Ionuț Șerban, la a doua experiență după ce a plecat de la Dinamo. Mijlocașul s-a pus pe picioare la CS Blejoi, iar acum își încearcă norocul în altă parte

Andrei PASCU 24 Jan. 2023, 16:37 Liga 3
Ionuț Șerban, la a doua experiență după ce a plecat de la Dinamo. Mijlocașul s-a pus pe picioare la CS Blejoi, iar acum își încearcă norocul în altă parte

Ionuț Șerban a schimbat echipa după aproape un an petrecut la CS Blejoi. Surprinzător, deși mijlocașul de 27 de ani evolua la prima clasată în Seria 5 a Ligii 3, a decis să semneze cu Cetatea Turnu Măgurele, situată pe locul 4 în Seria 6 a Ligii 3.

Ionuț Șerban, fostul mijlocaș al lui Dinamo, a semnat cu Cetatea Turnu Măgurele

Mijlocaș, Ionuț Șerban s-a despărțit de Dinamo în vara lui 2021, iar până în martie 2022 a fost liber de contract. Experiența de la formația bucureșteană l-a tras cu siguranță în jos, pentru că în opt ani a prins doar 77 de meciuri, sub 10 pe stagiuni.

Șerban a stat pentru atâția ani la Dinamo din cauza unei clauze pe care Vasile Șiman, patronul formației Sportul Studențesc, a trecut-o în acordul cu ”câinii”:

Ionuț Șerban a fost blocat la Dinamo din cauza unei clauze incredibile

Șerban a fost legat de Dinamo o lungă perioadă de timp, pentru că un punct din contractul semnat între cele două cluburi preciza că Ionuț Șerban nu poate pleca din ”Ștefan cel Mare” decât dacă Sportul Studențesc primește un milion de euro, indiferent că se punea în discuție un transfer sau că Dinamo îl dădea afară. Însă, în cele din urmă, ”câinii” au reușit să se despartă de fotbalist fără să achite milionul de euro.

După ce s-a pus la punct la CS Blejoi, acum mijlocașul a decis să schimbe seria în Liga 3, ajungând la un acord cu Cetatea Turnu Măgurele, formație pregătită de Costin Lazăr, fostul mijlocaș al Rapidului.

Ionut Șerban, in vârsta de 27 de ani, care în trecut a jucat si la Dinamo București, a semnat cu Cetatea . Jucătorul are peste 60 de prezențe în LIGA 1 si un gol marcat si vine de la CS Blejoi din liga 3. CV Chimia…”, a anunțat Teleorman Sport.

Ce se întâmplă la CS Blejoi? Ionuț Șerban, al treilea fotbalist important pe care-l pierde

Este o nouă lovitură pe care o primește CS Blejoi, liderul Seriei 5 din Liga 3 cu un avans de 11 puncte peste locul 2, care a pierdut și alți jucători importanți în această iarnă, Bogdan Șandru (33 de ani) și Cosmin Lambru (23 de ani), care au semnat la pachet cu liderul Seriei 4 din Liga 3, CS Tunari.

CS Blejoi s-a reunit săptămâna trecută, pe 16 ianuarie, iar la prima ședință de pregătire a fost prezent și Ionuț Șerban. Lotul a fost compus și din doi jucători noi, David Ilie (19 ani), ultima dată la Metaloglobus, și Bogdan Dima (22 de ani), ultima dată la FC Voluntari 2.

Start spre barajul de promovare

Ȋn această după amiază, la Sala Polivalentă Blejoi, a avut loc reunirea echipei după vacanƫa de iarnă. Au fost prezenƫi toƫi jucătorii, iar după o scurta discuƫie ȋn care s-a prezentat programul de pregătire, a urmat o primă ,,mişcare” sub comanda antrenorilor Răzvan Vlad (principal), Irinel Dumitru (secund) şi Adrian Gheorghe (antrenor cu portarii).

Noutăƫile prezente la reunire sunt David Ilie (19 ani, de la Petrolul, ultima dată la Metaloglobus) şi Ionuƫ-Bogdan Dima (22 ani, ex-FC Voluntari).

Lotul prezent:

Portari: Marinache, Bălănică
Fundaşi: Drăgoi, Stoica, Nicolae, Giuroiu, Ghinea, A. Şerban, Popa, Prodan
Mijlocaşi: I. Şerban, Pahonƫu, Enache, Munteanu, Oprea, Niƫescu, Mănescu, Dima, Popenciu
Atacanti: D. Ilie, Bălaşa, Brăilă, N. Badea”, a anunțat CS Blejoi în momentul reunirii.

Cetatea Turnu Măgurele speră la play-off în Seria 6 a Ligii 3

Cetatea Turnu Măgurele ocupă locul 4 în Seria 6 din Liga 3, cu 27 de puncte după 15 meciuri, la un punct de locul 3, Flacăra Horezu, la două puncte de locul 2, Sporting Roşiori, și la patru puncte de locul 1, CSM Alexandria.

În prima etapă din 2023, formația pregătită de Costin Lazăr va întâlni Viitorul Dăești, locul 5 cu 25 de puncte.

Cetatea Turnu Măgurele s-a și despărțit de doi jucători zilele trecute, de Sorin Mănăilă și Liviu Godin, care au semnat cu Gloria Băneasa, locul 7 în Seria 3 a Ligii 3.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Teleorman Sport

Andrei PASCU 24 Jan. 2023, 16:37 Liga 3
Pe aceeași temă