buzău (0-4 acasă), în Turul 3.

Foto: CS Blejoi

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gilortul-liderul-din-seria-7-a-ligii-3-si-a-anuntat-noul-antrenor-chiar-in-ziua-meciului-cel-care-a-dus-echipa-pe-primul-loc-a-obosit-sa-faca-naveta-19247489

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-6-16-meciuri-se-disputa-acum-joc-derby-la-reghin-dar-si-unul-interesant-la-alba-iulia-19247507

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-ocna-mures-a-picat-sa-joace-cu-u-craiova-chindia-si-minaur-in-faza-grupele-cupei-romaniei-va-fi-o-adevarata-sarbatoare-echipa-din-alba-s-a-decis-unde-joaca-acasa-daca-e-program-19247503

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/componenta-urnelor-valorice-pe-baza-carora-se-stabilesc-grupele-cupei-romaniei-tragerea-la-sorti-are-loc-astazi-19247415

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rocada-de-antrenori-intre-doua-echipe-din-liga-3-razvan-leuca-i-a-luat-locul-la-avantul-periam-chiar-celui-care-l-a-inlocuit-la-ghiroda-19246860

Marius ANGHEL 30 Sep. 2022, 19:01 Liga 3
Pe aceeași temă