George Zima nu promite marea cu sarea după venirea la SCM Zalău. Reacția antrenorului, înaintea turului de baraj cu CSO Cugir: ”E complicat, am puțin timp şi nu prea pot să schimb foarte multe”

Andrei PASCU 06 May. 2021, 14:57 Liga 3
George Zima nu promite marea cu sarea după venirea la SCM Zalău. Reacția antrenorului, înaintea turului de baraj cu CSO Cugir: ”E complicat, am puțin timp şi nu prea pot să schimb foarte multe”

SCM Zalău este una dintre cele 20 de echipe de Liga 3 calificate în primul baraj de promovare în Liga 2. Zilele trecute, a fost făcută o modificare la nivelul băncii tehnice, tocmai pentru că s-a decis că numirea lui George Zima ar aduce un plus în îndeplinirea obiectivului.

Noul ”principal” a venit chiar de la o adversară din sezonul regular, de la Sportul Șimleu Silvaniei, și trebuie să pună echipa la punct într-o perioadă de timp relativ scurtă. SCM Zalău joacă în turul primului baraj pentru Liga 2, sâmbătă de la 18:00, cu CSO Cugir, pe teren propriu.

George Zima: ”Am timp foarte scurt şi nu prea pot să schimb foarte multe” 

George Zima s-a ferit să ofere declarații foarte pompoase, considerând că singurul plus pe care îl poate aduce la SCM Zalău ține de unitatea grupului. În rest, nu crede că poate face prea mult în ceea ce privește jocul echipei. El a analizat și formația din Cugir și consideră că ”dubla” va fi una complicată, pentru că are jucători de valoare.

”Pentru mine ca şi antrenor este un meci complicat, în ideea în care am timp foarte scurt şi nu prea pot să schimb foarte multe, doar să aduc un plus în tot ce înseamnă unitatea grupului, puţină prospeţime şi să lucrez mental. Este un meci complicat, în faţa unei echipe puternice şi cu state vechi în Liga a 3-a.

Au  jucători cu experienţă, care joacă de mult timp împreună, iar Cugirul este o echipă destul  de solidă, periculoasă la fazele fixe, care nu marchează foarte mult, dar din punct de vedere defensiv stau foarte bine. Este foarte important ca în meciul tur de acasă să încercăm să nu primim gol, deoarece calificarea se joacă în dublă manşă şi orice se întâmplă în tur mai rămâne returul”, a spus George Zima, citat de Sportul Sălăjean.

SCM Zalău s-a calificat în barajul de promovare de pe locul 2 al Seriei 10 din Liga 3

Minaur Baia Mare și SCM Zalău s-au calificat în barajul de promovare din Seria 10 a Ligii 3, de pe locul 1, respectiv locul 2. Acestea își cunosc adversarele de la primul baraj.

Minaur Baia Mare va întâlni Unirea Dej, ocupanta locului 2 din Seria 9, iar SCM Zalău va întâlni CSO Cugir, locul 1 în Seria 9. Ulterior, câștigătoarele acestui prim baraj dintre echipele din Seriile 10 și 9 vor juca între ele pentru promovarea în Liga 2.

Barajele vor avea loc în sistem tur/retur.

Foto: Sport Club Municipal Zalău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-cu-infirmeria-plina-si-salarii-neplatite-de-patru-luni-inaintea-mansei-tur-a-barajului-de-promovare-cu-bucovina-radauti-florentin-petre-vorbeste-despre-problemele-pe-care-le-int-19182910

https://liga2.prosport.ro/liga-3/un-fost-jucator-al-afumatiului-acum-titular-in-liga-1-crede-ca-echipa-lui-vasile-neagu-poate-trece-de-fcsb-2-si-steaua-la-barajul-de-promovare-in-liga-2-video-19182887

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vedita-colonesti-nu-vrea-sa-faca-act-de-prezenta-in-barajul-pentru-liga-2-presedintele-catalin-mihaila-suntem-increzatori-in-sansele-noastre-19182882

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 May. 2021, 14:57 Liga 3
Pe aceeași temă