”FC U” Craiova a programat primul meci amical: va întâlni o fostă adversară din Liga 3. Cu ce formație din Liga 2 ar putea juca o partidă de verificare

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 21 Jun. 2020, 16:36 Liga 3
”FC U” Craiova a programat primul meci amical: va întâlni o fostă adversară din Liga 3. Cu ce formație din Liga 2 ar putea juca o partidă de verificare

U Craiova 1948 SA a stabilit o primă partidă de verificare. Oltenii au căzut la un acord cu echipa împotriva căreia au jucat în sezonul 2019/ 2020, în Seria a 4-a din Liga 3, Flacăra Horezu. Meciul test a fost programat pe 29 iulie, la Horezu. Echipa lui Eugen Trică are în plan și disputarea altor amicale, dar până acum nu s-a ajuns la un acord clar.

”FC U” Craiova discută cu CSM Reșița și ACSO Filiași 

Potrivit Ediție, ”FC U” Craiova se află în tratative cu CSM Reșița, din Liga 2, și cu ACSO Filiași, echipă pe care, de asemenea, ca și în cazul celor de la Flacăra Horezu, a avut-o adversară în Seria 4. Sursa amintită precizează că pe lângă cele trei meciuri care s-ar putea organiza, până la începerea noului sezon din Liga 2, oltenii mai au în plan programarea și altor partide de verificare. Până atunci însă, Eugen Trică a început pregătirea sezonului următor și deja i-a anunțat pe jucători când vor relua antrenamentele. Reunirea se face pe 22 iunie.

În primă fază, ”FC U” Craiova va efectua testul de depistare a virusului COVID-19, iar ulterior, în aceeași zi, fotbaliștii vor face un prim antrenament, din câte se pare, la baza Aripile. Va fi primul stagiu pe care îl propune Eugen Trică, pe plan local, și care se va finaliza cu disputarea a două meciuri de verificare. Al doilea stagiu va fi efectuat în afara României.

U Craiova 1948 SA a renunțat la cinci jucători după ce a fost desemnată campioană în Seria a 4-a din Liga 3 

Stafful și conducerea oltenilor continuă să lucreze la formarea unui lot competitiv pentru Liga 2, iar până acum au fost anunțate oficial nu mai puțin de cinci plecări. S-a renunțat la fotbaliștii Claudiu Dragu (atacant, 28 de ani), Constantin Grecu (fundaș stânga, 31 de ani), Claudiu Chindriș (portar, 21 de ani), Cornel Suciu (fundaș, 26 de ani) și Kevin Trabalka (atacant, 23 de ani) din diverse motive, dar majoritatea avea contractele scadente la finalul lunii iunie. Până acum, un singur fotbalist și-a prelungit înțelegerea. Este vorba de mijlocașul de 19 ani Robert Tudor, care a semnat până în vara anului următor.

”FC U” Craiova a fost desemnată campioană în Seria 4 a Ligii 3. Conform deciziei Federației Române de Fotbal, eașonul al treilea fotbalistic s-a suspendat definitiv în acest sezon, acolo unde liderul are un avans de cel puțin patru puncte față de următoarea clasată. În Seria 4, ”FC U” conducea clasamentul cu 42 de puncte, în timp ce a doua clasată, Șoimii Lipova, avea doar 29.

Situația se repetă doar în Seria 1, acolo unde Aerostar Bacău a terminat cu un avans de șapte puncte peste locul secund, Foresta Suceava. În restul seriilor vor avea loc meciuri de baraj în dublă manșă: Mostiștea Ulmu – Unirea Slobozia (Seria 2); Progresul Spartac – CSM Slatina (Seria 3); Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea (Seria 5).

 

Foto: FC Universitatea Craiova 1948 

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 21 Jun. 2020, 16:36 Liga 3
Pe aceeași temă