CSM Olimpia Satu Mare s-a despărțit de antrenorul din practică și continuă cu… antrenorul din acte. Situație amuzantă în Liga 3

Andrei PASCU 24 Oct. 2023, 16:00 Liga 3
CSM Olimpia Satu Mare s-a despărțit de antrenorul din practică și continuă cu... antrenorul din acte. Situație amuzantă în Liga 3

CSM Olimpia Satu Mare a făcut un anunț surprinzător în privința unei schimbări de la nivelul băncii tehnice. Clubul din Seria 9 a Ligii 3, pe locul 3 în acest moment, s-a despărțit, după cum a precizat, de antrenorul Florin Fabian, dar în luna iulie îl prezenta ca director sportiv.

În acte, în urma numirii din luna iunie făcută publică de conducere, pe poziția de antrenor principal figura Cosmin Iuhas.

CSM Olimpia Satu Mare s-a despărțit de directorul sportiv Florin Fabian, pe care îl numește ”antrenor”

Florin Fabian părea că a schimbat, pentru o perioadă, cariera de antrenor cu cea de director sportiv. Anterior ”principal” la Ripensia, Fabian semna, în iulie 2023, un contract cu divizionara a treia CSM Olimpia Satu Mare. Parafa un acord pe doi ani și avea obiectiv promovarea echipei în Liga 2. Iată că raporturile contractuale au fost finalizate acum, dar clubul anunță despărțirea de el și îl numește ”antrenor”.

De echipă se va ocupa, după cum a precizat clubul din Liga 3 în același comunicat, Cosmin Iuhas, dar în teorie el chiar figura în dreptul ”principalului”, fiind prezentat anterior venirii în club a lui Fabian, în luna iunie.

Noul antrenor al CSM Olimpia Satu Mare… antrenorul din acte Cosmin Iuhas

Cosmin Iuhas este profesor la LPS Satu Mare, iar ultima dată pregătise o formație în Liga a 4-a Elite, pe Recolta Dorolț. Referitor la cariera de jucător, ”principalul” clubului din Satu Mare a evoluat pentru Someșul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Universitatea Cluj, FC Bihor, CS Otopeni, Sportul Șimleu și Recolta Dorolț.

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare a decis încetarea raporturilor contractuale cu antrenorul Florin Fabian.

Îi mulțumim pentru colaborare și întreaga activitate depusă în cadrul clubului nostru și îi dorim mult succes în viitor.

Conducerea echipei va fi asigurată în continuare de Cosmin Iuhas”, a comunicat CSM Olimpia Satu Mare.

CSM Olimpia Satu Mare, pe podium în Seria 9 din Liga 3

CSM Olimpia Satu Mare este pe locul 3 în Seria 9 din Liga 3, cu 14 puncte, la patru lungimi de locul 2, Lotus Băile Felix, și la opt puncte de locul 1, SCM Zalău. A înregistrat trei victorii, cinci egaluri și un eșec, având un golaveraj de 14 goluri marcate și 11 primite.

În runda a 9-a a remizat cu liderul SCM Zalău, scor 1-1, iar în etapa a 10-a va întâlni ACSC Crişul Sântandrei, în deplasare, ocupanta locului 6, cu 10 puncte.

CSM Satu Mare a prins play-off-ul sezonul trecut, dar în Seria 10 din Liga 3

CSM Satu Mare a încheiat play-off-ul Seriei 10 din Liga 3 cu 45 de puncte, în cele nouă etape din grupa pentru accederea în barajul de promovare înregistrând două victorii, un egal și șase eșecuri. A terminat la 11 puncte de locul 2, Gloria Bistrița Năsăud, și la 16 de locul 1, FC Bihor Oradea.

În același timp, a terminat cu 12 puncte peste locul 4, Lotus Băile Felix.

 

Foto: Sebastian Tătaru (Sport Pictures) și CSM Olimpia Satu Mare

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-la-finalul-turului-cea-mai-slaba-echipa-din-acest-sezon-de-liga-3-19289802

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sergiu-bar-antrenor-secund-la-cs-afumati-19289785

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florentin-petre-noul-antrenor-principal-al-unirii-ungheni-19289779

https://liga2.prosport.ro/liga-3/au-lasat-mingea-pentru-o-actiune-civica-componentii-echipei-aro-muscelul-campulung-au-ajutat-la-ecologizarea-unei-zone-din-comuna-dragoslavele-19289764

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-ungheni-schimba-antrenorul-19289607

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-9-15-meciuri-au-loc-astazi-in-runda-care-pune-punct-turului-sezonului-regular-singura-echipa-ramasa-cu-punctaj-maxim-19288975

Andrei PASCU 24 Oct. 2023, 16:00 Liga 3
Pe aceeași temă