Dan Alexa, gata s-o readucă pe CSM Reșița în Liga 2! Antrenorul își face deja planurile pentru baraj: ”Începe play-off-ul, trebuie să creștem în joc”

Andrei PASCU 27 Mar. 2022, 17:26 Liga 3
Dan Alexa, gata s-o readucă pe CSM Reșița în Liga 2! Antrenorul își face deja planurile pentru baraj: ”Începe play-off-ul, trebuie să creștem în joc”

CSM Reșița a mers perfect în acest sezon de Liga 3 și este una dintre principalele favorite la promovare din toate cele 10 serii ale diviziei a treia. Pe locul 1 a terminat formația pregătită de Dan Alexa sezonul regular al Seriei 7, cu 50 de puncte, grație a 16 victorii și două remize.

Dan Alexa se gândește deja la barajul de promovare în Liga 2

În ultima rundă a campionatului regular, CSM Reșița a făcut 0-0 cu Pandurii, dar Dan Alexa voia victoria, voia o diferență cât mai mare înainte de intrarea în play-off-ul de promovare în Liga 2. Acum însă, fostul mijlocaș al Rapidului sau Politehnicii Timișoara se gândește departe, la barajul de promovare.

Chiar dacă play-off-ul încă nu a început, CSM Reșița are un avans liniștitor față de locul 2 al seriei, CSM Deva, de 10 puncte. Alexa nu încearcă să păcălească pe nimeni și începe să facă tot ce poate pentru a pregăti cât mai bine barajul.

Dan Alexa: ”Trebuie să pregătim foarte bine barajul”

”Principalul” își antrenează jucătorii pentru meciurile decisive, care pot readuce CSM Reșița în eșalonul secund.

Ne-am fi dorit să câștigăm și acest meci (n.r. – cu Pandurii), dar din păcate nu am reușit. Am jucat această partidă fără atacanți, Mediop și Aboubacar sunt accidentați și sperăm ca măcar pe unul dintre ei să-l recuperăm pentru jocul următor. A fost un meci de luptă, am avut trei sau patru situații și cred că a fost un joc echilibrat. Pandurii s-a apărat tot meciul și și-a dorit acest punct.

Trebuie să jucăm chiar dacă ne lipsesc jucătorii importanți. Trebuie să găsim soluții. Ne-au lipsit golgheterii echipei, iar supărarea mea este aceea că deși am dus mingea de multe ori în careul advers, n-am reușit să marcăm. Am obținut un punct și trebuie să tragem concluziile corecte.

Începe play-off-ul și trebuie să creștem în joc. Trebuie să pregătim foarte bine barajul. În acest moment suntem clar la baraj, deoarece Pandurii cu acest egal a ieșit din lupta pentru locul 1. Acestea ar fi concluziile după acest joc și sunt un pic dezamăgit că n-am găsit varianta de-a avea execuția finală.

Felicit Pandurii, este o echipă organizată și în partida următoare ne vom întâlni din nou cu această formație pe teren propriu”, a declarat antrenorul Dan Alexa, citat de Caraș Online.

CSM Reșița, avans de 10 puncte peste locul 2 în Seria 7 a Ligii a 3-a

În play-off-ul Seriei 7 a Ligii a 3-a și-au mai obținut prezența CSM Deva (40 de puncte), Voinţa Lupac (32 de puncte) și Pandurii Târgu Jiu (30 de puncte). CSM Reșița începe grupa pentru promovare la finalul de săptămână următor, pe teren propriu, cu Pandurii. Toate detaliile Seriei 7 din Liga 3 sunt disponibile AICI.

CSM Reșița a fost imbatabilă în Seria 7 a Ligii a 3-a în sezonul regular, terminând cele 18 etape cu 16 victorii și două egaluri (50 de puncte). Doar Progresul Spartac (liderul Seriei 4) a mai ajuns la acest punctaj în cele 10 serii ale campionatului.

CSM Reșița, locul 2 în clasamentul celor mai mari punctaje din Liga 3

Însă, reșițenii au terminat, într-un clasament virtual al echipelor cu cel mai mare punctaj din Liga 3, pe locul 2. CS Hunedoara, liderul Seriei 9, a finalizat sezonul regular cu 52 de puncte.

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minaur-baia-mare-e-liderul-din-seria-a-10-a-a-ligii-3-insa-are-avans-mic-fata-de-ca-oradea-echipa-care-vrea-si-ea-in-liga-2-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224847

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-hunedoara-nu-are-rival-in-seria-a-9-a-cugirul-e-favorit-la-locul-2-gloria-bistrita-nasaud-lui-falub-lupta-pentru-evitarea-retrogradarii-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224844

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csc-ghiroda-si-giarmata-vii-surprinde-in-acest-sezon-in-seria-a-8-a-timisul-domina-aradul-la-situatia-din-top-4-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224842

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-slatina-a-confirmat-asteptarile-in-seriei-a-6-a-a-ligii-3-viitorul-daesti-a-cedat-presiunii-si-pierde-teren-programul-play-off-ului-si-play-out-ului-19224831

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 27 Mar. 2022, 17:26 Liga 3
Pe aceeași temă