CS Blejoi s-a despărțit de antrenorul pe care l-a avut în ultimii opt ani! Marius Vișan, până de curând la CSM Râmnicu Sărat, a preluat echipa prahoveană

Marian Dima 12 Apr. 2022, 19:51 Liga 3
CS Blejoi s-a despărțit de antrenorul pe care l-a avut în ultimii opt ani! Marius Vișan, până de curând la CSM Râmnicu Sărat, a preluat echipa prahoveană

Mandatul lui Răzvan Vlad (foto text 1, în stânga) la CS Blejoi s-a ”închis” ieri, 11 aprilie 2022, după mai bine de opt ani de prezență pe banca tehnică a echipei prahovene!

Mandat cu destule reușite, cu momente de cumpănă, dar, merită remarcată consecvența dovedită de conducerea echipei de lângă Ploiești, rar fiind astfel de exemple de continuitate în fotbalul nostru.

”Ne despărțim de antrenorul Răzvan Vlad, după opt ani de colaborare.
Din păcate, ultimile rezultatele nu au fost de partea lui, ȋnsă rămân în memoria suporterilor blejoieni multe momente frumoase, cum sunt promovarea în Liga a III-a sau câştigarea fazei judeţene a Cupei României”, a anunțat CS Blejoi pe pagina sa de Facebook.

Marius Vișan e noul antrenor al CS Blejoi, în locul lui Răzvan Vlad

Și totuși, vine o zi când trebuie schimbare, când se impune un suflu nou, iar acest lucru s-a întâmplat tot ieri la formația prahoveană din Liga 3, care a decis să-l ”mute” pe Răzvan Vlad în planul secund, urmând să se ocupe de o echipă de juniori, în locul său fiind creditat pentru postul de antrenor principal Marius Vișan (foto text 2, în roșu)!

Acesta, președinte – jucător la Tricolorul Breaza (locul 3 în Liga a 4-a Prahova), tocmai a lăsat o altă echipă din Liga 3, pe CSM Râmnicu Sărat (locul 3 în play-out-ul Seriei a 2-a), acum câteva săptămâni, unde a fost tot antrenor principal!

Vișan a preluat Blejoiul, urmând să fie ajutat de către Ionuț Neagu, cel alături de care a lucrat la cursurile UEFA C organozate de către AJF Prahova, Neagu fiind antrenor la juniorii Astrei și la Viking Pruszinski, în paralel!

CS Blejoi a scos un punct din primele două jocuri din play-out. Urmează meciul cu FC Hermannstadt 2

CS Blejoi a ratat accederea în play-off, terminând sezonul regular al Ligii 3 pe locul 5 în Seria a 5-a, cu 25 de puncte acumulate în 18 etape.

În play-out, CS Blejoi a început cu un eșec surprinzător, 1-3 acasă cu ”lanterna roșie” SR Brașov, iar în runda a doua a remizat tot acasă cu KSE Târgu Secuiesc, scor 0-0.

Cu 26 de puncte, CS Blejoi e pe locul 2 în play-out-ul Seriei a 5-a a Ligii 3, fiind devansată la golaveraj de KSE Târgu Secuiesc, 3-0 față de 1-3.

În etapa a 3-a, echipa preluată de Marius Vișan va evoluat vineri, 15 aprilie, de la ora 17:00, în deplasare la FC Hermannstadt 2 (locul 3, 23 puncte).

Marian Dima 12 Apr. 2022, 19:51 Liga 3
Pe aceeași temă