SCM Zalău abordează barajele pentru Liga 2 cu un nou antrenor, George Zima! Clauza inedită din contractul ”principalului”

Andrei PASCU 03 May. 2021, 19:38 Liga 3
SCM Zalău abordează barajele pentru Liga 2 cu un nou antrenor, George Zima! Clauza inedită din contractul ”principalului”

SCM Zalău (locul 2 în Seria 10 a Ligii a 3-a) va aborda barajul de promovare pentru Liga 2 cu un alt antrenor! George Zima, cel care a condus o adversară, pe Sportul Şimleu Silvaniei, în acest sezon, va ajunge la gruparea din Zalău. Mutarea nu a fost oficializată, dar a fost confirmată de președintele celor de la Sportul Şimleu Silvaniei.

Dacă nu promovează SCM Zalău, George Zima revine la fosta echipă 

SCM Zalău l-a ofertat pe George Zima într-un context extrem de interesant. Acesta va continua să conducă echipa în sezonul următor, doar dacă va îndeplini obiectivul, accederea în Liga 2. În caz contrar, potrivit lui Ioan Gurzău, președintele celor de la Sportul Şimleu Silvaniei, înțelgerea se va încheia.

Chiar dacă mai avea contract cu Șimleul, George Zima va ajunge la Zalău cel puțin până în vară. Dacă nu va promova cu SCM în Liga a 2-a, el va reveni la Șimleu Silvaniei, acolo unde s-a simțit foarte bine și unde va continua proiectul început anul trecut”, a declarat Ioan Gurzău pentru Sportul Sălăjean.

Antrenorul interimar Vasile Jula a condus SCM Zalău în ultimele etape ale Seriei 10 a Ligii a 3-a. El a fost numit în funcție după ce Marius Paşca și-a dat demisia, în urma unor neînțelegeri cu conducerea și din cauza rezultatelor nu foarte bune din 2021.

George Zima a fost ales pentru că este unul dintre cei mai apreciați antrenori din Liga 3, el reușind cu Sportul Şimleu Silvaniei o clasare pe locul 6.

SCM Zalău, duel cu CSO Cugir în primul baraj de promovare 

Minaur Baia Mare și SCM Zalău s-au calificat în barajul de promovare din Seria 10 a Ligii 3, de pe locul 1, respectiv locul 2. Acestea își cunosc adversarele de la primul baraj.

Minaur Baia Mare va întâlni Unirea Dej, ocupanta locului 2 din Seria 9, iar SCM Zalău va întâlni CSO Cugir, locul 1 în Seria 9. Ulterior, câștigătoarele acestui prim baraj dintre echipele din Seriile 10 și 9 vor juca între ele pentru promovarea în Liga 2.

Barajele vor avea loc în sistem tur/retur.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-a-fost-amendata-pentru-prezenta-suporterilor-in-tribune-la-meciul-cu-foresta-suceava-presedintele-a-fost-suspendat-trei-luni-din-activitatea-sportiva-19182698

https://liga2.prosport.ro/liga-4/ajf-urile-salaj-si-bacau-si-au-desemnat-campioanele-la-liga-4-rapid-jibou-s-a-impus-cu-doua-meciuri-ramase-de-jucat-iar-dinamo-bacau-a-avut-emotii-in-finala-dupa-un-parcurs-impecabil-in-grupa-19182688

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cele-mai-slabe-din-liga-3-echipele-care-merg-la-barajul-de-mentinere-in-cel-de-al-treilea-esalon-fotbalistic-o-fosta-formatie-din-liga-2-a-terminat-sezonul-cu-doar-1-punct-19182349

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 03 May. 2021, 19:38 Liga 3
Pe aceeași temă