Florin Fabian a dat treningul de antrenor pe costumul de conducător. A fost numit director sportiv în Liga 3 și încearcă un prim transfer important, aducerea lui Gueye Mansour

Andrei PASCU 06 Jul. 2022, 19:48 Liga 3
Florin Fabian a dat treningul de antrenor pe costumul de conducător. A fost numit director sportiv în Liga 3 și încearcă un prim transfer important, aducerea lui Gueye Mansour

Florin Fabian a schimbat, pentru o perioadă cel puțin, cariera de antrenor cu cea de director sportiv. În vârstă de 47 de ani, ultima dată ”principal” la Ripensia, Fabian a semnat un contract cu divizionara a treia CSM Satu Mare. A parafat un acord pe doi ani și are ca obiectiv promovarea echipei în Liga 2.

Florin Fabian, director sportiv la CSM Satu Mare!

Florin Fabian a fost atras de proiectul pus în față și și-a asumat că echipa din Satu Mare va ajunge în Liga 2 în doi ani. În sezonul care vine se dorește accederea în play-off, iar apoi ținta este promovarea în divizia a doua.

CSM Satu Mare l-a prezentat pe Florin Fabian, dar a confirmat și rămânerea la conducerea băncii tehnice a antrenorului Tiberiu Csik, alături de care campionatul trecut a fost terminat pe locul 4 play-out-ul Seriei 10 din Liga 3.

Florin Fabian este noul director tehnic al echipei de fotbal a CSM Satu Mare. Fabian a fost prezentat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat primarul Gabor Kereskenyi, directorul CSM Satu Mare, Muresán István, și antrenorul principal Tiberiu Csik.

Florin Fabian s-a declarat încântat să revină în fotbalul sătmărean la nivel de seniori, acum ca director tehnic al CSM Satu Mare”, a anunțat formația din Satu Mare.

Florin Fabian: ”În doi ani atacăm promovarea”

În vârstă de 47 de ani, Florin Fabian este născut la Satu Mare și a fost atacant în cariera de fotbalist. A jucat la Olimpia Satu Mare, Electroputere Craiova, Universitatea Craiova, Politehnica Timișoara, UTA, Diosgyor, Victoria Carei și FCM Baia Mare. A devenit antrenor-jucător din 2004, la Victoria Carei, iar apoi le-a pregătit pe Olimpia Satu Mare, FCM Baia Mare, Arieșul Turda, Primavera Satu Mare și Fotbal Comuna Recea.

Ca antrenor principal, Florin Fabian a pregătit ultima dată Ripensia, în perioada octombrie 2021 – martie 2022. Acum a semnat cu CSM Satu Mare, unde va ocupa o poziție de conducere. Reacția lui Fabian în momentul prezentării:

Am creionat un proiect pe doi ani, în primul an obiectivul este calificarea în play-off, iar în sezonul următor să atacăm promovarea în Liga 2”.

Florin Fabian încearcă să îl aducă pe Gueye Mansour la CSM Satu Mare

Florin Fabian este pe cale să dea și o lovitură în transferuri în această vară, mutarea fiind interesantă cel puțin din perspectiva imaginii. CSM Satu Mare se află în discuții avansate cu cunoscutul atacant senegalez Gueye Mansour, în vârstă de 36 de ani.

Mansour nu și-a mai prelungit contractul cu Sportul Șimleu Silvaniei, așa cum a promis inițial, după finalul sezonului trecut de Liga 3, și, potrivit surselor Liga2.ro, se află în discuții avansate cu CSM Satu Mare. S-a ajuns chiar la un acord verbal între club și jucător.

Din informațiile noastre, Gueye Mansour a fost atras de CSM Satu Mare cu un salariu superior sumei pe care o câștiga la Sportul Șimleu Silvaniei. Chiar dacă la Satu Mare nu va fi și antrenor secund, așa cum s-a întâmplat la Sportul Șimleu Silvaniei, ci doar atacant, Mansour a decis să pună partea financiară mai presus de orice.

Foto: CSM Satu Mare

 

 

 

 

Andrei PASCU 06 Jul. 2022, 19:48 Liga 3
Pe aceeași temă